Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
tövbe estagfirullah bazı ultrson görüntüleri korkunç oluyor

Az kaldı artık kendilerini görücez çirkinde olsalar öyle güzel gelecek ki bize missss gibi.ben oğullarımin ilk dogdugu gün resimlerine bakıyorum çirkin sis lerdi ama o hali bile çok tatlı gelmişti bana

Az kaldı artık kendilerini görücez çirkinde olsalar öyle güzel gelecek ki bize missss gibi.ben oğullarımin ilk dogdugu gün resimlerine bakıyorum çirkin sis lerdi ama o hali bile çok tatlı gelmişti bana
Canm sen annelik duygusunu biliyorsun ya daha farkli senin icin. Benim ilk cocuk kismet olursa annelik duygusu yaşamıyorum henüz sadece merak korku heyecan var:)

Canm sen annelik duygusunu biliyorsun ya daha farkli senin icin. Benim ilk cocuk kismet olursa annelik duygusu yaşamıyorum henüz sadece merak korku heyecan var:)
Çok güzel bir duygu canım doğunca yaşayacaksın hatta şakadan çirkin diyenlere bile kızarsın kaynanam çirkin diye se v iyor acayip kızardım ona o da derdi nazar değmesin diye diyorum deme şakadan da derdim.annelik acayip birsey .

Iyiyim canim bende gördüğüme sevindim seni 32haftadayiz bizimde erkek olucak. Cok şükür herşey yolunda sadece gebelik sekeri cikti onun icinde insuline başlıcaz sanırım degerler düşmediği için. Stresten uzak olmak en iyisi zaten herseyi hissediyorlar. Hayırlısıyla kucagimiza aliriz inşallah

Cok merak ediyorum valla ilk çocuğunda hamileyken annelik hissi olusmusmuydu. Bende bi sorun var sanirim

Maşallah minik oğluşa :) bana şeker testi yapmadı doktor. gerek yok dedi. Şimdiye kadar şeker belirtisi de olmadı çok şükür. Az kaldı gün sayıyorız. Seninle konuştuğumuzda daha yolun başındaydık. İyi olmana çok sevindim :)

Cok merak ediyorum valla ilk çocuğunda hamileyken annelik hissi olusmusmuydu. Bende bi sorun var sanirim
Hamileyken hissin oluyor ama onu koruma yedigine dikkat etme o iyi olsun dusuncelerin oluyor asıl kucagina alinca ve görünce aşık oluyorsun.hele emzirince bambaşka bir duygu

canım bence sen 2 haftaya doğurursun, mayısa kalmazsın.

Kuzey ve güney isimleriyle yaşasınlar güzel isimler canlarım ❤❤

Kızlar selam ev tipi anakucagi önerisi olan var mi? Kizimda kullanmistik baya ama baskasina verdik sonra. Simdi yeni alicaz.chicco baloon ana kucagi hoşuma gitti. Varsa sizin önerileriniz de alabilirim
Ben pregonun ana kucağını aldım. Kullanışlı gibi duruyor.

Eklentiler

• IMG_20200206_132735.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 82
Benim oğlum da öyle çirkin doğmuştu ki, ben beyaz tenliyim doktor bembeyaz bir bebek doğacak herhalde dedi ama oğlum kara kuru bir bebekti doğduğunda çünkü çok zayıf doğmuştu. Ama sonra çok çabuk iyi kilo aldı ve çok tatlı oldu. Ama doğmadan önce ben de istiyor muyum acaba diye kendimi çok sorgulardım. Doğduktan sonra aklına bile gelmiyor o düşünce

bugün sabah uyandığımdan beri tansiyonumu düzeltemedim sürekli düşük yemek yiyorum ayran içiyorum kısa bir süre yükseliyor sonra geri düşüyor... herşeyi denedim ayaklarımı yükseğe de kaldırdım şeker de yedim ama yine düşüyor 9-6 8-5 gezip duruyor...doktorumu aradım acile git serum taktır diyor ama şimdi bu süreçte nasıl gidem de orda bir saat yatam yani... böyle birşey yaşayan var mı bunun başka çaresi var mı bacılar

Ben pregonun ana kucağını aldım. Kullanışlı gibi duruyor.
Güle gule kullan canım her yere taşınır mutfakta iş yaparken koy yanına salona tasi güzel oluyor 6 7 aydan sonra oturmaya başlayınca ben mama sandal ye sine de çok koydum 3 kademeli tam dik olmayacak şekildeydi onada oturtuyordum öyle iş yapıyordum.baya iş görüyor boyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…