Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim hep öyle canım 10 6 9 6 9 5 gebelik başından beri düşük dr iyi diyor düşüklüğü iyi diyor yüksek tehlikeli diyor cnm

bugün sağlık ocağı beni aradı dediki bebek doğduktan 3 gün sonra sabah erken gel topuk kanı için dedi tamam dedim 4 yada 5 gunlukkende gelebilirsin dedi.sizide aradılar mı

Benim hep öyle canım 10 6 9 6 9 5 gebelik başından beri düşük dr iyi diyor düşüklüğü iyi diyor yüksek tehlikeli diyor cnm
ben de yoktu hiç böle bişe bugün ilk kez oldu bünyemi baya bi sarstı ama kaldıramadım kafamı zormuş ki bu

ben de yoktu hiç böle bişe bugün ilk kez oldu bünyemi baya bi sarstı ama kaldıramadım kafamı zormuş ki bu
Evet yorgunluk oluyor sersem gibi oluyorum ben bazen hiç bir şey yapacak gücüm olmuyor enteresan bisey tansiyon sen gene dikkat et kendine yat dinlen cnm

Hastaneye götürmek için bebek çantasını sırt çantası olarak hazırlamıştım. Şimdi refakatçi olarak eşim kalacağı için ona da bi yastık alırım bi terlik alırım vs derken kendi çantamı valiz olarak hazırlanaya karar verdim. Hem sırt çantası hem valiz artı bebe puseti Çok mu kalabalık olur ya.

Ben de sırt çantası hazırladım ama valize dönecem heralde. Bir valize sığmaz mi ki esyalar

Canım refaketciye yastık verirler sen sade yastık kılıfı götür bence.bende bir vbaliz bir bebek çantası puset goturcem

Bugün mutfaktan çıkamadım.kahvaltisiydi bulaşıği tatlısı yemeği.derken ne iş bitiyor ne bisi hele iki.kucuk cocuk bir koca bebek olunca çıkabilirsen işin.icinden. korono bizi fena yakti ya

Canım gebelikte tansiyon düşüklüğünün bebeğe zararı yok ama sen alışık olmadığın için seni sersem yapar. Benim normalde tansiyonun düşüktür hamilelik dışında bile 9-6 dır hamilelikte 7-3 bile olduğu zamanlar oldu ama vücudum alışkın olduğu için sıkımtı olmuyordu. Sen de bir iki gün takip et eğer normale dönmezse gidersin. Bir kaç gün dinlenirsen belki normale döner. Acile gitme hemen benim fikrim

Kızlar 30 Büyükşehir ve Zonguldak ta 48 saat sokağa çıkma yasağı geldi.

Evet ya durum kötülesiyorinşallah erken doğurmayız ne kadar.gec okadar iyi

Yapmazlar zaten ilki normal olmus. Bana da cati muayenesi yapilmamisti dogum baslayinca yapildi. Ikincide zaten gerek yok bir kere normal dogurdugunuz icin cati musaittir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…