Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim saglik ocagi aradi 5.gun dedi topuk kani icin
Benim aslında aklımda 1 hafta sonra diye kalmıştı ama 1 haftaya kadar alınması lazimmis 7 .gunden sonra alinmiyormus 1 hafta içinde alınması lazım.

Benim aslında aklımda 1 hafta sonra diye kalmıştı ama 1 haftaya kadar alınması lazimmis 7 .gunden sonra alinmiyormus 1 hafta içinde alınması lazım.
Hastane yönlendirme yapiyor aşi kartini hastaneden vermislerdi oğluma hatta.hastaneden çikmadan topuk kani hakkinda bilgilrndirmislerdi sağlik ocaginda topuk kani ALinacagini olumsuz bir durumda bilgilendirilecegimizi tel. Aranacagimiz söylenmisti öyle hatirliyorum ben

Aynen cnm aşı kartı vs hastane bilgi veriyor

bbenim hep düşük 5 lerde 6 larda

merhaba kızlar,
uyku tutmuyor beni, yarın kızımın 4. yaş doğum günü uyuturken planlar kurarak uyuttum,cok heyecanlıydı.
bonibonlu pasta yapicaktik beraber..
yasak henüz yoktu biz bu planları yaparken.babasindanda renkli balonlar istedi odasını süslemek için..
ben bu minik meleğe nasıl anlaticam evde pasta malzemesi olmadığını , balon da alamayacagimizi , sabahlarim ben üzüntüden bu gece
kesin sabahın 7 sinde uyanacak heyecandan

bbenim hep düşük 5 lerde 6 larda
yani aklıma hemen zaten bunu sürekli yaşayan hamileler geldi gerçekten saygı duydum zor gerçekten zormuş yani... ben çok şükür şimdiye kadar yaşamadım bir sorun ondan bu beni etkiledi birazcık ama çok da mızmızlanmayim aciller zaten hiç gidilicek gibi değil hele bugün yaşanan kargaşadan sonra... sadece acil değil poliklinikler de sıkıntı

hazır yeri gelmişken yaşadığımız olayı anlatayım size.. geçen hafta bence eşimle ben covid-19 geçirdik tüm belirtileri vardı hiç de gribe benzemiyordu ama az az ateşimiz çok çıkmadı diye bizi polikliniğe yönlendirdiler ben gitmek istemedim varsa öyle bişey hafif geçiriyorsak sağa sola yaymayalım diye...aynı gün akşam ateş olmasa da diğer belirtiler test sebebi denildi... biz de 4-5 gün sürdü geçti nefes darlığına kadar gitmedi yani....
kısaca covid hastalarının bilinçsizce hastanenin herhangi bir yerinde geziyor olma ihtimali yüksek... kendinize dikkat edin

Ay kiyamam uzuldum ya. Çok saçma şekilde yasak oldu birkaç gün önce yada bir gün önce so ylenseydi keske her yerde izdiham olmus.virus iyice yayilacak millet marketlere akin etmis

Gecmis olsun cnm test oldunuz mu nasıl anladiniz

Canım benim de tansiyonum sürekli düşüktü doktorum dinlen uzan yüksek olmadıkçasorun degil dedi

Gecmis olsun cnm test oldunuz mu nasıl anladiniz
canım testi yapmamak için türlü türlü soru soruyorlar zaten öksürük var mı var baş ağrısı var eklem ağrısı halsizlik var ateş gelip gidiyor sonra başlıyorlar yurtdışına çıktın mı çıkan biriyle görüştün mü böyle uzayıp gidiyor... testi büyük ihtimalle ağır seyreden hastalara yapıyorlar... bizim anlamamız da şöyle oldu öksürdük ama uzun sürmedi ilerlemedi ağrılar halsizlik bizi yatağa düşürdü ama o da uzun sürmedi.. özellikle baş ağrısını çok belirgin yaşadım ben bir de boğaz ağrısını diğer belirtiler hafifti...burun akıntısı falan asla yok koku ve tat kaybı çok az oldu ama geçti şimdi iyiyim bence covid-19 du emin değiliz tabiki de ama umarım da öyledir geçirmişizdir bitmiştir.. kendi kendimize dikkat ediyoruz maskesiz çıkmıyoruz ailemizle görüşmüyoruz varsayımımız doğruysa diye doğru değilse de kapmayalım diye

Aynen cnm dikkat etmek lazım genede.

Bebeğim hiç olmadığı kadar hareketli ilk kez böyle oluyor ve aşırı baskı yapıyo doğum belirtisi olabilir mi tecrübeli anneler
Doğum zamanı tam tersi harekette azalma olur diye okumuştum cnm yazıyı bulursam eklerim
36 haftalık gebelikte bebek hareketleri

36 haftalık gebelikte
bebek hareketleri değişir. Önceden anne karnında sürekli tekme atan sürekli kıpırdayan bebek 36 hafta olduğunda bebek, aniden hareket etmemeye ya da hareketleri azalmaya başlar. Bunun nedeni ise çocuk gelişimini tamamlamış ve anne rahmini tamamen kapatmıştır. Önceden anne rahminde her türlü hareketi yapabilecek kadar yeri var iken, şimdilerde ise rahimde yalnızca kıpırdayacak kadar dönecek kadar yeri kalmış ve hareketleri gün gün azalmaya başlamıştır. Başı doğum kanalına yaklaştığında hareketleri tamamen kesilecektir.

Son düzenleme:
Bende o sekilde goturcem.
1 valiz 1 sirt cantasi 1 de puset.
Valizde kizla benim esyalarim var.
Sirt cant. kisisel malz.(makyaj malz, dis fircasi macunu, dezenfektan, cikarken giyecek kiyafetlerim, caylarim, kompostom falan olcak)

Annem kalacak yanimda o da sirt cantasi yapacak, esofman, terlik falan koycam dedi.

Bizde aksam korktuk.
Kız kas kati oldu bi saga bir sola gitti geldi karnim ama tas gibi Hafif baskiyla sancida oldu.
Esim yuzumden anladi bisi var.
Korktuk.
Uzandim hemen karnimi ovusturduk hafif hafif o sertlik yumusadi.
ama ishalim var.
Uff noluyo anlayamiyorum
Kontrolum haftaya ama gitsemmi sabah bilmiyorum.
Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…