Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Simdi hastaneden aradilar randevuyu carsambaya aldılar dr yokmus falan filan.ne olacak boyle artik doguma giderim daha gitmeye gerek yok.ne nst ye girdik ne bisi direk dogum olacakbu gidisle
Bende ayni enson 31. haftada gittim ne nst ne bisey haftaya gidicem bidaha iste

Insallah durur cnm benim inmedi daha.o yuzden gunu var gibi duruyor ama dr olmamasi stres baska dr da istemiyorum muayenr icin kendi dr um varken ne gunlere kaldik.insallah kuzum hepimiz rahat dogumlar geciririz.

Insallah durur cnm benim inmedi daha.o yuzden gunu var gibi duruyor ama dr olmamasi stres baska dr da istemiyorum muayenr icin kendi dr um varken ne gunlere kaldik.insallah kuzum hepimiz rahat dogumlar geciririz.
Ay bi doktor işini hiç sormayın kızlar devlete gidenler tam bir işkenceye döndü bende içinde olmak üzere doktorumun burda doğum hastanesine tayini çıkmış virüsten ve doktor eksiginden dolayi bize tam 1.5 saat yol gidip gelecegimiz bir hastaneye gorevlendirme yapmislar birde üstüne doğum hastanesinin doktorlarının randevuları da yok uygulama ve 182 de kaldım böyle herhalde bisey olsa acilden giriş yapacaz olmazsa bekleyecek artık kaça kadar giderse birde sezeryan önceki doğumum tam bi iki ucu b.. değnek yani

Sanada cnm ne yapiyor kuzularin ve bebis nasil gittinmi dr yakinda
Gittim en son 3 nisandı 2500 olmus dönmemişti doktor sorunum var Allahım hayırlı bir şekilde yavrumu kucağıma almayı nasip etsin kuzularım iyi ama kudurdular evde heryeri talan ettiler sıkıntıdan artık benim de sabrım bitti hem hamilelik hem doğumdan önce wc alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum derken akşamları bel ağrısından uyuamıyorum sen nasılsın geride kalan konuşmaları okuyamadim

Canim benimki ozelde ne oluyor ayni cuma dediler yok pazartesi yok carsamba gidecegim. Yani virusten gebeler ortada kaynadi magdur oluyoruz son zamanlarimiz birde tam.stres

Devlet hastanesinde kadın doğum doktorlarını azaltmaları hiç iyi olmadı. Hem dikkat edin diyorlar hem de az doktor koyup içice bekletiyorlar. Hamilelerin bişeyleri ertelemesi söz konusu değil ki, özele gidemeyen ne yapsın yani. Bir de uygulamada ve 182 de bence hamile misiniz diye sorulup ona göre randevu verilmesi lazım. Geçen gittiğimde teyzenin biri ilaç yazdırmaya gelmiş, raporlu ilacı hem de. Ya zaten eczane veriyor onu ne işi var teyzenin orda.

Bende iyyim cnm benimkilerde kuduruk onlarin arkasini topla yoruluyorum.benimkini bilmiy orum dondumu donmedimi daha.cok sıkıldım bu durumlara.hakkimizda.hayirlis artik.wc isi cok.zor.allah kolaylik versin kuzum

Merhaba kızlar, mayıs grubunda doğum yapanınız var mı? Ben şu an 36+3üm, yarın kontrole çağırdı doktorum, doğum olabilir. Çarşamba gittiğimde 2707 gramdı. Birkaç cm açılma varmış. Sancım yok, bebekte sıkıntı yok. Ama doktor neden almak istiyor bilemiyorum, kafam karışık..

Merhaba cnm yok bizde doguran daha bence 38.beklesin dr.un.bebek iyiyse ne gerek var erken almaya hem 3 kiloyu.gecer kuzun 20 sinden sonra sezeryanlar var ama gun alanlar var

Merhaba cnm yok bizde doguran daha bence 38.beklesin dr.un.bebek iyiyse ne gerek var erken almaya hem 3 kiloyu.gecer kuzun 20 sinden sonra sezeryanlar var ama gun alanlar var

İşte neden beklemiyoruz anlamadım, o gün de çok ani oldu eşim de ben de öyle donakalmışız doğum deyince, hiçbir şey soramadık. Yarın gidince aklımdakileri soracağım, mantıklı cevaplar alamazsak olabildiğince ertelemeye çalışacağız. Çünkü beni şu an zorlayan hiçbir durumum yok.

Merhaba, sizinle günlerimiz aynı benim 3. sezeryanım olacak doktorum özellikle 38 i doldurmamı istedi gün verirken. Ayın 24 üne verdi sezeryan tarihini, sizin de eğer size söylemedi ama endişelendiği bir durum varsa açıklaması lazım. Yoksa da 38 i beklemeniz sizin için daha uygun okur bence de. Benim diğer sezeryanlarım da 38+6 da oldu. Hatta ilk bebeğimde 6. aydan sonra anne karnında hayatını kaybetme riski çok yüksekti ona rağmen plasenta kireçlenmeye başlayıncaya kadar bekletti doktorum. İnşallah Gönlünüze sinecek bir günde olur doğumunuz

Beklemesi daha iyi .ortalik kotu kotu zaten. Simdi alirsa sarilik riski daha yuksek oluyor emme refleksi daha az olabilir benim ilk oglumda 37.kendi geldi emme refleksi azdi alttan destek.yapiyorduk elimizle cenesine emsin diye

Evet benim bildiğim 38in dolması bekleniyor sezaryende.. Yarın ola hayrola, bakalım ne diyecek doktor..
Beklemesi daha iyi .ortalik kotu kotu zaten. Simdi alirsa sarilik riski daha yuksek oluyor emme refleksi daha az olabilir benim ilk oglumda 37.kendi geldi emme refleksi azdi alttan destek.yapiyorduk elimizle cenesine emsin diye
Acaba virüsten dolayı mı erken almak istiyor diye düşündüm ben de.. Hani ortalık daha da karışmadan.. Eğer öyleyse bile söylemesi lazımdı. Yarın göreceğiz bakalım inşallah ..

Hakkinda hayirlisi olsun cnm ama bebeklerimiz allaha emanet her halukarda cikacaklar minicikken dr.kontrolunude gitcek asiyada.gitcek yani virusten dememistir

Merhaba ben de benzer şeyler yaşıyorum zaman zaman. Ama ben uzun süreli açlıktan sonra şekerim düştüğü için öyle olduğunu düşünüyorum. Birden terleyip halsizlik geliyor

evdeki malzemelerle pasta yaptim cnm sabah erkenden kalkip, pastayi uflerkende annemlerle,dayilarla amcalarla coklu arama yaptik , alkış kıyamet pek anlamadi :))
corona bitsin disarda da kutlayalim diyodu en son yatmadan önce
Çok sevindim ya çok güzel olmuş yeni yaşı nice güzellikler getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…