merhaba kızlar,
uyku tutmuyor beni, yarın kızımın 4. yaş doğum günü uyuturken planlar kurarak uyuttum,cok heyecanlıydı.
bonibonlu pasta yapicaktik beraber..
yasak henüz yoktu biz bu planları yaparken.babasindanda renkli balonlar istedi odasını süslemek için..
ben bu minik meleğe nasıl anlaticam evde pasta malzemesi olmadığını , balon da alamayacagimizi , sabahlarim ben üzüntüden bu gece
kesin sabahın 7 sinde uyanacak heyecandan
Evde nereleri, nasıl temizlemeliyiz?
Corona virüsü için en riskli yerler, eve giriş alanı olan kapı önü, kapı kolları, televizyon kumandaları, prizler ve masa gibi yüzeylerdir. Bu bölgeler haftada 3 kez, lavabo ve klozetler ise her gün temizlenmeli.
Bulaşık süngerinin her gün çamaşır suyunda bekletilmesi ve haftalık değiştirilmesi de önemli. Ayrıca temizlik bezlerinin iş bittikten sonra 60 derecede yıkanmaları da dikkat edilmesi gereken bir başka önemli noktayı oluşturuyor.
Günaydin kızlar bende düşük tansiyonluk var dün yemek hazırlarken bir anda ter boşaldım oturdum ayaklarımı kaldırdım rahatladım sonrada baş donmesi devam etti bir süre :/ yaşayan var mi böle şeyler 34+3 deyim
evdeki malzemelerle pasta yaptim cnm sabah erkenden kalkip, pastayi uflerkende annemlerle,dayilarla amcalarla coklu arama yaptik , alkış kıyamet pek anlamadi :))
corona bitsin disarda da kutlayalim diyodu en son yatmadan önce
Günaydin kızlar bende düşük tansiyonluk var dün yemek hazırlarken bir anda ter boşaldım oturdum ayaklarımı kaldırdım rahatladım sonrada baş donmesi devam etti bir süre :/ yaşayan var mi böle şeyler 34+3 deyim
Simdi hastaneden aradilar randevuyu carsambaya aldılar dr yokmus falan filan.ne olacak boyle artik doguma giderim daha gitmeye gerek yok.ne nst ye girdik ne bisi direk dogum olacakbu gidisle
Simdi hastaneden aradilar randevuyu carsambaya aldılar dr yokmus falan filan.ne olacak boyle artik doguma giderim daha gitmeye gerek yok.ne nst ye girdik ne bisi direk dogum olacakbu gidisle
Hayırlısı olsun inşallah canım. Benim de önünğzdeki hafta doktorum hiç çalışmıyor. Ben devlete gidiyorum, 20 sinde ve 24 ünde hastanede olacak. Ama benim karnım çok aşağı indi ve ayakta zor durmaya başladım. 20 sine kadar dursa bari diye dua ediyorum.
Senin de inşallah bebek dönmüştür ve sen de kolaylıkla doğum yaparsın inşallah