Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba herkese kaç gündür eşim de olmayınca kızımla ilgilenmekten giremedim hiç. Şükür kayınvalidem geldi daha rahatım artık ben yaparım diye de atlamıyorım hiç dinleniyorum bol bol. Salı günü kontrole gidicem umarım benim doktor olur devlet hastanesine gidiyorum ve diğer doktorlar hiç güven vermiyor insan bir doktora alışınca diğerlerinin söyledikleri sanki doğru değil gibi geliyor. Geçen hafta gittiğimde kendi doktorum yoktu başka doktora gittim birinin küçük olmasını önemsemedi olabilir normal sınırda dedi ve 37 ye kadar dururlarsa sorun olmaz zaten dedi. Kendi doktorum da 34 ü zorlarız demişti. Bakalım salı günü ne diyecek ciğer geliştirici iğneyi yapacak bir de çalışabilir raporu alıcam okula götürücem. Şu virüs olayı bizi kötü vurdu gerçekten ya doktorlar da dönüşümlü çalışınca inşallah vakti zamanında gelirler bebişlerimiz

Açılmayı nasıl kontrol etti, öyle elle bakınca Doğum başlayabiliyormuş demişti doktor bana o yüzden erken haftada bakmıyorlar neden baktı seninki

Açılmayı nasıl kontrol etti, öyle elle bakınca Doğum başlayabiliyormuş demişti doktor bana o yüzden erken haftada bakmıyorlar neden baktı seninki
Ben altta hafif sancı oluyor bazen demiştim sanırım ondan baktı. Tabi öldüm muayene sırasında.. O ayrı.. Bebek kanala inmiş baskı yapıyormuş.

Aynen yorma kendini ne kadar cok dururlarsa okadar iyi.gozun aydin bu arada.hemde cok kötü oldu virus yakti bizi

Ben altta hafif sancı oluyor bazen demiştim sanırım ondan baktı. Tabi öldüm muayene sırasında.. O ayrı.. Bebek kanala inmiş baskı yapıyormuş.
Yalancı sancılar olurmuş bu haftalarda
Bel ağrısı adet sancısına benzer sancılar bende de oluyor arada, ama Doğum sancısı çok şiddetli olunca ayırt edermişiz zaten sıklığından vs.
Sezeryan mı olacak , sezeryan için zaten alttan bakmıyorlar. Normal Doğumda açıklığa bakılır

Ben 37 haftaligim doktorum normal doğum istediği için alttan bakıyor kanala kafasını yaslamış açılma yok şancı var ama gel su gün alalım demedi bebek ne zman isterse o zman yapacağız ,siz sezeryan olacaktiniz galiba daha 38 +5 olmadan sezeryana almakta düşündürür adamı bilemedim ,

Belki yıllık izin yada Baska Bi işi vardır bazı Dr lar kendini düşünüyor

Evet sezaryen olacak benim..
38+0 da oluyor genelde sezaryen ama bilemedim.
Belki yıllık izin yada Baska Bi işi vardır bazı Dr lar kendini düşünüyor
Ama muayene etmeden önce 2 hafta sonrasına gün verecekti, muayene ettikten sonra erkene çekti. İzin vs olsa en baştan erkene karar verirdi.

Bende Benim doktorumda en erken 38 en geç 41 e kadar bekleyebilecegimizi söyledi ben de anlamadım niye o kadar erken almak istiyor dediğin gibi mantıklı bir cevabı olmazsa erteleyin derim

Evet sezaryen olacak benim..

38+0 da oluyor genelde sezaryen ama bilemedim.

Ama muayene etmeden önce 2 hafta sonrasına gün verecekti, muayene ettikten sonra erkene çekti. İzin vs olsa en baştan erkene karar verirdi.
Cnm sende acilma kac cm acaba sordunmu merak ettim

Kizlar bisey sorcam yaa akintim hamileligimde fazlalasti ama dün ve bugun camasirimda islaklik var akinti degil yani ıslak bildigin ama cok degil sizde de oluyir mu

Bendede v
Kizlar bisey sorcam yaa akintim hamileligimde fazlalasti ama dün ve bugun camasirimda islaklik var akinti degil yani ıslak bildigin ama cok degil sizde de oluyir mu
Bendede var cok ayakta kalip yorulunca oluyor ama bana idrar gibi geliyor kokmuyor cok baski var yani altta.iki uc parmak oluyor.

Amniyon sivis degil ama o biraz kivamli ve seker kokulu oluyor

cok hareket ettigimde sıkısma akinti agri baski bende de oluyor.
Yatarsam daha iyiyim.
Malesef hep de yatma luxum yok.
Evde oglum var hadi temizligide gectim diyim ama yemek yap hazirla falan illa dolaniyorum.
Ozamanlar agri baski sıkısma oluyor hemen uzaniyorum.
wc daha sık cikmaya basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…