Zor geciyor artik bugun evi sil supur yaptim balkonlari yikadim hava guzeldi cocuklar illa bahcede oynamak istedi her yerleri toprak oldu onlari yikadim ama iskence gibi geldi valla .onlar mutlu oldu gerci o da yetti bana
merhaba kızlar,
uyku tutmuyor beni, yarın kızımın 4. yaş doğum günü uyuturken planlar kurarak uyuttum,cok heyecanlıydı.
bonibonlu pasta yapicaktik beraber..
yasak henüz yoktu biz bu planları yaparken.babasindanda renkli balonlar istedi odasını süslemek için..
ben bu minik meleğe nasıl anlaticam evde pasta malzemesi olmadığını , balon da alamayacagimizi , sabahlarim ben üzüntüden bu gece
kesin sabahın 7 sinde uyanacak heyecandan
3 kilo olur cnm sen merak etme haftada 150 iyi.birde ultrasonda eksi arti olabiliyor cok.duydum dr dusuk kilolu deyip 300 400.gram.daha fazla cikan bebek. Benim ilk oglumda dr dedi cok kiloluda olur vs sonnay diyet. Yaptirdi bana .cocuk 3 kilo anca.dogdu. yanildi yani.ilk cocugunda kilolu dogmus cnm yani sana suprizde olabilir cnm
İnşallah canım benim iyi olsun tek temmenim kilolu olmasını değil de dediğin gibi 3 kilo olsa enazindan doğunca bu virüs ve sarılık olaylarında daha dirayetli olur zaten çok hızlı atıyor du kalbi odum koptu mahvetti bizi bu virüs hep stresten zaten kilosuda
İnşallah canım benim iyi olsun tek temmenim kilolu olmasını değil de dediğin gibi 3 kilo olsa enazindan doğunca bu virüs ve sarılık olaylarında daha dirayetli olur zaten çok hızlı atıyor du kalbi odum koptu mahvetti bizi bu virüs hep stresten zaten kilosuda
Benim minik şimdiden çektiriyor bana bazı günler nerdeyse hiç durmuyor uyumuyor diz dirsek ne varsa geçiriyor içimi oyuyor çok ani sert dönüşler yapıyor çok canım yanıyor ne rahat oturabiliyorum ne uzanabiliyorum ne uzun süre ayakta kalabiliyorum kalkayım sürekli gezineyim istiyo her yerim agrıyo zaten o zaman gecici duruyo. Bi doğsa da rahatlasam bezdim can acısından ya
Sözde bu haftalarda icerde yer yok diye hareketlerinin azaldığı yaziyodu nerdee
Benim minik şimdiden çektiriyor bana bazı günler nerdeyse hiç durmuyor uyumuyor diz dirsek ne varsa geçiriyor içimi oyuyor çok ani sert dönüşler yapıyor çok canım yanıyor ne rahat oturabiliyorum ne uzanabiliyorum ne uzun süre ayakta kalabiliyorum kalkayım sürekli gezineyim istiyo her yerim agrıyo zaten o zaman gecici duruyo. Bi doğsa da rahatlasam bezdim can acısından ya
Sözde bu haftalarda icerde yer yok diye hareketlerinin azaldığı yaziyodu nerdee
Ay ne guzel cnm kolay olmus sanirim zaman olarak insallah hepimizin kolay olur 37 hafta derken 36+... ? 37+...? Mi? Ben bu hafta işini cozemedim:) mesela dogum 38 haftadan itibaten olabilir diyorlar 38 hafta bitimimi baslangici mi 37 küsür mu 38 küsür mu yani:)
Zor geciyor artik bugun evi sil supur yaptim balkonlari yikadim hava guzeldi cocuklar illa bahcede oynamak istedi her yerleri toprak oldu onlari yikadim ama iskence gibi geldi valla .onlar mutlu oldu gerci o da yetti bana