Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim de bugün aşağı bolgelerime karnıma iğne battı durdu karnım zaten bikac gündür kaşınıyor felaket.halbuki vücut alışık 3 bebeğim
Zor geciyor artik bugun evi sil supur yaptim balkonlari yikadim hava guzeldi cocuklar illa bahcede oynamak istedi her yerleri toprak oldu onlari yikadim ama iskence gibi geldi valla .onlar mutlu oldu gerci o da yetti bana

Ne yaptin cnm kızının dogum gunu isini iyiki dogmus kuzucuk nice yaşlara dogum gununde korono belasi vardi insallah bir daha ki dogum gunu cok guzel gecer

Suan kac kilo cnm haftada kac gram aliyor
150 cnm suan 2400
İnşallah canım benim iyi olsun tek temmenim kilolu olmasını değil de dediğin gibi 3 kilo olsa enazindan doğunca bu virüs ve sarılık olaylarında daha dirayetli olur zaten çok hızlı atıyor du kalbi odum koptu mahvetti bizi bu virüs hep stresten zaten kilosuda

İnşallah sağlıkla doğsun canım, stres yapmamaya çalış. Başka şeylerle meşgul etmeye çalış kendini. Allah mutlaka en güzelini nasip edecektir.

Ben kilosunu beğendim canım hem haftasinada uyumlu , Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stresten uzak dur canim

Benim minik şimdiden çektiriyor bana bazı günler nerdeyse hiç durmuyor uyumuyor diz dirsek ne varsa geçiriyor içimi oyuyor çok ani sert dönüşler yapıyor çok canım yanıyor ne rahat oturabiliyorum ne uzanabiliyorum ne uzun süre ayakta kalabiliyorum kalkayım sürekli gezineyim istiyo her yerim agrıyo zaten o zaman gecici duruyo. Bi doğsa da rahatlasam bezdim can acısından ya
Sözde bu haftalarda icerde yer yok diye hareketlerinin azaldığı yaziyodu nerdee

Benim.zillide oyle birde taklami atiyor ne yapiyor icim bir hos oluyor bazen.digerleri bu donemde bu kadar hareketli degildi .

38 küsür. Ilkinde 38+3 'te almıştı doktor. Bunda da o civarlarda bişey olack heralde. 38 ı doldurmasını bekliyorlar genelde sezeryan icin

Zor geciyor artik bugun evi sil supur yaptim balkonlari yikadim hava guzeldi cocuklar illa bahcede oynamak istedi her yerleri toprak oldu onlari yikadim ama iskence gibi geldi valla .onlar mutlu oldu gerci o da yetti bana
Masallah valla ben sürekli dinlenme modundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…