Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet içeriğinde kullanılmaz yazıyor da işte kullananlar olmuş Allaha emanet kullanmışlar demekki .. elleşmeyelim en iyisi gözardı edip çekicez artık çare yok benim birde 2. Gebeliğim ilk hamileliğim o kadar rahattı ki normal yasantımdan hiç bi farkım olmamıştı ama bu beni mahfetti

Yaa içeriğinde ama kullanılmaz yazıyor o yüzden emin olamıuorum faydası oluyor mu bari evde var bwnim ama duruyor öyle kenarda
Kan dolaşımını hızlandırıyor diye önerilmez ditor bi sayfada baska sayfa da epey kullanan olmuş karar veremedim kullansam mı ne yapsam

Zaten annem kronik hasta kaynanam yasli diye dogumda ve sonrasinda yanimda olmayacaklardi bi esim vardi oda olamayacak sanirim boyle giderse ooffff offf

Zaten annem kronik hasta kaynanam yasli diye dogumda ve sonrasinda yanimda olmayacaklardi bi esim vardi oda olamayacak sanirim boyle giderse ooffff offf
Eşin mi kronik hasta canım? Dur hemen telaş yapma, eşin de olacak diye bir kaide yok, olsa bile kimi kişilerde belirti bile göstermiyor. Ama sen yine de kesinleşene dek eşinden biraz uzak dur.

Sırt agrısı icin eşine masaj yaglarıyla masaj yaptırsan işe yarar belki. Sırtını sıcak tut belki usutuyorsundur ya da ayakta cok kalıyosun dinlenmeye calıs. Mide yanmaları bende de 2 gündür tekrar basladı gece uykum surekli bölünüyor bi de sürekli acıkmalarım da başladı tekrar uyku yok yani

Off kizlar o kadar.moralim bozuk ki yarim saattir ağlıyorum. Eşimin calistigi karakolda 2 polis korona cıkmış
Allah sifa versin cnm .aglama canim şu virus bitsede kurtulsak ya.hastanedelermi almislarmi karantinaya .esinde test yaptircakmi

Bence eşin test yaptirsa icin rahat.eder cnm

Eşin mi kronik hasta canım? Dur hemen telaş yapma, eşin de olacak diye bir kaide yok, olsa bile kimi kişilerde belirti bile göstermiyor. Ama sen yine de kesinleşene dek eşinden biraz uzak dur.
Yok cnm annem kronik hasta ne doğuma gelecek ne dogumdan sonra zaten onun icin üzülüyordum bide bu cikti

Allah sifa versin cnm .aglama canim şu virus bitsede kurtulsak ya.hastanedelermi almislarmi karantinaya .esinde test yaptircakmi
Alınmışlar sanirim eve gelmedi daha oda tam bilmiyorum ama kimse sizede testyapcaz dememis keske hepimize yapsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…