Farmasinin at kestanesi jelini sürmüştüm ben başlarda ama hamileler kullanamaz yazıyor normalde bilgin olsun. Ayrıntılı ultrasonda doçent doktora gitmiştim şey demişti karnınız büyüdükçe öne doğru eğilim artar ve ağrı yapar demişti ben de artık yürürken kendimi geriye doğru atarak yürüyorum. Tabi hiç ağrımıyor diyemem benim de sürekli bir ağrı hali var malesef
Evet içeriğinde kullanılmaz yazıyor da işte kullananlar olmuş Allaha emanet kullanmışlar demekki .. elleşmeyelim en iyisi gözardı edip çekicez artık çare yok benim birde 2. Gebeliğim ilk hamileliğim o kadar rahattı ki normal yasantımdan hiç bi farkım olmamıştı ama bu beni mahfetti
Zaten annem kronik hasta kaynanam yasli diye dogumda ve sonrasinda yanimda olmayacaklardi bi esim vardi oda olamayacak sanirim boyle giderse ooffff offf
Zaten annem kronik hasta kaynanam yasli diye dogumda ve sonrasinda yanimda olmayacaklardi bi esim vardi oda olamayacak sanirim boyle giderse ooffff offf
Eşin mi kronik hasta canım? Dur hemen telaş yapma, eşin de olacak diye bir kaide yok, olsa bile kimi kişilerde belirti bile göstermiyor. Ama sen yine de kesinleşene dek eşinden biraz uzak dur.
Ya bu sırt ağrısı için ufakta olsa bir çare yok mudur ağlıyacam artık akşam olunca ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum şöyle yüz üstü yatsamda biri çiğnese sırtımı istiyorum Bir yol bilen varsa söylesin lütfennn birde geçmek bilmeyen mide yanmasıııı
Sırt agrısı icin eşine masaj yaglarıyla masaj yaptırsan işe yarar belki. Sırtını sıcak tut belki usutuyorsundur ya da ayakta cok kalıyosun dinlenmeye calıs. Mide yanmaları bende de 2 gündür tekrar basladı gece uykum surekli bölünüyor bi de sürekli acıkmalarım da başladı tekrar uyku yok yani
Eşin mi kronik hasta canım? Dur hemen telaş yapma, eşin de olacak diye bir kaide yok, olsa bile kimi kişilerde belirti bile göstermiyor. Ama sen yine de kesinleşene dek eşinden biraz uzak dur.