Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın annisler bugün görüş gunuuu
Gunaydin canım Benimde öyle aslında 8 inde çarşamba üniversiteye gittim kendi doktorum bakmadi asistani bakti sonuç kötü olunca perinatolojiye yönlendirdi oraya gittik orda da sonuç kötü özelde ki perinatoloji doktorum la konuştum oda bugün e çağırdı inşallah yaniliyordur digerleri

Ahh zaten o gunluk isler hic bitmiyor zaten yemek bulasik gunluk supurme vs.bunlar nankor isler bahar temizligide artik bebekler dogunca olacak ne yapalim kimse gelmezse yardima dogumdan sonra yapariz.en azindan cam silme işini.bug un ne yemek yapsam acaba

Insallah cnm kendi dr bakalim ne diyecek.hayırlı haberlerle gel insallah

patatesli tavuk yapicam ben firinda
Pilav bi de

Seyahat izni alabilen var mi aramızda özelikle şehir dışında doktora gidenler nasıl yol izlediler ?

Seyahat izni alabilen var mi aramızda özelikle şehir dışında doktora gidenler nasıl yol izlediler ?
Carsamba gunu yazi alicam dr dan ben ona gore babam valilige gidip alcak ozel aracla gelecekler tabi verirlerse .internetten de veriyorlar seyahat izin belgesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…