Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Alınmışlar sanirim eve gelmedi daha oda tam bilmiyorum ama kimse sizede testyapcaz dememis keske hepimize yapsalar
Cnm en azindan karakoldaki herkese yapsalar keske iciniz rahat eder.sen dikkat et kendine

Zaten annem kronik hasta kaynanam yasli diye dogumda ve sonrasinda yanimda olmayacaklardi bi esim vardi oda olamayacak sanirim boyle giderse ooffff offf
Ağlayıp harap etmeyin kendinizi inşallah eşinizden hayırlı haberler gelsin. Allah yardımcınız olsun. Her ihtimale karşı siz kendinizi koruyun uzak durun evde. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar selam
Son ayımızın böyle bir zamana gelmesi çok can sıkıcı ama zor da olsa iyi olmaya moralimizi motivasyonumuzu iyi tutmaya çalışmalıyız. Ben bu zamanlarda biraz manevi anlamda bişeyler yaparak iyi kalmaya çalışıyorum işe de yarıyor çok şükür.
Allah hepimizi korusun, bizi bebeklerimizi ve yavrularımızın babasını tabi kiii tüm ailemizi
Bugünler de geçecek inşallah
Sırt üstü yüz üstü yatabileceğimiz günler gelecek inanıyorum ve iple çekiyorum

Ben sirtima masaj yaptiriyorum esime
Birde yastiksiz oturmuyorum sirtimi dolduruyorum oturcaksam gerci genelde uzaniyorum geciyor.

Bende ac falan olmadigim halde 1 muz alip yiyorum.
Dun aksam kasar yedim sade.
1 kase yogurt aliyorum elime yiyorum.
Sutlac yaptim onu yiyorum.
Yani isteyerek diil ama sifa niyetine diyorum kizima yarasin zorla yiyorum.

Insallah cnm uzulsekte zaten boş. Illaki guzel gunler gelecek.

Bende ac falan olmadigim halde 1 muz alip yiyorum.
Dun aksam kasar yedim sade.
1 kase yogurt aliyorum elime yiyorum.
Sutlac yaptim onu yiyorum.
Yani isteyerek diil ama sifa niyetine diyorum kizima yarasin zorla yiyorum.
Yarasinn kuzucuga.muzlu cevizli balli sutte yap canim hepsini karistir mis gibi. Severek icersin ben bir.ara cok yapiyordum ara verdim cok sismanliyorum diye bugun yapip iceyim bari1

Gunaydinlaar canlarimmm hic bir temizlikci arkadas gelmiyor koronadan dolayi haklilar bende bugun biraz yavas yavas ust katlardan baslicam yormadan kendimi bugun hastaneden izin yazisi alip annemlere yollayacagim bakalim valilik izin verirse gelirler birkac gune.nasip bu isler nasiplerinde varsa gelirler yoksa gelemezler. Gelemzlerse komsum gelip bakacak cocuklara bir sekilde yapacagiz.

Çok zorluyor benide bu temizlik isi.
Dun esim supurdu ben arkasindan vileda yaptim.
Ozellikle camlarim cok kotu.
Sadece önlerini silebildim dün.
Esime mutfagin balkon korkulugunu sildirdim dedim guzel silerse baslariz beceremedi hep lekeli kaldi(fircaya bez sarip siliyoruz mecbur)
Dedim sinifta kaldın otur sifir..

Gucum olsa ben leke birakmadan siliyordum ama yok evin icine ancak yetiyorum o da yata kalka.
Kisliklari ayiriyorum.
Bizimkileri hallettimde oglaninkiler kalmisti ayirdim onlarida uyaninca oglana bazasini actirip koycam icine.

Dolaplar bari ferahlasin dedim.
En azindan icinin isleri azaliyor

Ben de seninle aynı durumdayım maalesef. Dün eşimle rutin temizlik yaptık o vileda ile sildi ben toz aldım. TV ünitesinin tozunu alana kadar o mutfağı salonu antreyi silmiş bitirmiş. Benim 2 saatte yaptığımı o 10dk içinde bitirdi. Camları hayal bile edemiyorum. Tek derdim bu olsun diye teselli ediyorum kendimi.

öyle ya beceremiyorlar mi islerinemi gelmiyo
Benimkide guya ev supurdu koltuklarin alti duruyor
Bisi demedim daha napim
Bugun supurcem.

Kolay gelsin tatlim yavas yavas oldugu kadar o lacak ne yapalim son zamanlar.erken dogum yapmayalim is yuzunden

Kolay gelsin tatlim yavas yavas oldugu kadar o lacak ne yapalim son zamanlar.erken dogum yapmayalim is yuzunden
Her arayan ayni seyi diyo banada
Yat dinlen bosver zaten kimse gelmez
Dogurunca yaparsin
Yap yap hep ayni
Ahh keske ama rutin isleride mecburuz evde Katyamiz mi var.
Yemek hic yok mesela yemeklik cikardim yine 2 cesit yaparim
C.mak calisacak.
ev supurulcek.
Cikardigim kisliklar kalkacak.
Toz alicam rutinler degismiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…