Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Carsamba gunu yazi alicam dr dan ben ona gore babam valilige gidip alcak ozel aracla gelecekler tabi verirlerse .internetten de veriyorlar seyahat izin belgesi.
Bazı hastaneler yazı veriyor örneğini buldum ama muayenehane için bulamadım.

Kizlar bisey sorcam yaa akintim hamileligimde fazlalasti ama dün ve bugun camasirimda islaklik var akinti degil yani ıslak bildigin ama cok degil sizde de oluyir mu
ben de hamileliğimin 5. ayından sonra artan bir akıntı oldu dediğin gibi bazen baya altıma kaçırmışım gibi ıslak oluyor bazen de beyaz bir sıvıyla beraber geliyor bi kez doktora söyledim bana bi vajinal fitil verdi onu kullanınca daha kötü oldu kaşınmaya falan başladı ama geçmedi ben de bıraktım öyle kendi haline sık sık çamaşır değiştiriyorum iç çamaşırlarımı 90 da kaynatıyorum yine akıntım var ama demek ki normali bu bazı kadınların bünyelerinde oluyormuş öyle de okudum bi kaç yerde

Saglikocagindaki hemsire aradi.
Yarin gebelik izlenim vardi.
Cagirmiyorlar ama nezaman dr. gidecegimi sordu en gec cumartesi dedim.
Ozaman haftaya sizden son bilgilerinizi alirim dedi.
Cagirsada gitmeyi dusunmuyordum

Saglikocagindaki hemsire aradi.
Yarin gebelik izlenim vardi.
Cagirmiyorlar ama nezaman dr. gidecegimi sordu en gec cumartesi dedim.
Ozaman haftaya sizden son bilgilerinizi alirim dedi.
Cagirsada gitmeyi dusunmuyordum
Benide gecen gun aradi tansiyonumu sordu de di dogumdan 3 gun.sonra gel topuk kanı icin dedi

Bebege kilo aldiriyormuş forumda birine dr demis cnm
Ben de yiyorum kivi hemen hemen her gün. Kilo olayını bilmiyorum ama önceki hamileligimde mantar olmuştu doktorum önermişti her gün 1 tane ye diye. Hem c vitamini kaynağı bağışıklığı guclendiriyo hem de cok lezzetli

Bazı hastaneler yazı veriyor örneğini buldum ama muayenehane için bulamadım.
Seyahat İzin Belgesi alabilecek kişiler şu şekilde sıralandı:

"- Tedavi olduğu hastaneden taburcu olup ikametine dönmek isteyen, doktor raporu ile sevk olan veya önceden alınmış doktor randevusu, kontrolü olanlar.

- Kendisi veya eşinin, vefat eden birinci derece yakınının ya da kardeşinin cenazesine katılmak için seyahat edecek olanlar.

- Ölüm nedeni Kovit-19 olanlar hariç 4 kişiyi geçmemek şartıyla cenaze nakil işlemine refakat edecek olanlar.

- Bulunduğu şehre son 5 gün içerisinde gelmiş olmakla beraber kalacak yeri olmayıp ikamet ettikleri yerleşim yerlerine dönmek isteyenler.

- Askerlik hizmetini tamamlayarak yerleşim yerlerine dönmek isteyenler.

- Özel veya kamudan günlü sözleşmeye davet yazısı olanlar.

- Ceza infaz kurumlarından salıverilenler

- Yurt dışından geldikten sonra yerleştirildikleri Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait yurtlarda 14 günlük karantina ve gözetim süresi dolanlar."

- İzin belgesi özel araçlarda, yolcu sayısıyla sınırlı

Bak dr randevusi olanlar diyor cnm.sen dr yazi alsan sonra bir kere gidip valilik mi.e devlettenmi izin alirsin. durdurursa polis gosteririsiniz.

benim anlamadigim cuma gunu bitecek 14 gunluk sure degilmi sonra ne olacak herkes rahat seyahat edecekmi acaba neler olacak merak ediyorum

Evet cnm bir.cok seye faydalimis ben sevmem ama yiyorum mecbur

Bak dr randevusi olanlar diyor cnm.sen dr yazi alsan sonra bir kere gidip valilik mi.e devlettenmi izin alirsin. durdurursa polis gosteririsiniz.
Doktora yazdım yazı bekliyorum ondan emniyetten alabiliyormuşum izin yanımızda tek kişi ve 65 yaş üstü olmayacak dendi.

Bitirmezler diye düşünüyoruz yoksa bir hafta daha erteleyecektik ama bitmez büyük ihtimal

Vaka sayisi dusmediki bir turlu milletin cehaletindenn bizler nasibimizi aliyoruz.malesef

Arkadaşlar moralim çok kötü . Eşimin çalıştığı yerde değil ama arada bir göreve gittikleri yerde birinde korona çıkmış . Şu an esas elemanlarını çalıştırmıyorlar. Eşimin çalıştığı yerden bir grubu göndermişler.Günlük gidip döneckler. Bi arkadaşına bulaşsa hepsine bulaşacak .Iyice korku sardı beni .Ne kadar dikkat edilsede birine bulaşsa diğerleri de olacak

Insallah cnm kendi dr bakalim ne diyecek.hayırlı haberlerle gel insallah
Simdi geldim doktordan Malesef oda şekerin bebegi etkilediğini söyledi moralim çok bozuk ciğer geliştirici de yapamam dedi şeker daha çok yükseltir dedi haftalık takip edecez dedi bebek hareketlerini de ben takip edecem daha çok küçük birde şu virüs var kuveze girmesini istemiyorum

ah canim ya haklisin endiselenmekte iyice ilaclatsalar bari isyerini sende cok dikkat cnm esinde dikkat etsin allah korusun.
peki suan erken dogum riskimi var baska bir sıkınti varmi kuzum.bebis kac kilo olmus.36 ya kadar dursun en azindan kuzucuk

Ben bugun makatta cok baski hissediyorum neler oluyor icerde merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…