Kesinlikle en azindan onunla ilgilenirim.Valla lelli dediğim gibi zor zamanlardan geçiyoruz bu dönemde iyi kalmaya çalışmalıyız panik vs başlamasın kendinde buna izin verme. Şeytan bi açık bulursa oradan ele geçiriyor bizi dibe çekiyor aman diyim.
Biraz daha sabredip hayırlısıyla kucağımıza alalım yavruları, inşallah o vesileyle sütüdür kakasıdır bizi gündemden uzaklaştırır minik melekler.
turmeric @Nsyb çok şükür biz kavuştuk son dakika bir delilik yapıp spinal anestezi ile. Doğum ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Hiçbir şekilde ağrı hissetmedim sadece biraz canım sıkıldı beklerken :) bel altındaki uyuşukluk geçince dikiş ağrıları biraz zorluyor ama ağrı kesici serum veriyorlar. Benim en büyük problemim şu an adet sancısı onun da nedeni sağ yumurtalığımdaki 4 cmlik çikolata kistim patlamış ve maalesef yapışmış her yere. Ondan kaynaklı ağrı çekiyorum. Bebeğim tosuncuk 3995 gr doğdu 38+0da doğmasına rağmen o da bendeki şekerden kaynaklı. Geçen çarşamba kontrole gittiğimizde 3250 gram idi. Maalesef toraman bebeğim şu an yoğun bakımda. Herhangi bir makineye bağlı değil ama tedbir amaçlı kontrol altında. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Sadece 10 dakika beraber olabildik, 10 dakika emzirebildim çok da güzel emiyordu ama şimdi sağıyorum sütüm gelmiyor. Umarım en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkacak ve emmeye devam edecek. Daha güzel, daha mutlu kavuşmalar sizin olsun.
Günaydın çokkk sevindim bakalım biizmkiler ne yapar gerçi gelmelerini istiyor muyum emin değilim annemin yanında öyle memeyi açıp emziremem ben ya
İlk çocuk ama eşimle hallederiz özgüveni var
Et yiyemiyorsan yesil mercimek kuru fasulye balik vb yenebilir cnm 2500 olduysa sıkintı olmaz dogunca hemen buyur annesi stres yap ma sakın kaşar pwyniri de ye bu ara cnm.ben ton balikli makarnada yiyorum severim onuda dene istersenKızlar lütfen okuyan herkesten TAVSİYE BEKLİYORUM. Daha önce de yazmıştım karın çevresi geriden geliyordu bebeğimin. 33 hafta kontrolümde 2300 kg gösterdi usg. Dün 36+1 de 2500kg gösterdi. Üstelik sezeryan tarihi aldım 15 günüm kaldı. 3 kiloyu bulur dedi doktor, ben pek inanamadım. 30. Haftadan beri kilo artışı fazlalaşıyor diye yediklerime çok dikkat ediyorum. Süt, yumurta, yoğurt, peynir, ceviz, badem, kuru kayısı, muz Gün aşırı mutlaka yiyorum. Canım tatlı istediğinde genelde meyve yiyorum ama bebeğe kilo aldıramıyorum. Tek yiyemediğim et. Hamileliğimin başından beri etten çok iğrendim. Acaba et yemediğim için mi kilo almıyor? Siz neler yapıyorsunuz?
Bende dun kotuydum o sertlesme tum gun oldu genelde uzandim firsat buldukca.artik normal doguma haziliyorlar kendilerini kuzular.dun alisverise gittik esime dedim sen sur arabayi oda bir hoplattiriyor arabayi tumsekten gecerken canim cok yandi icimde top.gibi hissetim yaniDoktorumu aradim.
Cumartesi mi gelim persembemi diye cumartesi acil dogum falan olmadigi surece muayine almiyorum persembe gel dedi.
Kizin kasilmalarini, bir yerde toplanip kaskati olmasini falan sordum acaba sancisimi vardir diye bu haftalarda normal hic endişe etme dedi.
Icim rahatladi en azindan ondan duyunca.
Ama 2-3 gundur sey olustu yalniz kalmak istemiyorum
Sitede kimseyi tanimiyorum tamam oglum evde annem 5dk yakinimda ama hep bisi olcak sanki panikler basladi bende.
Rahattim oysa
Esime ise gitme diyorum.
Esimde telf. elinin altinda yapma boyle diyo.
Bu eve kapali kalma dongusude etkiledi tabi.
En azindan hafta sonu cikip bir nefes aliyorduk.
Ya da markete falan cikiyordum.
Annemle magza bakiyorduk.
Anneme gidiyordum.
Bir sekilde kafam dagiliyordu.
Ben persembe sabah gidicem kontrole bakalim.
Allah korusun.Bende dun kotuydum o sertlesme tum gun oldu genelde uzandim firsat buldukca.artik normal doguma haziliyorlar kendilerini kuzular.dun alisverise gittik esime dedim sen sur arabayi oda bir hoplattiriyor arabayi tumsekten gecerken canim cok yandi icimde top.gibi hissetim yaniyarinda.kontrol var tek giderim gene dog urmam insallah yolda
Kızlar lütfen okuyan herkesten TAVSİYE BEKLİYORUM. Daha önce de yazmıştım karın çevresi geriden geliyordu bebeğimin. 33 hafta kontrolümde 2300 kg gösterdi usg. Dün 36+1 de 2500kg gösterdi. Üstelik sezeryan tarihi aldım 15 günüm kaldı. 3 kiloyu bulur dedi doktor, ben pek inanamadım. 30. Haftadan beri kilo artışı fazlalaşıyor diye yediklerime çok dikkat ediyorum. Süt, yumurta, yoğurt, peynir, ceviz, badem, kuru kayısı, muz Gün aşırı mutlaka yiyorum. Canım tatlı istediğinde genelde meyve yiyorum ama bebeğe kilo aldıramıyorum. Tek yiyemediğim et. Hamileliğimin başından beri etten çok iğrendim. Acaba et yemediğim için mi kilo almıyor? Siz neler yapıyorsunuz?
Allah korusun.
Esim birakiyor benide ama bekleyemiyor isi sebebiyle annemi aliyorum yanima.
Donuste taxiyle donucem artik.
Bir de nst falan olursa zaten isim uzar.
Allah yardimcimiz olsun
Inşallah canim kuvez süreci çok zor ilk dogumum da ikizlerim den biri kuvezdeydi 7 gun dogumda enfeksiyon kaptı zaten cok kucuktu pet sise kadardi sonra sarılık yaşadı vb sorunlar ememedi her gün doktorlar kendini hazırla her an bebegini kaybedebiliriz enfeksiyonu temizleyemiyoruz durumu çok kötü demesi ona dokunamamak çünkü makineler kablolar gobeginde kafasında karninda vb seyler bunu lohusa olarak yaşamak çok çok zor bunu yaşamış biri olarak şimdi yine aynı şeyi yaşama düşüncesi bile beni maf editor bunu yaşayan bilir belki hiç sorun olmafan kontrol amaçlı kuvezde kalsa bukadar zor olmaz çok moralim kötüNormal canım seni anlıyorum bir belirsizlikte ilerlemek her an doğum olacak ya olursa bebeğim çok küçük endişesi ben de yaşadığım içinRabbim den başka sığınacak kimsemiz yok malesef bu canları veren O. O yüzden yine ona sığınıp ondan istiyeceğiz vakti zamanında sağlıkla doğarlar inşallah
Senin adına çok sevindim canım aman dikkat etsinler kendilerineGunaydinnnn canlarim annem ve babam izin almislar geliyorlar persembe gunu cok mutluyum
Baksana benim dr. bile haftsonu falan ancak dogum olursa gelicem dedi.allah tum hamilelerin yardimcisi olsun muayene ye gitsek bir dert gitmesek bir.dert esim aradi dedi vaka varmis hastanede gelmesek olurmu yok dedi dogum yaklasti gormem.lazim
Allah analı babalı büyütsun tez zamanda saglikla yanına da gelsin inşaallah canımturmeric @Nsyb çok şükür biz kavuştuk son dakika bir delilik yapıp spinal anestezi ile. Doğum ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Hiçbir şekilde ağrı hissetmedim sadece biraz canım sıkıldı beklerken :) bel altındaki uyuşukluk geçince dikiş ağrıları biraz zorluyor ama ağrı kesici serum veriyorlar. Benim en büyük problemim şu an adet sancısı onun da nedeni sağ yumurtalığımdaki 4 cmlik çikolata kistim patlamış ve maalesef yapışmış her yere. Ondan kaynaklı ağrı çekiyorum. Bebeğim tosuncuk 3995 gr doğdu 38+0da doğmasına rağmen o da bendeki şekerden kaynaklı. Geçen çarşamba kontrole gittiğimizde 3250 gram idi. Maalesef toraman bebeğim şu an yoğun bakımda. Herhangi bir makineye bağlı değil ama tedbir amaçlı kontrol altında. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Sadece 10 dakika beraber olabildik, 10 dakika emzirebildim çok da güzel emiyordu ama şimdi sağıyorum sütüm gelmiyor. Umarım en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkacak ve emmeye devam edecek. Daha güzel, daha mutlu kavuşmalar sizin olsun.
Benim bildiğim turnusol kağıdı koyuyorlar ama ayrıntı bilmiyorum
buldumHadi yaaa ne kadar güzel biseymis evet bilen varsa aciklasin lutfen:)
Ben yediklerimizle alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası 30 kiloda alsak 5 kiloda alsak bebek 2'5-4 arası doğuyor ki,durumu olmayan gebelerinde bebekleri de gayet sağlıklı doğuyor,sadece stres yapma annesi,endişe etme 3.00 kiloyu bulur,bu haftalarda kilo almaları çoğalıyor,sağlıkla kucağına al inşallahKızlar lütfen okuyan herkesten TAVSİYE BEKLİYORUM. Daha önce de yazmıştım karın çevresi geriden geliyordu bebeğimin. 33 hafta kontrolümde 2300 kg gösterdi usg. Dün 36+1 de 2500kg gösterdi. Üstelik sezeryan tarihi aldım 15 günüm kaldı. 3 kiloyu bulur dedi doktor, ben pek inanamadım. 30. Haftadan beri kilo artışı fazlalaşıyor diye yediklerime çok dikkat ediyorum. Süt, yumurta, yoğurt, peynir, ceviz, badem, kuru kayısı, muz Gün aşırı mutlaka yiyorum. Canım tatlı istediğinde genelde meyve yiyorum ama bebeğe kilo aldıramıyorum. Tek yiyemediğim et. Hamileliğimin başından beri etten çok iğrendim. Acaba et yemediğim için mi kilo almıyor? Siz neler yapıyorsunuz?
canım 2 hafta eve kapansak da , sokağa çıktığımız anda salgın aldığı yerden devam etmeyecek mi ? şu an evde kalmamızın sebebi herkes aynı anda hastalanmasın ve yoğun bakım kapasitesini zorlamayalım diye.Ben bu yazın boyle gececegini dusunuyorum
Vakalar, ölumler..
Cunku halk bilincsiz laf dinlemiyor.
Keza devletde tam bir önlem saglayamiyor.
Sıkı bir tutum yok.
bazen cok geriyo kendini cnm ozaman da acitiyorlar fenalarGünaydın kızlar. 3’te yattım bu saatte kalktım neden çünkü yavrucan karnımda öyle sertleşip sivriliyor ki, bu da karın ağrısı adet sancısı gibi bişey yapıyor uyutmuyor. Canı sağolsun
sagol cnm izmirden geliyorlar mola vermeyecegiz dedi .artik verirlersede maske eldiven takarlar.rabbim tum arkadaslarimin yardimcisi olsun bu zorlu surecte.Senin adına çok sevindim canım aman dikkat etsinler kendilerine
En azindan izole olunurdurdu bulastirma riski bir surede olsa tasiyanlardan belki bulasma orani olarak artmaz vaka sayisi duserdi.canım 2 hafta eve kapansak da , sokağa çıktığımız anda salgın aldığı yerden devam etmeyecek mi ? şu an evde kalmamızın sebebi herkes aynı anda hastalanmasın ve yoğun bakım kapasitesini zorlamayalım diye.
yani aşı ya da ilaç bulunmadan önüne geçmenin bir yolu yok sanki ...maalesef
benim de doktorum sadece salı ve çarşamba çalışıyor, haftasonu ancak doğuma geliyor. Herkes çok tedirgin haklı olarakBaksana benim dr. bile haftsonu falan ancak dogum olursa gelicem dedi.
Muayine almak istemiyor.
Tamam disari cikma yasagi olacak fakat normalde hastanede olma gunu.
Yani herkes korku icinde
Belirsizlik cok kötu.
Gözün aydın canımGunaydinnnn canlarim annem ve babam izin almislar geliyorlar persembe gunu cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?