Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kesinlikle en azindan onunla ilgilenirim.
Böyle belirsizlik beni daha cok geriyor
Ne olcak nasil olcak napcaz ölumler vakalar
Surekli kendimi motive ettim ama sanki artik yetemiyorum kendime.
Anneme dedim gel diye.

maaşallah canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun. Ufak tefek şeyler dışında ikinizin de iyi olmasına çok sevindim, darısı başımıza

ne güzel kavuşmuşsunuz ya off nasıl heyecanlı okurken bile
Huzurla mutlulukla büyüsün inşallah

Kızlar lütfen okuyan herkesten TAVSİYE BEKLİYORUM. Daha önce de yazmıştım karın çevresi geriden geliyordu bebeğimin. 33 hafta kontrolümde 2300 kg gösterdi usg. Dün 36+1 de 2500kg gösterdi. Üstelik sezeryan tarihi aldım 15 günüm kaldı. 3 kiloyu bulur dedi doktor, ben pek inanamadım. 30. Haftadan beri kilo artışı fazlalaşıyor diye yediklerime çok dikkat ediyorum. Süt, yumurta, yoğurt, peynir, ceviz, badem, kuru kayısı, muz Gün aşırı mutlaka yiyorum. Canım tatlı istediğinde genelde meyve yiyorum ama bebeğe kilo aldıramıyorum. Tek yiyemediğim et. Hamileliğimin başından beri etten çok iğrendim. Acaba et yemediğim için mi kilo almıyor? Siz neler yapıyorsunuz?

Günaydın çokkk sevindim bakalım biizmkiler ne yapar gerçi gelmelerini istiyor muyum emin değilim annemin yanında öyle memeyi açıp emziremem ben ya
İlk çocuk ama eşimle hallederiz özgüveni var
belli bir sure sonra o geciyor artik siradan oluyor utanmiyorsun cnm salkim sacak dolasiyorsun mwmeler fora

Ben de hastaneye goturmeyecegim evde cocuklara bakacak esimle gidecegim hastaneye

Et yiyemiyorsan yesil mercimek kuru fasulye balik vb yenebilir cnm 2500 olduysa sıkintı olmaz dogunca hemen buyur annesi stres yap ma sakın kaşar pwyniri de ye bu ara cnm.ben ton balikli makarnada yiyorum severim onuda dene istersen

Son düzenleme:
Bende dun kotuydum o sertlesme tum gun oldu genelde uzandim firsat buldukca.artik normal doguma haziliyorlar kendilerini kuzular.dun alisverise gittik esime dedim sen sur arabayi oda bir hoplattiriyor arabayi tumsekten gecerken canim cok yandi icimde top.gibi hissetim yaniyarinda.kontrol var tek giderim gene dog urmam insallah yolda

Allah korusun.
Esim birakiyor benide ama bekleyemiyor isi sebebiyle annemi aliyorum yanima.
Donuste taxiyle donucem artik.
Bir de nst falan olursa zaten isim uzar.
Allah yardimcimiz olsun

canım ben de hamileliğin başından bu yana ne et ne tavuk ne balık yiyebildim. Ceset gibi kokuyorlar sanki. Yemeğin içindeki kıymayı kuşbaşıyı bile öğüre öğüre zorla yemeye çalıştım ama olmadı bıraktım. Ama et dışında bulduğum her şeye resmen abandım. Bakliyatlar kuru meyveler süt ürünleri yumurta sebze meyve çerez ne bulduysam. Sen de aynısını yapmışsın. Bence canını sıkma bebişin yapısı demek ki öyle. Her şeyi yolundaysa perinatolog kontrollerinde, rutin kadın doğum doktorunun kontrollerinde herhangi bir sorundan bahsetmedilerse demek ki kilolu doğan bebeklerden olmayacak sadece. Üzme kendini bunun için

Allah korusun.
Esim birakiyor benide ama bekleyemiyor isi sebebiyle annemi aliyorum yanima.
Donuste taxiyle donucem artik.
Bir de nst falan olursa zaten isim uzar.
Allah yardimcimiz olsun
allah tum hamilelerin yardimcisi olsun muayene ye gitsek bir dert gitmesek bir.dert esim aradi dedi vaka varmis hastanede gelmesek olurmu yok dedi dogum yaklasti gormem.lazim

Inşallah canim kuvez süreci çok zor ilk dogumum da ikizlerim den biri kuvezdeydi 7 gun dogumda enfeksiyon kaptı zaten cok kucuktu pet sise kadardi sonra sarılık yaşadı vb sorunlar ememedi her gün doktorlar kendini hazırla her an bebegini kaybedebiliriz enfeksiyonu temizleyemiyoruz durumu çok kötü demesi ona dokunamamak çünkü makineler kablolar gobeginde kafasında karninda vb seyler bunu lohusa olarak yaşamak çok çok zor bunu yaşamış biri olarak şimdi yine aynı şeyi yaşama düşüncesi bile beni maf editor bunu yaşayan bilir belki hiç sorun olmafan kontrol amaçlı kuvezde kalsa bukadar zor olmaz çok moralim kötü

allah tum hamilelerin yardimcisi olsun muayene ye gitsek bir dert gitmesek bir.dert esim aradi dedi vaka varmis hastanede gelmesek olurmu yok dedi dogum yaklasti gormem.lazim
Baksana benim dr. bile haftsonu falan ancak dogum olursa gelicem dedi.
Muayine almak istemiyor.
Tamam disari cikma yasagi olacak fakat normalde hastanede olma gunu.
Yani herkes korku icinde
Belirsizlik cok kötu.

Allah analı babalı büyütsun tez zamanda saglikla yanına da gelsin inşaallah canım

Ben yediklerimizle alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası 30 kiloda alsak 5 kiloda alsak bebek 2'5-4 arası doğuyor ki,durumu olmayan gebelerinde bebekleri de gayet sağlıklı doğuyor,sadece stres yapma annesi,endişe etme 3.00 kiloyu bulur,bu haftalarda kilo almaları çoğalıyor,sağlıkla kucağına al inşallah

Ben bu yazın boyle gececegini dusunuyorum
Vakalar, ölumler..
Cunku halk bilincsiz laf dinlemiyor.
Keza devletde tam bir önlem saglayamiyor.
Sıkı bir tutum yok.
canım 2 hafta eve kapansak da , sokağa çıktığımız anda salgın aldığı yerden devam etmeyecek mi ? şu an evde kalmamızın sebebi herkes aynı anda hastalanmasın ve yoğun bakım kapasitesini zorlamayalım diye.
yani aşı ya da ilaç bulunmadan önüne geçmenin bir yolu yok sanki ...maalesef

Günaydın kızlar. 3’te yattım bu saatte kalktım neden çünkü yavrucan karnımda öyle sertleşip sivriliyor ki, bu da karın ağrısı adet sancısı gibi bişey yapıyor uyutmuyor. Canı sağolsun
bazen cok geriyo kendini cnm ozaman da acitiyorlar fenalar
Senin adına çok sevindim canım aman dikkat etsinler kendilerine
sagol cnm izmirden geliyorlar mola vermeyecegiz dedi .artik verirlersede maske eldiven takarlar.rabbim tum arkadaslarimin yardimcisi olsun bu zorlu surecte.

En azindan izole olunurdurdu bulastirma riski bir surede olsa tasiyanlardan belki bulasma orani olarak artmaz vaka sayisi duserdi.
14gun kurali var ya.

Cadde uzerinde evim her gun goruyorum sosyal mesafe falan hak getire.
Ptt hemen blogumun altinda siraya giriyorlar güya dip dibeler.

Aşı icinde mutlaka bisi bulacaklar.
Ayni bebeklerin asilarina karsi cikan kitle gibi.
Umarim bilincleniriz bu surecde.

Baksana benim dr. bile haftsonu falan ancak dogum olursa gelicem dedi.
Muayine almak istemiyor.
Tamam disari cikma yasagi olacak fakat normalde hastanede olma gunu.
Yani herkes korku icinde
Belirsizlik cok kötu.
benim de doktorum sadece salı ve çarşamba çalışıyor, haftasonu ancak doğuma geliyor. Herkes çok tedirgin haklı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…