Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bakalım mayısta da böyle devam edecekmiyiz..ani salgın biraz hafifler diye bir yandan umuyorum ama bir yandan da hafiflemesi için hiçbir neden yok Avrupada aylardır devam ediyor...inşallah bir çaresi bulunsa bir an önce
Amin insallah asisi bulunsa kesin bir cozumu ozaman ilerlemez birde heryerde durmasi lazim ki genel anlamda temizlensin.o yuzden ilac bulu nmadan zor.

Benim de hiç huyum değildi dün ilk kez oda odaklı temizlik yaptım iyi oldu salondan başka yeri temizlemicem dedim koltuk sil halı sil kitaplık tozu al cam çerçeve masa sandalye ayakları her şeyi sildim. Yoruldum mu yoruldum ama en azından bi oda bitti sıradaki hedefim giyinme odası.

bakalım mayısta da böyle devam edecekmiyiz..ani salgın biraz hafifler diye bir yandan umuyorum ama bir yandan da hafiflemesi için hiçbir neden yok Avrupada aylardır devam ediyor...inşallah bir çaresi bulunsa bir an önce
Gün geçtikçe umudumu öbür aya öteliyorum ben. Başta Nisan ortasıydı masum düşündüğümüz günler. Sonra mayıs sonu dedim şimdi de haziran sonu

Bilmiyorum cnm ya olursam bebişe ne olur diye düşünmeye başladım psikolojim iyi değil

Ben bu yazın boyle gececegini dusunuyorum
Vakalar, ölumler..
Cunku halk bilincsiz laf dinlemiyor.
Keza devletde tam bir önlem saglayamiyor.
Sıkı bir tutum yok.

Yavas yavas supur sil yemek hallettim.
Bu ara yemekler gunluk yetiyor
2 gun yeter diye dusunuyorum ama yetmiyor.
Aksam kanepelerde uyuya kaliyorum tüm gün pek oturamiyorum.

Ramazanin ortasina geliyor benim dogum.
Rabbime dua ediyorum güc versin diye.
Esimde oglumda oruclu olacak.
Ben tutamasamda yemeklerini yapabilim hazirlim istiyorum.
InsAllah ozamanlar agir gecmezde en azinda yapim yedirim.

Amin gelmezler ziyarete cnm.virusten dolayi kimse riske girmek istemiyor sahsen bende yeni dogum yapmis birine gitmezdim.
Biz doğuma eşimle gideceğiz, zaten orada ziyaretçi yasak tek olacağız. Eve gelince de kimseyi kabul etmeyeceğiz, kayınvalidemler dahil.. Annemler zaten şehir dışında gelemez. Bebeği şimdilik telefondan vs görmekle yetinecekler. Darılma gücenme umrumda değil. Benim ve bebeğimin sağlığı önemli.. Ayrıca onlar için de tehlikeli ki.. Hastane ortamından gelmiş olacağız biz de, belki biz onlara virüs bulaştıracağız, bilemeyiz ki..

Temizlik yapanlara maşallah diyorum ya bravo gerçekten ben asla yapamıyorum iş karnım çok büyük yerde bile normal oturamıyorum öne eğilmek imkansız gibi. Yarın kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim kız gerideydi 10 gün ve doktor böyle giderse erken alırım demişti umarım fark biraz kapanmıştır

Erken doğum değil de zorunlu dogum yaptirabiliriz dedi bebek hareketlerini devamli kontrol et saatte 5 den aza duserse sikinti dedi en ufak değişiklikte hemen alacaz dedi
Canım içini ferah tut sen ne kadar kendi psikolojini rahatlatırsan vücudun da ona göre tepki verecektir. Bu bebeğine de yansır, hasbunallah ve nimel vekil tesbihini çek içini ferahlatır. İnşallah senin ve bebeğin için en güzelini nasip etsin Allah

brkdrajn bugündü galiba doğumun nasılsın merak ettim her şey yolunda mı?
Ayy benim aklim o kadar.doluki insallah guzel haberler verir bize

17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden duyurmak istiyorum. Demis c.baskanimiz

Evet cnm akıntı normal kokusuzsa ama islaklik korkuttu beni acaba su sızıntı felan mi yapiyor diye bende oyle surekli camasir degistiriyorum aticam hepsini dogumdan sonra :)
sanırım burda okumuştum eczanelerde bunun için bir ped satılıyormuş bebeğin sıvısıysa renk mi değiştiriyormuş bişiymiş burda bilen arkadaşlar varsa açıklayabilirse ben toparlayamadım kullanırsan belki içini rahatlatır

Benim bildiğim turnusol kağıdı koyuyorlar ama ayrıntı bilmiyorum

Hadi yaaa ne kadar güzel biseymis evet bilen varsa aciklasin lutfen:)

Hadi yaaa ne kadar güzel biseymis evet bilen varsa aciklasin lutfen:)
turnusol kağıdı ile pH ölçümü yapılarak gelen sıvının “amniyon sıvısı mı, yoksa rahim ağzı salgısı mı?” olduğu ayırt edilebiliyor. Yine yapılan ultrason ile bebeğin çevresini saran amniyon sıvısı miktarı araştırılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…