Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar resmen vajinamın kemikleri ağrıyor bildiğin ağrı ve acı var 34.haftadayım. gece sağa yatsam sağ tarafımda kas ağrısı oluyor sola yatsam orda kas ağrısı oluyor. Doktor normal deyip ilaç vermedi. Herkesin böyle ağrısı oluyor mu ?

Oluyor,bebiş artık alta doğru baskı yapıyor,bazen çok zorlandamda ,normaldir diyilorum bende

Olmazmı cnm sag yanim komple agriyor sol yanimda oyle hele donerken fena oluyor sanki kollarim cürümüş gibi

Benim yaklaşık 1 aydır o şekilde o ağrılarım var normal dedi doktor büyüdüğü için kas ağrısı oluyor riskli bir durum değil demişti

Gözün aydın canım, inşallah en kısa zamanda bebeğin de yanına gelir. Tedbir amaçlı tutuyorlar galiba bundan dolayı da süre kısa olur gibi geliyor. Spinal olan iyi olmuş bence. Ben ilk doğumda genel olmuştum çok sersemledim, ikincide spinal oldum ve çok çabuk toparladım inşallah bu sefer de spinal istiyorum. Süt için de rezene çayı içip, duşta sıcak suyla masaj yapabilirsin. İnşallah bebeğin çabuk gelir ve bol sütün olur. Dualarım bebeğin ve seninle

Benim de korkum ayın 23 ünden sonra sokağa çıkma yasağı getirmeleri. 24 ünde sezeryan günü verdi doktor.tüm haftasonunu hastanede geçirmek istemiyorum. Zaten yanımda hiç kimse olmayacak. İnşallah hayırlısı ile geçsin hepimizin doğum süreci

İyi günler kızlar. İnşallah geçecek bugünler. Bebişlere odaklanın onlar için stres yapmayalim. Ben artık haber izlemiyorum. Çok etkiliyor gerçekten. Bugün görüş günüydü 35+0dan bildiriyorum. Bebisin başı yukarıda poposu tam rahim ağzı dayamış. Rahim ağzın incelemiş. 38 de sezaryenle alırız dedi. 3 hafta önce bebisin suyu tamnsinirdaydi şimdi yine aynı dedi. Hayırlısı bakalım. Bizden haberler bunlar.

Masallah bebegine cnm.az kaldi desenebende izlemiyorum haber artik

cnm bizimki keyfi bisi degilki mecburi bize yasak islemezsenide bekletmezler nobetci dr falan olur
Gözün aydın canım
Sagol canim

cnm bizimki keyfi bisi degilki mecburi bize yasak islemezsenide bekletmezler nobetci dr falan olur

Sagol canim
Olabilecek tüm senaryolar aklıma geliyor. Doğumdan sonra çabucak toparlayıp eve geleyim istiyorum. Artık kafamda tek bir düşünce var Allah en güzelini nasip edecektir. Böyle düşününce içim rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…