Gozun aydin canim masallah tosuncuga en kisa zamanda kavusursunuz insallhturmeric Nsyb çok şükür biz kavuştuk son dakika bir delilik yapıp spinal anestezi ile. Doğum ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Hiçbir şekilde ağrı hissetmedim sadece biraz canım sıkıldı beklerken :) bel altındaki uyuşukluk geçince dikiş ağrıları biraz zorluyor ama ağrı kesici serum veriyorlar. Benim en büyük problemim şu an adet sancısı onun da nedeni sağ yumurtalığımdaki 4 cmlik çikolata kistim patlamış ve maalesef yapışmış her yere. Ondan kaynaklı ağrı çekiyorum. Bebeğim tosuncuk 3995 gr doğdu 38+0da doğmasına rağmen o da bendeki şekerden kaynaklı. Geçen çarşamba kontrole gittiğimizde 3250 gram idi. Maalesef toraman bebeğim şu an yoğun bakımda. Herhangi bir makineye bağlı değil ama tedbir amaçlı kontrol altında. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Sadece 10 dakika beraber olabildik, 10 dakika emzirebildim çok da güzel emiyordu ama şimdi sağıyorum sütüm gelmiyor. Umarım en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkacak ve emmeye devam edecek. Daha güzel, daha mutlu kavuşmalar sizin olsun.
Amin canım cekecem tesbihi canım çok sağolCanım içini ferah tut sen ne kadar kendi psikolojini rahatlatırsan vücudun da ona göre tepki verecektir. Bu bebeğine de yansır, hasbunallah ve nimel vekil tesbihini çek içini ferahlatır. İnşallah senin ve bebeğin için en güzelini nasip etsin Allah
Inşallah canim cok moralim bozukİnşallah gerek kalmaz canım çok stresli bir süreç biliyorum ama sonu güzel olur inşallahbebişin güzelce büyür ve vakti zamanında doğar
Hayırlı olsun bebeğin gözün aydın. Rabbim bebeğine de sana da acil şifalar versin. İnşallah bir an önce iyileşirsiniz ve evinize dönersiniz. Sağlıkla huzurla büyüt oğluşun inşallah.turmeric Nsyb çok şükür biz kavuştuk son dakika bir delilik yapıp spinal anestezi ile. Doğum ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Hiçbir şekilde ağrı hissetmedim sadece biraz canım sıkıldı beklerken :) bel altındaki uyuşukluk geçince dikiş ağrıları biraz zorluyor ama ağrı kesici serum veriyorlar. Benim en büyük problemim şu an adet sancısı onun da nedeni sağ yumurtalığımdaki 4 cmlik çikolata kistim patlamış ve maalesef yapışmış her yere. Ondan kaynaklı ağrı çekiyorum. Bebeğim tosuncuk 3995 gr doğdu 38+0da doğmasına rağmen o da bendeki şekerden kaynaklı. Geçen çarşamba kontrole gittiğimizde 3250 gram idi. Maalesef toraman bebeğim şu an yoğun bakımda. Herhangi bir makineye bağlı değil ama tedbir amaçlı kontrol altında. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Sadece 10 dakika beraber olabildik, 10 dakika emzirebildim çok da güzel emiyordu ama şimdi sağıyorum sütüm gelmiyor. Umarım en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkacak ve emmeye devam edecek. Daha güzel, daha mutlu kavuşmalar sizin olsun.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünturmeric Nsyb çok şükür biz kavuştuk son dakika bir delilik yapıp spinal anestezi ile. Doğum ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Hiçbir şekilde ağrı hissetmedim sadece biraz canım sıkıldı beklerken :) bel altındaki uyuşukluk geçince dikiş ağrıları biraz zorluyor ama ağrı kesici serum veriyorlar. Benim en büyük problemim şu an adet sancısı onun da nedeni sağ yumurtalığımdaki 4 cmlik çikolata kistim patlamış ve maalesef yapışmış her yere. Ondan kaynaklı ağrı çekiyorum. Bebeğim tosuncuk 3995 gr doğdu 38+0da doğmasına rağmen o da bendeki şekerden kaynaklı. Geçen çarşamba kontrole gittiğimizde 3250 gram idi. Maalesef toraman bebeğim şu an yoğun bakımda. Herhangi bir makineye bağlı değil ama tedbir amaçlı kontrol altında. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Sadece 10 dakika beraber olabildik, 10 dakika emzirebildim çok da güzel emiyordu ama şimdi sağıyorum sütüm gelmiyor. Umarım en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkacak ve emmeye devam edecek. Daha güzel, daha mutlu kavuşmalar sizin olsun.
turmeric Nsyb çok şükür biz kavuştuk son dakika bir delilik yapıp spinal anestezi ile. Doğum ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Hiçbir şekilde ağrı hissetmedim sadece biraz canım sıkıldı beklerken :) bel altındaki uyuşukluk geçince dikiş ağrıları biraz zorluyor ama ağrı kesici serum veriyorlar. Benim en büyük problemim şu an adet sancısı onun da nedeni sağ yumurtalığımdaki 4 cmlik çikolata kistim patlamış ve maalesef yapışmış her yere. Ondan kaynaklı ağrı çekiyorum. Bebeğim tosuncuk 3995 gr doğdu 38+0da doğmasına rağmen o da bendeki şekerden kaynaklı. Geçen çarşamba kontrole gittiğimizde 3250 gram idi. Maalesef toraman bebeğim şu an yoğun bakımda. Herhangi bir makineye bağlı değil ama tedbir amaçlı kontrol altında. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Sadece 10 dakika beraber olabildik, 10 dakika emzirebildim çok da güzel emiyordu ama şimdi sağıyorum sütüm gelmiyor. Umarım en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkacak ve emmeye devam edecek. Daha güzel, daha mutlu kavuşmalar sizin olsun.
Inşallah canim cok moralim bozuk
Gozunaudin canim! Allah anali-babali buyutsun inshAllahturmeric Nsyb çok şükür biz kavuştuk son dakika bir delilik yapıp spinal anestezi ile. Doğum ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Hiçbir şekilde ağrı hissetmedim sadece biraz canım sıkıldı beklerken :) bel altındaki uyuşukluk geçince dikiş ağrıları biraz zorluyor ama ağrı kesici serum veriyorlar. Benim en büyük problemim şu an adet sancısı onun da nedeni sağ yumurtalığımdaki 4 cmlik çikolata kistim patlamış ve maalesef yapışmış her yere. Ondan kaynaklı ağrı çekiyorum. Bebeğim tosuncuk 3995 gr doğdu 38+0da doğmasına rağmen o da bendeki şekerden kaynaklı. Geçen çarşamba kontrole gittiğimizde 3250 gram idi. Maalesef toraman bebeğim şu an yoğun bakımda. Herhangi bir makineye bağlı değil ama tedbir amaçlı kontrol altında. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Sadece 10 dakika beraber olabildik, 10 dakika emzirebildim çok da güzel emiyordu ama şimdi sağıyorum sütüm gelmiyor. Umarım en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkacak ve emmeye devam edecek. Daha güzel, daha mutlu kavuşmalar sizin olsun.
Sorma hani bunlar iyi günlerimizdi bende ne uyku kaldı ne bişeyGünaydınlar☺ gece uyutmayan minikler sabahta uyandırıyor alıştırma yapıyor heralde.Benim karnım yine yumuşadı sanki içeri gömülmüş hissi oldu bugün
Gozun aydin cnm ilk bebegimiz dunyaya geldi saglik.sihatle evinize gelin insallah.allah anali babali buyutmeyi.nasip etsin kilosu cok iyi. Masallahhhhturmeric Nsyb çok şükür biz kavuştuk son dakika bir delilik yapıp spinal anestezi ile. Doğum ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Hiçbir şekilde ağrı hissetmedim sadece biraz canım sıkıldı beklerken :) bel altındaki uyuşukluk geçince dikiş ağrıları biraz zorluyor ama ağrı kesici serum veriyorlar. Benim en büyük problemim şu an adet sancısı onun da nedeni sağ yumurtalığımdaki 4 cmlik çikolata kistim patlamış ve maalesef yapışmış her yere. Ondan kaynaklı ağrı çekiyorum. Bebeğim tosuncuk 3995 gr doğdu 38+0da doğmasına rağmen o da bendeki şekerden kaynaklı. Geçen çarşamba kontrole gittiğimizde 3250 gram idi. Maalesef toraman bebeğim şu an yoğun bakımda. Herhangi bir makineye bağlı değil ama tedbir amaçlı kontrol altında. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Sadece 10 dakika beraber olabildik, 10 dakika emzirebildim çok da güzel emiyordu ama şimdi sağıyorum sütüm gelmiyor. Umarım en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkacak ve emmeye devam edecek. Daha güzel, daha mutlu kavuşmalar sizin olsun.
Valla lelli dediğim gibi zor zamanlardan geçiyoruz bu dönemde iyi kalmaya çalışmalıyız panik vs başlamasın kendinde buna izin verme. Şeytan bi açık bulursa oradan ele geçiriyor bizi dibe çekiyor aman diyim.Doktorumu aradim.
Cumartesi mi gelim persembemi diye cumartesi acil dogum falan olmadigi surece muayine almiyorum persembe gel dedi.
Kizin kasilmalarini, bir yerde toplanip kaskati olmasini falan sordum acaba sancisimi vardir diye bu haftalarda normal hic endişe etme dedi.
Icim rahatladi en azindan ondan duyunca.
Ama 2-3 gundur sey olustu yalniz kalmak istemiyorum
Sitede kimseyi tanimiyorum tamam oglum evde annem 5dk yakinimda ama hep bisi olcak sanki panikler basladi bende.
Rahattim oysa
Esime ise gitme diyorum.
Esimde telf. elinin altinda yapma boyle diyo.
Bu eve kapali kalma dongusude etkiledi tabi.
En azindan hafta sonu cikip bir nefes aliyorduk.
Ya da markete falan cikiyordum.
Annemle magza bakiyorduk.
Anneme gidiyordum.
Bir sekilde kafam dagiliyordu.
Ben persembe sabah gidicem kontrole bakalim.
Günaydın çokkk sevindim bakalım biizmkiler ne yapar gerçi gelmelerini istiyor muyum emin değilim annemin yanında öyle memeyi açıp emziremem ben yaGunaydinnnn canlarim annem ve babam izin almislar geliyorlar persembe gunu cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?