Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
turmeric Nsyb çok şükür biz kavuştuk son dakika bir delilik yapıp spinal anestezi ile. Doğum ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Hiçbir şekilde ağrı hissetmedim sadece biraz canım sıkıldı beklerken :) bel altındaki uyuşukluk geçince dikiş ağrıları biraz zorluyor ama ağrı kesici serum veriyorlar. Benim en büyük problemim şu an adet sancısı onun da nedeni sağ yumurtalığımdaki 4 cmlik çikolata kistim patlamış ve maalesef yapışmış her yere. Ondan kaynaklı ağrı çekiyorum. Bebeğim tosuncuk 3995 gr doğdu 38+0da doğmasına rağmen o da bendeki şekerden kaynaklı. Geçen çarşamba kontrole gittiğimizde 3250 gram idi. Maalesef toraman bebeğim şu an yoğun bakımda. Herhangi bir makineye bağlı değil ama tedbir amaçlı kontrol altında. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Sadece 10 dakika beraber olabildik, 10 dakika emzirebildim çok da güzel emiyordu ama şimdi sağıyorum sütüm gelmiyor. Umarım en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkacak ve emmeye devam edecek. Daha güzel, daha mutlu kavuşmalar sizin olsun.

Gozun aydin canim masallah tosuncuga en kisa zamanda kavusursunuz insallh

Amin canım cekecem tesbihi canım çok sağol

Hayırlı olsun bebeğin gözün aydın. Rabbim bebeğine de sana da acil şifalar versin. İnşallah bir an önce iyileşirsiniz ve evinize dönersiniz. Sağlıkla huzurla büyüt oğluşun inşallah.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Günaydın kızlar. 3’te yattım bu saatte kalktım neden çünkü yavrucan karnımda öyle sertleşip sivriliyor ki, bu da karın ağrısı adet sancısı gibi bişey yapıyor uyutmuyor. Canı sağolsun

Gözünüz aydın inşallah bir an önce çıkar yoğun bakımdan ve kavuşursunuz.

Inşallah canim cok moralim bozuk

Normal canım seni anlıyorum bir belirsizlikte ilerlemek her an doğum olacak ya olursa bebeğim çok küçük endişesi ben de yaşadığım için Rabbim den başka sığınacak kimsemiz yok malesef bu canları veren O. O yüzden yine ona sığınıp ondan istiyeceğiz vakti zamanında sağlıkla doğarlar inşallah

Günaydınlar☺ gece uyutmayan minikler sabahta uyandırıyor alıştırma yapıyor heralde. Benim karnım yine yumuşadı sanki içeri gömülmüş hissi oldu bugün

Gozunaudin canim! Allah anali-babali buyutsun inshAllah

Doktorumu aradim.
Cumartesi mi gelim persembemi diye cumartesi acil dogum falan olmadigi surece muayine almiyorum persembe gel dedi.
Kizin kasilmalarini, bir yerde toplanip kaskati olmasini falan sordum acaba sancisimi vardir diye bu haftalarda normal hic endişe etme dedi.

Icim rahatladi en azindan ondan duyunca.

Ama 2-3 gundur sey olustu yalniz kalmak istemiyorum
Sitede kimseyi tanimiyorum tamam oglum evde annem 5dk yakinimda ama hep bisi olcak sanki panikler basladi bende.
Rahattim oysa
Esime ise gitme diyorum.
Esimde telf. elinin altinda yapma boyle diyo.
Bu eve kapali kalma dongusude etkiledi tabi.
En azindan hafta sonu cikip bir nefes aliyorduk.
Ya da markete falan cikiyordum.
Annemle magza bakiyorduk.
Anneme gidiyordum.
Bir sekilde kafam dagiliyordu.

Ben persembe sabah gidicem kontrole bakalim.

Gozun aydin cnm ilk bebegimiz dunyaya geldi saglik.sihatle evinize gelin insallah.allah anali babali buyutmeyi.nasip etsin kilosu cok iyi. Masallahhhh

Valla lelli dediğim gibi zor zamanlardan geçiyoruz bu dönemde iyi kalmaya çalışmalıyız panik vs başlamasın kendinde buna izin verme. Şeytan bi açık bulursa oradan ele geçiriyor bizi dibe çekiyor aman diyim.
Biraz daha sabredip hayırlısıyla kucağımıza alalım yavruları, inşallah o vesileyle sütüdür kakasıdır bizi gündemden uzaklaştırır minik melekler.

Gunaydinnnn canlarim annem ve babam izin almislar geliyorlar persembe gunu cok mutluyum
Günaydın çokkk sevindim bakalım biizmkiler ne yapar gerçi gelmelerini istiyor muyum emin değilim annemin yanında öyle memeyi açıp emziremem ben ya
İlk çocuk ama eşimle hallederiz özgüveni var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…