Evet eşim çok ev işlerine yatkın değildi ama üç yıldır baya değişti sayemde anlatınca her şeyi yapar sağolsun.
hala sezaryen düşüncem ağır basmakta, bakalım son durumda nolur :)
Eşinin pijama olayıma güldüm ahaha ama biz de valize eşim için terlik koyduk o kadar düşündüm kendisini
Kızlar 60x120 yatak için lastikli çarşaf bakıyorum da birçok sitede kalmamış, olanlar da çok pahalı geldi. 70x140 yazanlardan alsam kötü mü durur acaba?
Evet kuzum cok kafaya takmistim ben zaten biliyorsun hastaneye gelmicek evde kuzularima baksinlar.birde annem.cok.guzel bebek bakar uyutur 2 ay yollamayi dusunmuyorum
Kızlar 60x120 yatak için lastikli çarşaf bakıyorum da birçok sitede kalmamış, olanlar da çok pahalı geldi. 70x140 yazanlardan alsam kötü mü durur acaba?
Evet kuzum cok kafaya takmistim ben zaten biliyorsun hastaneye gelmicek evde kuzularima baksinlar.birde annem.cok.guzel bebek bakar uyutur 2 ay yollamayi dusunmuyorum
Gönlünce olsun cnm. Benim bu bebiş geri döndü herhalde. Bi zaman makat durdurdugunda gene asaga vuruyodu. Şimdi gene başladı. Doktor zorunlu sezeryan diyo bana onun icin önemli değilde. Genede işte
Gönlünce olsun cnm. Benim bu bebiş geri döndü herhalde. Bi zaman makat durdurdugunda gene asaga vuruyodu. Şimdi gene başladı. Doktor zorunlu sezeryan diyo bana onun icin önemli değilde. Genede işte
Benimki ne alemde yarin gorcez bakalim benimki hep asagi vuruyor birde makatta cok baski hissediyorum bu araamin kuzumrabbim seninde gonlune gore versin
Inşallah canim kuvez süreci çok zor ilk dogumum da ikizlerim den biri kuvezdeydi 7 gun dogumda enfeksiyon kaptı zaten cok kucuktu pet sise kadardi sonra sarılık yaşadı vb sorunlar ememedi her gün doktorlar kendini hazırla her an bebegini kaybedebiliriz enfeksiyonu temizleyemiyoruz durumu çok kötü demesi ona dokunamamak çünkü makineler kablolar gobeginde kafasında karninda vb seyler bunu lohusa olarak yaşamak çok çok zor bunu yaşamış biri olarak şimdi yine aynı şeyi yaşama düşüncesi bile beni maf editor bunu yaşayan bilir belki hiç sorun olmafan kontrol amaçlı kuvezde kalsa bukadar zor olmaz çok moralim kötü
Ayy canım haklısın tabi insan yaşadıklarını tekrar yaşamaktan korkuyor Rabbim o günleri tekrar yaşatmasın inşallah o süreçte sınavını vermişsin Rabbim in izniyle inşallah tekrar yaşamazsın
Hepinize iyi akşamlar hanımlar malum bizim de bugün kontrolümüz vardı. Şükür sorun yok bebeklerin gelişimi aynı devam ediyor. Erkek haftasıyla uyumlu kız ise 1 hafta geride. Ama doktor normal bu durum dedi çok şükür gelişimleri güzel dedi. Ciğer geliştiriciyi 2 doz tek seferde yaptı yarın yine 2 doz yapılacak. İki hafta sonra tekrar kontrolümüz var doktor 32 yi görürsek süper zaten sonrası ne kadar dursa bize faydası var dedi. İnşallah 36 ya kadar dururlar inşallah
canım ben de hamileliğin başından bu yana ne et ne tavuk ne balık yiyebildim. Ceset gibi kokuyorlar sanki. Yemeğin içindeki kıymayı kuşbaşıyı bile öğüre öğüre zorla yemeye çalıştım ama olmadı bıraktım. Ama et dışında bulduğum her şeye resmen abandım. Bakliyatlar kuru meyveler süt ürünleri yumurta sebze meyve çerez ne bulduysam. Sen de aynısını yapmışsın. Bence canını sıkma bebişin yapısı demek ki öyle. Her şeyi yolundaysa perinatolog kontrollerinde, rutin kadın doğum doktorunun kontrollerinde herhangi bir sorundan bahsetmedilerse demek ki kilolu doğan bebeklerden olmayacak sadece. Üzme kendini bunun için
İyi akşamlar kızlar. Emzirme sütyeni alan var mı? Normalde destekli kullanıyorum ama emzirme döneminde penye mi iyi olur destekli mi bilmiyorum. Alanlar hangi marka hangi model aldı acaba.
İyi akşamlar kızlar. Emzirme sütyeni alan var mı? Normalde destekli kullanıyorum ama emzirme döneminde penye mi iyi olur destekli mi bilmiyorum. Alanlar hangi marka hangi model aldı acaba.
Nnatalia06turmericmoon83
çok teşekkür ederim kızlar moral verici cevaplarınız için. Son hafta abandım proteine umarım işe yarar. Doktorum stresinde şok etkili olduğunu söylüyor. Kaygı bozukluğu tedavisi görüyordum hamile kalmadan önce. Son zamanlara engel olmaya çalışsamda oldukça gerginim. Onun da etkisi var heralde. Bebeklerimizin sağlıklı olması tek dileğim. Tekrardan teşekkürler.
kızlar resmen vajinamın kemikleri ağrıyor bildiğin ağrı ve acı var 34.haftadayım. gece sağa yatsam sağ tarafımda kas ağrısı oluyor sola yatsam orda kas ağrısı oluyor. Doktor normal deyip ilaç vermedi. Herkesin böyle ağrısı oluyor mu ?
Normalde sütyen hiç takmıyorum ama ebebekten penye sütyen aldım bir tane.. Sonra rahat edemem onla diye lcwden meme kısmı süngerli atlet aldım 2 tane.. Dışarıdan meme ucu belli olmasın diye.. Dışarı çıkabilme ihtimalimiz vardı aldığım vakitler, şimdiyse zaten evde olacağız hiçbir şey giymem.