Benimki aynı yerde olduğumuz halde rica minnet yalvarma gelmiyor ayak sürüyor. Kardesim hemsire diyorum ayni evde kalirsaniz sizi dogumda da kabul edemem anlamamakta diretiyor napim. Cok şanslısın canım ailen bu sartlarda geldigi icin.
Kızlar hic burnu kanayan var mi?
Hapsurdum biraz burnum kanadi ama öyle oluk oluk akan bir kan diil.
Biraz peceteye kanadi durdu.
Uzandim hemen kafami arkaya yasladim.
Normalmidir.
Benimki aynı yerde olduğumuz halde rica minnet yalvarma gelmiyor ayak sürüyor. Kardesim hemsire diyorum ayni evde kalirsaniz sizi dogumda da kabul edemem anlamamakta diretiyor napim. Cok şanslısın canım ailen bu sartlarda geldigi icin.
Allah var canim her dogumumda gelip 40 ni cikarana kadar kalir bakar afedersin bebegin poposuna kadar zeytin yagini surer masajini yapar .hatta dedim gelmeyin yolda rahatsizlanirsiniz vs uzulurum hayir dedi bir ustune kizdi illa gelirim diye. ici rahat etmez cunku insallah bende onun gibi bir anne olurum.annen niye oyle yapiyorki kuzum boyle bir zamaninda yaninda niye olmuyorki virusten dolayimi cikmiyor
Normalmidir.
@natalia06@turmericmoon83
çok teşekkür ederim kızlar moral verici cevaplarınız için. Son hafta abandım proteine umarım işe yarar. Doktorum stresinde şok etkili olduğunu söylüyor. Kaygı bozukluğu tedavisi görüyordum hamile kalmadan önce. Son zamanlara engel olmaya çalışsamda oldukça gerginim. Onun da etkisi var heralde. Bebeklerimizin sağlıklı olması tek dileğim. Tekrardan teşekkürler.
Canim oyle bir donemdeyizki stres olmamak mumkun degil hepimizde var malesef.ama bebeklerimiz icin stresi aşmamiz lazim hersey guzel olacakaksam mutlaka bir kase yogurt ye yatmaya yakin cnm ebe soylemisti banada.
İyi akşamlar kızlar. Emzirme sütyeni alan var mı? Normalde destekli kullanıyorum ama emzirme döneminde penye mi iyi olur destekli mi bilmiyorum. Alanlar hangi marka hangi model aldı acaba.
Normalde sütyen hiç takmıyorum ama ebebekten penye sütyen aldım bir tane.. Sonra rahat edemem onla diye lcwden meme kısmı süngerli atlet aldım 2 tane.. Dışarıdan meme ucu belli olmasın diye.. Dışarı çıkabilme ihtimalimiz vardı aldığım vakitler, şimdiyse zaten evde olacağız hiçbir şey giymem.
Ben hayatımda almadığım kadar sütyeni hamileliğinde aldım yaa hicbir sutyenle rahat edemiyorum 10 dk sonra sıkmaya başlıyo ne balensiz ne süngersiz ne sporcu... Denerken hah bu diyorum eve gel yika bikaç gün sonra olmuyodu göğüslerin çok mu büyük hayır 95. Gövdem çok genişledi bide yayvan bi yapısı var göğüslerin. 100 beden takınca anca oluyo ama göğüs doldurmuyo. Göğüs doldursa arkadan birlesmiyo ek kopça (ismini unuttum) takıyorum anca. Ne dertliymişim sütyen konusunda
Canim oyle bir donemdeyizki stres olmamak mumkun degil hepimizde var malesef.ama bebeklerimiz icin stresi aşmamiz lazim hersey guzel olacakaksam mutlaka bir kase yogurt ye yatmaya yakin cnm ebe soylemisti banada.
Hayatımda hiç yemediğim kadar yoğurt süt yiyorum. Bebek büyüyeceğine memelerim büyüyor. Memelerim resmen ağır geliyor. Karnımda taşıyorum ağırlık yapıyorlar. Sinirlerim bozluyor artık
Benimde eski yani hamilelikten önceki sutyenleri kullaniyorum ama yeniden.aldim bir beden büyük aldim 3 tane.Yikadim gayet iyi.oldu hastanede kullanirim diye valize koydum hatta ben iç camasir olayini toptancidan halletmistim annem.yada k. Validem cok titizdirler dikkatlilerdir eski camasirlarini mi koydun hastane valizine derler kesin
Normalmidir.
Ben hiç yaşamadım ama araştırdığım ve doktorlardan duyduğum kadarıyla burun kanaması aşırı ve sık sık olmuyorsa normal. Geçmiş olsun inşallah bir sorun teşkil etmez.
Fikri olanlar yazabilir mi? Benim doğumum sezeryan olacak. 1 gecelik 2 pijama yeterli olur mu acaba doğumda? Bebeklere de 3 er tane alt üst 1 er tane de tulum koyayım diyorum kıyafet olarak ve tamamlayıcıları zıbın çorap şapka eldiven vs. Sizce miktar olarak yeterli olur mu?
Ben hiç yaşamadım ama araştırdığım ve doktorlardan duyduğum kadarıyla burun kanaması aşırı ve sık sık olmuyorsa normal. Geçmiş olsun inşallah bir sorun teşkil etmez.
insAllah ilk defa oldu
Devam eden bir kanama olmayincada doktoru rahatsiz etmek istemedim.
Pers. kontrolume gidince yinede sorcam belki okur falan en azindan bilgisi olsun.
Fikri olanlar yazabilir mi? Benim doğumum sezeryan olacak. 1 gecelik 2 pijama yeterli olur mu acaba doğumda? Bebeklere de 3 er tane alt üst 1 er tane de tulum koyayım diyorum kıyafet olarak ve tamamlayıcıları zıbın çorap şapka eldiven vs. Sizce miktar olarak yeterli olur mu?
Ben bebege kiyafet takim biraz fazla koydum. 10 lu takim 1 tane 8 li takim 1 tane 5 lii takim 2 tane 4lü takim olarakda kendinden eldivenli 2 tane koydum ektra ince ve kalin çorap iç zıbin koydum tulum koymadim