Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben kendime 2 tane gecelik sabahlık takım koydum. Bebeğe hastane çıkışı artı 2 takım daha koydum. Zaten sanırım artık 2 gece tutmuyorlar.

E Mrb cnm Dr gittin mi rapor alacağım yazmıştın veriyorlar mı

Hayatımda hiç yemediğim kadar yoğurt süt yiyorum. Bebek büyüyeceğine memelerim büyüyor. Memelerim resmen ağır geliyor. Karnımda taşıyorum ağırlık yapıyorlar. Sinirlerim bozluyor artık
Memeleri sorma ya benimde 95 100 gidermi bilmiyorum masallahi var.memeler sutle dolsun kuzulara yarasin bari

E
Mrb cnm Dr gittin mi rapor alacağım yazmıştın veriyorlar mı

Merhaba canım evet evet aldım. Hatta doktorum rapora gerek yok 32 de veriliyor daha erken dedi. Ben de yok hocam ikizlerde 30.haftada başlıyor deyince yaa öyle mi diyor yazdı yarın da okula götüreceğim

Kızlarben öğretmenim, 32.haftamda izne ayrıldım. Raporda 7 mayıs doğum tarihi yazıyor. Diyelim ki ben Nisanın 20sinde doğum yaptım. O rapor hala 7sine dek mi geçerli? Ve ben 7 mayısta tekrar mı rapor alacağım 8 hafta için?

Merhaba canım evet evet aldım. Hatta doktorum rapora gerek yok 32 de veriliyor daha erken dedi. Ben de yok hocam ikizlerde 30.haftada başlıyor deyince yaa öyle mi diyor yazdı yarın da okula götüreceğim
Çalışabilir mi çalışamaz raporu mu aldın cnm .ben marastayim Dr calisabilir veremiyoruz dedi de

Erken doğum olursa 40 haftadan kadar kalan kısmı doğum sonrasına eklerler. Sen 32 de çalışabilir aldın diyelim 35 de doğum oldu. O 3 hafta + 35den 40a kadar kalan 5 hafta ve doğum sonrası 8 hafta hepsini kullanırsın. Ama diyelim 32 de izne ayrıldın. 35 de doğum oldu sadece kalan 5 haftayı ve doğum sonrası 8 haftayı kullanırsın

Bana 1 gecelik yetmedi sezeryanda 2 al yanına pijama 1 tane al dikişleri rahatsız ettiğinden ben hastanede kullanamadim tercih senin canım

Bence kilosu gayet iyi ben 32+5 te 1900 idi doktor normal dedi kilosu icin

Sans iste annem rahatına düşkün strese de gelen bir yapısı yok. Plan program yapmak ona gore degil kafasina gore anı yasayan biri. Simdi köye çıktı tarla kazıcam diye 1 haftaya gelir. Kardesim yeni atandı birlikte daha kalmadılar ama diyor ki ne var kalsak nolur senin dogumuna daha 1 ay var o zamana gelirim diyor. Ben evime gitmicek miyim falan filan. Anlatamıyorum kadına kardesim eninde sonunda enfekte olacak kesin yoğun bakıma verdiler kızı bashemsire demis hepimiz olucaz doktorlar ve hemsirelerin cogu enfekte ama atlatıyorlar. Anneme bulasmayacaginin garantisi yokki nasıl kabul edicem eve sonra. Esim de cok pimpirikli biri zaten mümkün degil almaz eve. Bi tane de 6 yasinda oglan var tek derdim onu kime birakirim yoksa anneme cok da ihtiyacim yok ama dogumda ben gelim dicek sonra esimle yine birbirlerine gircekler. Sans işte ben evlatlarima hep destek olucam ilerde Allah omur verirse insallah.

Gerçekten zor bir durum anneler genelde böyle durumlarda toruna kıyamaz gelir aslında. 1ay çok bir zaman değil ki tam ihtiyaç olan zamanlar sen ağırlaşacaksın yardımcı olurdu ne güzel

Gerçekten zor bir durum anneler genelde böyle durumlarda toruna kıyamaz gelir aslında. 1ay çok bir zaman değil ki tam ihtiyaç olan zamanlar sen ağırlaşacaksın yardımcı olurdu ne güzel
Oyle derleyen toplayan onderlik yapan annelerden degildir benimki. Ilk dogumumda ben Istanbuldaydim geldi ben ertesi gun doguma gittim. Sabah sanciyla kahvaltı hazirladim kendisi uyur cunku 11e kadar dogumdan sonra da surekli akrabalara gezmeye gitti 2 gun kalip 3 gun geziyordu en sonunda esimle birbirlerine girdiler biz kayınvalideye gectik annem memlekete döndü falan. Beni esime ve ailesine karsi mahcup etmesi de cabası oldu. Simdi hepsi geride kaldi ben simdi memleketimdeyim esimin ailesiyle de gorusmuyorum zaten bi de ustune annem hala aynı seyleri yapıyor beni adamla surekli ugrasmak zorunda birakiyor. Bisey desem de zoruna gidiyor bu arada yaşlı da degil 53 yasinda. Amaaan napim inceldigi yerden kopar artık ama bu sefer de boyle yaparsa benim adamla bidaha hic bir araya gelemezler gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…