Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
2 haftadır diş ağrısı çekiyorum. Drum çektir dedi. Kaplamayı kaldırıp 20 lik dişimi çektiler. Halen diş ağrılarım var.
Gebelikte kan pıhtılaşması olan Aspirin kullananlardanım. Geçen hafta sezeryan yaklaştığı için kan sulandırıcı iğneye geçtik. Enox eşim vuruyor. Hergün hastaneye gitmeyelim diye.
Bebek sat a göre 36+1 usgye göre34+6 gebeliğin ilk haftalarında ki takiplere göre 37 haftalık. Ama kilosu düşük genetikmiş Drum alması gereken kiloyu almadığını söyledi. Ortalama 2400 olduk daha. Yamuk yarıyormuş. Suyu da az biraz haftaya ki kontrolde ne olur ne olmaz diye bugün ciğer geliştirici iğne yaptırdı. 2 sabah 2 akşam toplam 4. Haftaya da doğsa yine düşük kilo korkuyor insan
3 lt su mutlaka dedi defalarca. Süt yoğurt yumurta et balık tavuğa ağırlık ver dedi Valla ne yapacağımı şaşırdım
Benzer şeyler yaşayıp kafasına takılanlar için yazdım. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim

Insallah cnm .riskli olur kendileri icinde risk senin yanina gelmeleri mantikli olurdu sonucta kardesin genc atlatir ama onlarda icin sıkıntılı.allah yardimcin olsun cnm insallah bulasmaz onlarada

Gecmis olsun dis agrisi.cok kötü.Cnm 2500 kiloyu gectikten sonra sıkıntı olmaz genetik diyorsa dr dogduktan sonra alir kiloyu merak etme.saglikla vaktinde.gelsin insallah

İlk doğumumda 3100 demişti 2 gün sonra 2500 doğdu 2.de 3000 dedi 2800 doğdu bu 2500 2000 doğarsa prematüre gibi olacak Allah korusun insan bunları düşünmeden edemiyor. Tabi 2000 doğsada Allahtan gelene razıyız elimizden ne gelir inşallah sağlık sorunumuz olmaz

ya kızlar doktorum bna plasentada kıreclenmen var neyse son haftalarındasın demıstı ,kafama takıldı gece gce ne demek bu o an hıcc sormak aklıma gelmedı acaba arayıp ne oldugunu sorsammı??

ya kızlar doktorum bna plasentada kıreclenmen var neyse son haftalarındasın demıstı ,kafama takıldı gece gce ne demek bu o an hıcc sormak aklıma gelmedı acaba arayıp ne oldugunu sorsammı??
Bana da dedi 36dayım. Son zamanlarda kireçlenmeye başlıyor diye biliyorum. Artık işlevini yitirmeye başlıyor. Bm gösterirken normal birşeymiş gibi bahsetti.

Gecmis olsun dis agrisi.cok kötü.Cnm 2500 kiloyu gectikten sonra sıkıntı olmaz genetik diyorsa dr dogduktan sonra alir kiloyu merak etme.saglikla vaktinde.gelsin insallah
Benimde bebeğim zayıf. Ölçüm değerleri ortalama aldığı için haftasıyla uyumlu çıkıyor ama karın çevresi iki hafta geriden geliyor. 2500 kg benimkide. Herhangi
Bir rahatsızlığım yok. Neden kilo almıyor bilmiyorum. Sürekli sol tarafıma yatıyorum. Allah ne verdiyse yiyorum. Et tavuk balık peynir, süt, yoğurt, meyve, tatlı. Artık kndi kilo artışımı umursamıyorum. İki haftam kaldı. Ne alırsa kardır diye çaresizce deniyorum herşeyi.

Plasenta kireçlenmesi doğuma takın olan bir durum canım. Korkulacakk bir şey değil, erken olsaydı sorun olurdu. Benim iki hamilelğimde de kireçlenme başlamıştı ve onun artışına göre sezeryan tarihi veriyor doktor. Plasenta da kireçlenme görülmesi 34. haftadan sonra normal bulunuyor.

canım benimde bebeğimin kilosu 31 de 2 kg çıktı 32 de yine 2 kg çıktı 33 de 2300 çıktı doktora sorduğumda cihazın verdiği değerin 100-200 altı ya da üstü olabileceğini hassas bir ölçüm yapmadığını kilosunun normal sınırlarda olduğunu söyledi

Üzüldüm canım umarım annen anlayış gösterir ve gelir insanın annesi ve eşi arasında kalması zor bir durumdur hele bir de hamileyken. En hayırlı şekilde bir çözüme ulaşır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…