Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
37+0’dan itibaren bebekler ne zaman gelirse zamanında doğum olarak tanımlıyor doktorlar. Bence iyi bir zaman doktorun o şekilde uygun gördüyse tabi.
Bence bir sorun olmadığı sürece ne kadar geç gelirse o kadar iyi doktorunda onay verirse biraz daha geç olabilir 41 e kadar kadar yolu var dedi benim doktorum yoksa bebek kaka yapabilirmis.benim normal doğum olacak hayırlısı inşallah Rabbim hepimize hayırlı bir şekilde hayırlı bir vakitte kucağımıza almamızı nasib eylesin bebeklerimizi sıhhatle afiyetle inşallah

Cnm sen ne ara dogurdun nasil.oldu nasil gecti.iyiki dogmuş kuzucukkkkkallah anali babali buyutmeyi nasip etsin.dogum hikayeni bekliyorum c anim
Tsk ederim amin cümlemizin evlatlarini doktorum.sagolsun cok.ilgiliydi.tansiyon yuksek cikti.surekli.nst falan tahliller doktorumda riske atmanin anlami yok dedi 38.haftamla uyumlu cikti kendiside acilde nöbetteydi aksam 20:30 da yatis oldu 21:45 sezeryana girildi öylelik geldi.kuzucuk

Masallah cnm❤❤❤ cok sevindim iyi olmanizaspinal mi genelmi oldu.emiyormu bebis

Gunaydin canlarim bugun artik kizimin uyku setini cibinlik.vs hazir edecegim bebislerin sagi solu belli olmuyor baksanizaama belirsizlikler beni strese sokuyor

Doğumda ağrı pompasi alan oluyormus bu nasıl bsy bilginiz var mı eczaneden mi alıyoruz sezeryan dogum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…