Benim ilk doğumum epiduralli normal doğum oldu .. sancıyı biraz hissediyorsun dozunu ona göre ayarlıyorlar ıkınma zaten o esnada istemsizce oluşuyor birde ebe veya hemşire karından bastırarak destek veriyor çıkması için ben şükür 8 cm açılma ile doğumhaneye girdim yarım saatte doğum gerçekleşti .. kendin isteyerek ıkınamıyorsun zaten farkına varamıyorsun beyin otomatik onu algılıyor sanırım ıkınmıcam desende olmuyor yani
Benim de ilk bu cnm.Yeni duydum epidurali. Böyle bir kolaylık varken faydalanmak isterim Allah nasip ederse .Sadece sancı olmazsa ıkınabilir miyim diye düşünüyorum:)
Benim ilk doğumum epiduralli normal doğum oldu .. sancıyı biraz hissediyorsun dozunu ona göre ayarlıyorlar ıkınma zaten o esnada istemsizce oluşuyor birde ebe veya hemşire karından bastırarak destek veriyor çıkması için ☺ ben şükür 8 cm açılma ile doğumhaneye girdim yarım saatte doğum gerçekleşti .. kendin isteyerek ıkınamıyorsun zaten farkına varamıyorsun beyin otomatik onu algılıyor sanırım ıkınmıcam desende olmuyor yani
Benim nasip olursa ikinci doğumum. İlki sezeryandi buda sezeryan olacak o yüzden. İlk gün ağrım vardı dikişlerim çok acıdı. Sağ salim doğum yaparız ins. Ameliyatta bsy olursa bana korkusu da oluyo bende. Anestezi alacağım ya hani. Ağrı pompasini nette gördüm de bende bilmiyorum
fer_nur
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün Nasıl gidiyor?
Ilk doğumumuz oldu galiba topikte
Teşekkür ederim kızlar bu gün iyiyim geçince doktoru da aramadım tekrarlarsa, gecmezse ararım zaten. Gerçeğe çok benzer olabiliyormuş bazı yalancı sancılar.Acilmami oldu acaba dedim bende. Şimdilik 30 nisanda sezeryan olucam daha önce gelmezse
fer_nur
Teşekkür ederim kızlar bu gün iyiyim geçince doktoru da aramadım tekrarlarsa, gecmezse ararım zaten. Gerçeğe çok benzer olabiliyormuş bazı yalancı sancılar.Acilmami oldu acaba dedim bende. Şimdilik 30 nisanda sezeryan olucam daha önce gelmezse
fer_nur
Benim de ilk bu cnm.Yeni duydum epidurali. Böyle bir kolaylık varken faydalanmak isterim Allah nasip ederse .Sadece sancı olmazsa ıkınabilir miyim diye düşünüyorum:)
fer_nur