Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Eklentiler

• Screenshot_20200423-212946_Chrome.webp
    33 KB · Görüntüleme: 59
Malesef hala devam ediyor ilginc ama dogum sancisina donmedi hala dayanabildigim kadar bekliyorum cok sık hastanelere gitmekte istemiyorum
Aynen bebek hareketlerini takip et cnm gercek.sanci. gelseydi giderdin

İnsallah canim. Baski evet. Benim en basindan beri var. Ve bitmiyor. İnan oturma mesafem yok oturunca bacaklarika kafa atiyolar sen dusun ne kadar asagidalar. Allah hepumizin yardimcisi olsun

İnsallah canim. Baski evet. Benim en basindan beri var. Ve bitmiyor. İnan oturma mesafem yok oturunca bacaklarika kafa atiyolar sen dusun ne kadar asagidalar. Allah hepumizin yardimcisi olsun

Ay çok doğru benim kız aşağıda oturunca yemek yiyene kadar olan sürede Allah ım hiç durmuyor hiç Amin canım Rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin

Ben de bu gece sabaha karşı ağrıyla baskiyla uyandim. Bir süre uyuyamadım. Hatta gündüz bile çoğunlukla yattım. Gerçekten doğum habercisi miymiş yarın sabah doktora gidicem. Nst ye de giricem hadi hayırlısı.

Bekliyorum hala hani idrar yolu enfeksiyonum biraz vardi ama o mesanede boyle baski yapmaz diye dusunuyorum
Daha önceden sistit oldunuz mu bilmiyorum ama ben hamilelik dışında nır vakitte sistit olmuştum, aynen hamileymişim de bebek baskı yapıyormuş gibi bir ağrıydı. Yürürken bile zorlanıyordum. Acaba sizde de sistit olmuş olabilir mi?

Ayy hadi hayirlisi insallah :)

Kesik kesik ve yanmali idrara cikma durumum yok suan aadece sari renk akinti var okadar bilmiyorum ki

Canım çok teşekkürler anladım şimdi. Ben de 34+4 üm 17 sinde 38 i bitireceğim. Benim ilk doğumum pek bilmiyorum o yüzden soruyorum yoksa en iyisini doktorun bilir elbette :)ben normal bekliyorum, sezaryen olursa bile doğum başladığında olacak. Bakalım ne zaman gelecek :)

Kesik kesik ve yanmali idrara cikma durumum yok suan aadece sari renk akinti var okadar bilmiyorum ki
Sistitte yanmalı idrar olmuyor idrar torbasında iltihaplanma oluyor, aşırı derecede baskı yapıyor idrar torbasında. Siz enfeksiyon vardı deyince acaba ondan mı dedim ama, doğum hazırlığı olma ihtimali daha yüksek tabi

Daha once idrar tahlili yapilmisti 28.haftada enfeksiypn vardi fkat dr ilac vermedi bilemedim ki suan emfeksiyondan da olabilir ama soyle bidurum var sadece bebek hareketlenince oluyor agrilar uyuduğunda agrim geciyor muallakta kaldim.bende

Daha once idrar tahlili yapilmisti 28.haftada enfeksiypn vardi fkat dr ilac vermedi bilemedim ki suan emfeksiyondan da olabilir ama soyle bidurum var sadece bebek hareketlenince oluyor agrilar uyuduğunda agrim geciyor muallakta kaldim.bende
O zaman bebeğin doğuma hazırlanmasıyla ilgili. Öyle olması daha iyi, enfeksiyon ve sistit ilaç kullanmak demek. Aman hastalık olmasın. Kendini çok yorma dinlen canım

O zaman bebeğin doğuma hazırlanmasıyla ilgili. Öyle olması daha iyi, enfeksiyon ve sistit ilaç kullanmak demek. Aman hastalık olmasın. Kendini çok yorma dinlen canım
Aynen canim sende dikkat et bak mesela.suann uyudu agrim yok birazdan uyanir ayaklariyla oynamaya başladığı an benim icin azap dolu saatler başlıyor dun gece hic uyumadi agrim bitmedi bugun daha az hareketliydi yine agri oldu ama dunku gibi siddetli degildi bir ara belime vurmaya başlamıştı uzun surmedi allahtan

Benim yalancı sancılar fena olmaya başladı. Aniden kasıklardan vuruyor. Aşağıdan çıkacakmış gibi ittiriyor karnımın her yanina ittiriyor doğurcak gibi inliyorum acıdan.Sinirlere de baskı yapıyor. Bacak aralarına kramp giriyor. Bacağım felçli gibi. Geçen hafta nst de hiç kasılmada çıkmadı. Sezeryandan önce gelmezse iyi 1 hafta daha dayan annecim diyorum sığmıyor heralde sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…