Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
36+1 den günaydın :) hayırlı ramazanlar güzel bayanlar, sahurlara kalkmışsınız tebrik ediyorum sizi :)
Haftaya doğum iznine çıkıyorum çok şükür hergün daha yaklaşıyoruz :)
Evet cnm tutamasakta sevabıni alalim az kaldi bende pazartesi gidiyorum gün alacagiz dönmediyse

Kızlar size doğum için ne hediyeler geliyor/geldi yada siz birine ne hediye alıyorsunuz?
Yakın arkadaşlarım/ kuzenlerim ne alalım diye soruyorlar ne diyceğimi bilemiyorum, işe yaramaz birşey alsınlarda istemiyorum.
Bana soranlara bir ihtiyacim olmadigini soyluyorum israr edenlere icinden ne gelirse buyuk kizima almalarini rica ediyirum cnkusu kucuk bebegin cok ta birseye ihtiyaci olmuyor ve anlamiyor ama kizim anliyor bekliyor seviniyor onun mutlulugu benim mutlulugum ☺

Kızlar size doğum için ne hediyeler geliyor/geldi yada siz birine ne hediye alıyorsunuz?
Yakın arkadaşlarım/ kuzenlerim ne alalım diye soruyorlar ne diyceğimi bilemiyorum, işe yaramaz birşey alsınlarda istemiyorum.
Daha gelmediama eksik birseylerini aldir cnm bebek telsizi olur yoksa yada buyuk beden kiya fet olabilir

Mantiklı

dedigin gibi cnm .dr demek istedigi gelisimi.iki.hafta onde demek.istemistir.ama.senin dogumum 34 + 2 ye gore olur
Ama benim çalışamaz raporum fln hep 37 haftaya göre oldu Mayıs 16 da doğum görünüyor

Eklentiler

• 0347B816-37C6-4DD8-A479-6B76EB51E604.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 63
Ben bu ishal sebebiyle kilo verdim bu arada malesef.
portakal falan aldirdim esime sıkip icicem vitamin olsun bari.
Midem pek bisi almiyor yiyemiyorum.
Zaten yesemde midemde durmuyor.
Direniyorum tahlil ve serumlarla ugrasmamak icin

Esime diyorum cok sıkıldım beklemekden 1 ay once kalmis olsaydim hamile simdi yanimizda olur onunla oyalanirdik
Zaman gecmiyor sanki beklemek tuhaf ya.
Son 13 gün
Ya bnde dyorum hep bi dogsaydi rahatlasaydim esimde sey dyor bu gunlerinin kiymetini bil bol bol uyu yat dinlen aslinda hakli ama bilemedim simdi

Ya bnde dyorum hep bi dogsaydi rahatlasaydim esimde sey dyor bu gunlerinin kiymetini bil bol bol uyu yat dinlen aslinda hakli ama bilemedim simdi
Herkes benim gibi mi bilmiyordumda ben yine uykusuzluk cekiyorum haftalardir.
Gece genelde ayaktayim uyuyamiyorum.

Ben bu ishal sebebiyle kilo verdim bu arada malesef.
portakal falan aldirdim esime sıkip icicem vitamin olsun bari.
Midem pek bisi almiyor yiyemiyorum.
Zaten yesemde midemde durmuyor.
Direniyorum tahlil ve serumlarla ugrasmamak icin
Bence gitmelisin kuzum zaten sokaga cikma yasagi nedeniyle bostur hastane riske atma kendini ve bebegini

Bence gitmelisin kuzum zaten sokaga cikma yasagi nedeniyle bostur hastane riske atma kendini ve bebegini
pirincinde etkisi gecti sabah basladik yine.
Esim leblebi, soda,gazoz tasiyo adam ne duyduysam tek tek deniyorum ama etkisi geciyor bir sure sonra tekrar basliyo
sastim kaldim.
Korkuyorumda doktorumu arasam mi bilmiyorum.
Ama kizin hareketlerini kontrol ediyorum

sağol canım , adamı tanıyan başka arkadaşlarım da var "adam işini çok iyi bildiği için rahat sen merak etme " diye teselli ediyorlar. haftaya 36.haftam olacak doğru düzgün konuşçam bakalım
Tabi sen konuş sor mutlaka aklında bişey kalmasın . Benim doktora da öyle diyorlar .Çok bilgili iyi doktor falan. Ama benim doğum tam gününde olursa bayramın ikinci günü. Söyledim. Ben bayramda izinliyim gelemem dedi .E ne olacak ben size geldim hep siz de olmak istiyorum dedim . Tamam merak etme ben bayram öncesi doğurtur giderim dedi .Normal doğumda nasıl olacak o anlayamadım

Demekki icerde bir problem var distan basit bir sekilde halledilebilecek birsey degil ara bilgi al bnce nacizane fikrim ☺

Özele gidiyrm.Iyi doktor öneriyle gittik biz.Ama vurdumduymaz işte. Bisey sorcağım zaman bile aceleyle soruyorum uzatmamak için
cok gergin bir durum ya
Benim doktorum bana soruyor soracagin aklina takilan bir sey var mi lellicim diyor mesela.
Sonda geriyodu beni sorsam mi diye cok cekinmistim.
O oyle diyince sordum.
Hic sorun diil tamamdir dedi hemen.

Gercekden dinleyen, cozum odakli cevaplayan, anlayan doktor önemli.

Kendi hamileliginden dogumundan ornek veriyo benim doktorum.
Bende mide sikintisi yasadim 2. de diyor.
Bak sana bu verdigim bana iyi geldi sanada gelecek diyor mesela
Insan rahat giriyor odasina rahat cikiyor soruyor

Demekki icerde bir problem var distan basit bir sekilde halledilebilecek birsey degil ara bilgi al bnce nacizane fikrim ☺
sagol canim o da devam ederse gel serum taktir demisti zaten.
Koca 9 ay burnum bile akmadi hasta olmadim etmedim duruma bak ya.

sagol canim o da devam ederse gel serum taktir demisti zaten.
Koca 9 ay burnum bile akmadi hasta olmadim etmedim duruma bak ya.
Cok buyuk sikintili bir drum degil cnim ilk kizimda ben surekli ishaldim son ay kabiz olucagim tuttu ama ne kabiz dogum sancisini bile gaz sancisi sandrcak kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…