Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Maşallah canım benim de kızım 3.5 yaşında aynı kilodalar. Yaşıtlarını yakalamış ne güzel. Darısı ikizlere inş. Evet 0 ay kıyafetler aldım baya minik sagsalim dogsunlar da toparlarlar dedigin gibi

senle gunumuz ayni benim kiz yukarda ondanmidir bilmem sancim yok.pazartesi gidecegiz bakalim
Ben de aynıyım yiyorum doymuyorum gece aç kalkıyorum üseniyorum yemeye artık
Benim mutfak alt.katta cnm yoksa erinmem kalkardim allahtan orda yoksa gecede yerdim sanirim.simdi annemlere gittim tost yaptim hemen kactim yukari sahura kalktilar.yemek istemedim biseyyoksa gunduz yiyorum gecede yersem gelsin kilolar kendime.

Hayırlı ramazanlar, sahurlar
Bende esimle ogluma hazirladim, bende yedim biraz.
Kahvaltilik ve börek hazirladim.
Oglumda tutuyor 3 senedir.
InsAllah hazirlayip yedirmek nasip olur bu ramazanda.

Hayırlı ramazanlar, sahurlar
Bende esimle ogluma hazirladim, bende yedim biraz.
Kahvaltilik ve börek hazirladim.
Oglumda tutuyor 3 senedir.
InsAllah hazirlayip yedirmek nasip olur bu ramazanda.
Masallah ne guzel darisi benim minnoslara.allah kabul etsin cnm

Günaydın kızlar. Yazan arkadaşlar olmuş alıntı yapamadım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Ancak yazmaya fırsatım oldu. Suyum bitmiş demiştim hatirlayanlariniz vardır belki 36+0 da acil yatis verdi ve sezaryenle doğum yaptım. Çok şükür bebisim de ben de iyiyiz. Minnoş bir oğlum oldu. 2500 gr. doğdu. Ağrılarım var sütüm gelmedi doğumdan sonra da stres bitmiyormus yani. İyiyiz buna şükür. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Dagum yapanlarda güle güle buyutsunler beboslerini. Fırsat buldukça girmeye çalışırım ve yazarım.

Hayirli ömürlü olsun canım

Canım benimde ilki sezeryan ikinci için normal doğumu deneyeceğiz ama destekleyen doktor devlette bulduğum için ona geçtim. Şimdi doğum başladığında gitsem o yoksa hastanede nöbetçi olan keisn sezeryan diyecek diye çok üzülüyorum. Hayır deme şansımız var mı acaba özel mi seninki.

Hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inşallah bebeğini.

Hoşgelmiş kuzucuk iyi olmaniza cok sevindim kilo haftasiyla normal cnm saglik sihhatle mutlulukla buyusun insallah.allah anali babali buyutsun cnm.aynen dogum bir baslangic hersey yeni.basliyor sutun.gelir sen genede emzir cnm bol su ic rezene cayi incir gaz yapmiyorsa bulgur ye. Bol sutun olsun.insallah eksi seyler yeme maydonoz yeme sut keser

36+1 den günaydın :) hayırlı ramazanlar güzel bayanlar, sahurlara kalkmışsınız tebrik ediyorum sizi :)
Haftaya doğum iznine çıkıyorum çok şükür hergün daha yaklaşıyoruz :)

Kızlar size doğum için ne hediyeler geliyor/geldi yada siz birine ne hediye alıyorsunuz?
Yakın arkadaşlarım/ kuzenlerim ne alalım diye soruyorlar ne diyceğimi bilemiyorum, işe yaramaz birşey alsınlarda istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…