Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
herkese merhaba, uzun zamandır yazamadım, sancılarım anam anam anlatılmaz yaşanır, alttan batmalar, son dönem bulantıları gırla ama onun o tatlı tatlı itip kakmaları yok muuu, tatlı da denmez gerçi baya dayak atarcasına,hepsine değiyor, hepsini unutturuyor
dün nst'ye girdim sürekli kasılma vardı, pazartesi yine gideceğim, çok şükür 37 bitti artık ne zaman isterse gelebilir dedi doktorum
ilki sezeryandı ama bunda yine normali bekleyeceğiz, olmazsa 40ta sezeryanla alacak
ilk gebeliğimden öyle başka ki bu seferki, hazırlık sancıları böyleyse gerçeği nasıldır diye bi kımıl kımıl oluyorum valla

Adamın özel muaynanesine gidiyorum zaten. Kötü bir döneme denk geldik gerçekten, kimsenin gönül rahatlığıyla işe gidip gelmediği bir dönem. İnşallah bu çektiğimiz zorlukların sonrası ferahlık olur. Artık böyle dua ediyorum elden bir şey gelmiyor

Ay sen minik bebege alışıksın o zaman benim kız 4 kiloya yakın dogmustu. Bunlar baya minik gelcek bana bende öyleyim ayakta duramıyorum artık. Çantanı da hazırla canım belli olmaz bu miniklerin ne yapcagı.

Ayy sana gerçekten minik gelir şimdi ya benim kızım doğdu tüm kıyafetler büyük geliyordu prematüre kıyafeti almıştık şimdi o kıyafetlere bakıyorum da çok minik geliyor bana da sağlıklı olsunlar da çok çabuk büyüyorlar. Benim kız şimdi 3,5 yaşında 18 kilo düşün ve şükür ki dirençli bünyesi hastalığı falan öyle uzun sürmez şükür

Maşallaah o zaman, yat yatabildigin kadar kendini yorma tek tavsiyem bu olur. Rahim agzini ölctür. Aşagiya baski olursa mutlaka doktoruna söyle.
Allahim sag salim kucaagina almak nasip etsin

Amin inşallah bekleyen herkes sağ salim kavuşur bebişine yatmaya çalışıyorum ama ayağa kalktığımda çok baskı oluyor alt tarafa bebekler kilo aldıkça artacak sanırım bu durum. Sizlerin haftaları süper ama maşallah inşallah ben de görürüm o haftaları

aa sana gün verdimi doktorun canim kaçırmış olabilirim
tam bir gun demedi de pazartesi gidecegim donmediyse 39 da alicam dedi 3.gebelik bekletmek riskli olur dedi cnm.
nede guzel anlatmissin tatlimo sancilar fragman,film baslicak yakinda
Aynen cok kotu bir doneme denk geldik rahatca dr gidemiyoruz halbuki bu donem her hafta gidiliyor normalde biz 3 hafta bir 2 haftada bir anca gidiyoruz.insallah cnm dedigin gibi bir ferahlik olur

Hakkımızda hayırlısı olsun canım saglikla kurtulalim insallah yavrularimizi alakim kucagimiza

canım, benim sezeryan olacak bu 2.cocugum ilki de seseryandi.
ben 5 gün erken yumurtlamişim ondan dolayı gebeligin başından beri 1 hafta önde gidiyorum.yani 15 mayista 38 i bitirmis oluyorum bu da yeterli oluyor sezeryanda.kizimi da 38+2 de dogurmustum..

Kızlar merhaba benimde normalde 34+2 de fln olmuş olmam lazım telefon uygulamalarına göre ama 37 bitecek dedi doktorum niye erken diye de soramadım Mayıs 16 da doğum görünüyor neden böyle öndeki birde ben 36 haftada bir kez nts ye girdim birde 37 de nts ye girdim ilk girdiğimde uyuyodu ikincide sancı fln çıkmadı

Son adet tarihin ne cnm

O kadar güzel anlatmışsın ki ben de aynı duygulardayım. Bazen öyle bir tekme atıyor ki organlarım iflas etti diyorum. Ama ne kadar canım acırsa acısın o tekmeler beni mutlu ediyor. Her seferinde gülümseyerek okşuyorum onu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…