Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar selam bayadır yokum buralarda evde yuvarlanıp gidiyorum halbuki yaptığım hiçbişey yok kızım 49 cm olmuş 2645 gr. Doktor doğum pozisyonu almış hiçbir sorun yok dedi. İçten içe Sezeryan istiyorum ama bunu kimseye söylemedim. Çok fazla korkuyorum ya normal doğururken bebeğim sıkışırsa benim alttan yırtılmam çok olursa gibi. Ne yapacağım bilmiyorum

Ahh canim bende donsede normal yapsam diyorum donmuyor sipa korkacak bisey yokki sanci kismi gecince bir an once ciksin diye bakiyorsun zaten.

Magnezyum aliyorsaniz o ishal yapiyor

Magnezyum aliyorsaniz o ishal yapiyor
Kestim onuda evet kullaniyordum.
Lansor yapar mi acaba.
Son 1 aydir bi onu kullaniyorum midem icin ondan sonra sanki basladi.
Pirinc lapasi biraz iyi geldi.
Tesekkurler

Kestim onuda evet kullaniyordum.
Lansor yapar mi acaba.
Son 1 aydir bi onu kullaniyorum midem icin ondan sonra sanki basladi.
Pirinc lapasi biraz iyi geldi.
Tesekkurler
Lansor mide koruyucu yapmaz diye biliyorum doğuma yakın ishal olan olmuş ama dikkat etmek lazım

İkiz anneleri nasılsınız nasıl gidiyor hiç yazmıyorsun? P peynirsiz @Deryaaa07 @cemre cemre umarım yanlış etiketlemedim önerileriniz var mı sizlerin haftaları gayet güzel maşallah
Canim benimde yarin kontrolum var. Saliya dogum tarihi vermisti. Ama cuma alabiliriz hazirlikli gel dedi. Saatler kaldi heyecandan duramiyorum
Tavsiyeee? Senindemi ikizdi

Anlıyorum sizi benim doktor da çok vurdumduymaz.Sıkmayin canınızı
sağol canım , adamı tanıyan başka arkadaşlarım da var "adam işini çok iyi bildiği için rahat sen merak etme " diye teselli ediyorlar. haftaya 36.haftam olacak doğru düzgün konuşçam bakalım

ben de 2 iş yapsam nefes nefeseyim...

35 haftalığım...ama doğum en geç 38 de olacak sezeryanla, çünkü daha önce son dönemde ölü doğumum var
Ya kiyamam hic sıkma canini ozellerde bile ayni muamele yapiliyor bu donemde bende randavu alamadim doktora haftaya persembe aksam gec saatte varmis sexeryan gunu alicaktim nasil olucak bilmiyorum 37 +3 oluyorum aksamdan beri sancim var doktoru aryorum telefon kapali hastaneyi aryrum baska doktora yonlendryor napicam bilmiyorum uzme kendini hepimize ayni muamele yapiliyot

Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla en hayırlı zamanda gelsin.

canım patates+havuç+kabak+pirinç haşlayıp robottan geçir püre şeklinde ye. Günde 2-3 kase yoğurt varsa bir de kefir.Hemen düzeltir inşallah

Tat versin diye seviyorsan içine tavuk göğsü de ilave edebilirsin haşlarken

canım patates+havuç+kabak+pirinç haşlayıp robottan geçir püre şeklinde ye. Günde 2-3 kase yoğurt varsa bir de kefir.Hemen düzeltir inşallah
cok tesekkur ederim pirinc lapasi kesti simdilik.
2 defa yedim bugun.
Bakim nüksetcek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…