Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ne güzel şanslısın o konuda demek ki .Benim ki erkek belki onunla ilgilidir

Cok buyuk sikintili bir drum degil cnim ilk kizimda ben surekli ishaldim son ay kabiz olucagim tuttu ama ne kabiz dogum sancisini bile gaz sancisi sandrcak kadar
Bebegi etkilemez yorumlari vardi nette sadece kilo alimi duser falan yaziyordu.
Biraz icimi rahatlatti acikcasi
Kilosu icinde yiyorum kaldigi kadar midemde yeter umarim.

Hayırlı olsun .Rabbim analı babalı büyütsün.

Bnmki kadin ama ayni tamm anlatyor soruyor ama vurdumduymaz su aya kadar vitamin bile vermedi digru duzgun kilomu onemsemedi bebegimn kilosu geriden gelmeye basladi 32 den beri resmen kilo almamak icin yemedigimi ima etmeye felan basladi

Ama benim çalışamaz raporum fln hep 37 haftaya göre oldu Mayıs 16 da doğum görünüyor
Sen bu durumi dr ile konus cnm adet tarihini dogru hatirliyorsan dedigin gibi.kan testi yaptirdigin kagit duruyormu ilk.hamilelik.ogrendiginde bir.de ona bak istersen

Bazi doktorla icinde muayinede iyi dogum zamani cok degisiyolarmis diye duymustum.
Bilmiyorum ki sans isimi yoksa onlarin yapilarimi öyle

Ama hani sizin icin demiyorum yanlis anlamayin ufacik seyde bile zirt pirt arayanlar var.
Ben telf. bile gecen hafta istedim
Bisi sorcaksam hep hafta ici hastaneyi arayip baglattim asistanina sordum.

Son gunlerim diye telf. rica ettim.
1 defa sadece kontrol tarihimi sordum msjla o da rica ederek.
Yani cok bunaltanlarada kiziyorum

Bnmki kadin ama ayni tamm anlatyor soruyor ama vurdumduymaz su aya kadar vitamin bile vermedi digru duzgun kilomu onemsemedi bebegimn kilosu geriden gelmeye basladi 32 den beri resmen kilo almamak icin yemedigimi ima etmeye felan basladi
Çok yanlış ya hem ilgisiz hem de imada bulunuyor .Vurdumduymaz oldukları için kilo falan öyle şeylerin üzerinde pek durmuyorlar zaten

Ben bu ishal sebebiyle kilo verdim bu arada malesef.
portakal falan aldirdim esime sıkip icicem vitamin olsun bari.
Midem pek bisi almiyor yiyemiyorum.
Zaten yesemde midemde durmuyor.
Direniyorum tahlil ve serumlarla ugrasmamak icin
Seninde uzun surdu kuzum ishal.niye bukadar uzun surdu acaba.kabiz olmak ayri dert ishal olmak ayri dert.bol su ic en azindan susuz kalma.ne zman gidecen dr a kontrol icin

Yok cnm benle ilgili değil zaten . Benim doktor mesaja da dönmez aramayada. Tek bi sefer aradım onda da çok sancım vardı. Hiç cevap vermedi. Hastaneden arayacaktım geçti Allahtan .Tek bana öyle değil ama farkettim .Adamda bi bezmişlik var .Benim için doğum anı çok önemli .Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

Seninde uzun surdu kuzum ishal.niye bukadar uzun surdu acaba.kabiz olmak ayri dert ishal olmak ayri dert.bol su ic en azindan susuz kalma.ne zman gidecen dr a kontrol icin
Beni kontrole cagirmadi canim direk doguma cagirdi
Ama su cumartesi pazarda kesilmezse pazartesi dahiliyeye gidicem.
Cunku kesilmezse dahiliyeye gel gorun demisti doktorum

Amin.

En can sıkici o da ya.
Belki Allah korusun suyun gelmis olabilir, acil bisi olabilir.
Tamam o an isi vardir bakmaz ama doner.
Degisikmis o da.

Beni kontrole cagirmadi canim direk doguma cagirdi
Ama su cumartesi pazarda kesilmezse pazartesi dahiliyeye gidicem.
Cunku kesilmezse dahiliyeye gel gorun demisti doktorum
Tamam cnm gecmezse git sen.ishalde.agri yapar

Ama benim çalışamaz raporum fln hep 37 haftaya göre oldu Mayıs 16 da doğum görünüyor
Merhaba canım seninle günlerimiz aynı benim de son adet tarihi 27 ağustos doğum tarihi de 2 haziran ve galiba sen de polatlıda oturuyorsun. Ben 32 de izne ayrıldım seninkinde bi sıkıntı var galiba.

Kizlar bugun magnezic diye bir magnezyum-cinko takviyesine basladim kullanan oldu mu iyimidir bu vitamin parmaklarimda ki eklem uerlerine kadar felaket kiviramiyorum parmaklari

Allah sağlıkla sihhatle sizinle büyümeyi nasip etsin yavrunuza

Çok yanlış ya hem ilgisiz hem de imada bulunuyor .Vurdumduymaz oldukları için kilo falan öyle şeylerin üzerinde pek durmuyorlar zaten
Son dakika bnmki cok zayif bebegin demeye basladi sinir etti beni ilk kizimda kucuk dogdu dedim kiyaslama yaptigim icin elestiri yagmuruna tuttu genetik oldugunu dusunuyirum dedim sen bilirsin dedi allaha havale ettim kendini doktor degisim sansi su saatten sonra zor o yuzden takmamaya calisiyirum

Senin ki baya problemli bi insanmış cnm .Şu virüs durumları falan olmasa degiştirirdin

Merhaba canım seninle günlerimiz aynı benim de son adet tarihi 27 ağustos doğum tarihi de 2 haziran ve galiba sen de polatlıda oturuyorsun. Ben 32 de izne ayrıldım seninkinde bi sıkıntı var galiba.
tatlım vallahi anlamadım bende ya yeni doğum yapan arkadaşlarda ultrasonda hafta belli oluyo bizde 2 hafta önde gidiyorduk diyorlar iyice aklım karıştı nts lerim başladı önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım sorayım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…