Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hayirli olsun canim gule gule buyut bebegini insallah kuveze filan girmedi demi canim

Ben de gündüz kendimi görüyorum galiba biraz akşam arada sancı girince aman biraz sabret az kaldı pazara diyorum.

Selamlar herkese. Bugun doktora gittim. Minnosun keyfi yerindeymiş her şey yolunda dedi. Güya nstye girecektim. Ultrasonla baktıktan sonra gerek yok dedi doktor. kasilmalar normalmiş kanala girmemiş bebek. Haftaya tekrar gel dedi sonra da 5 mayısta aliriz dedi. 38+4 oluyor. Geri sayim başladı. Son 11 gün

Bisey kalmamis cnm .normal sen neden istemiyordum cati dan dolayimi

Bisey kalmamis cnm .normal sen neden istemiyordum cati dan dolayimi
Ilk doğumundan önce bir ameliyat geçirmiştim. O yüzden ilki mecburen sezeryan oldu. Bunda da öyle olacak. Doktorum da sezeryan sonrasi normal doğum istemedi ben de. Boşuna riske atmaya gerek yok hele şu günlerde

Ben de gündüz kendimi görüyorum galiba biraz akşam arada sancı girince aman biraz sabret az kaldı pazara diyorum.
Magnezyum-cinko takviyesine basladim belki iyi gelir zaten bugun 36+0 oldu yani 37 ye girdim aerik dogsada kuvoze girmez onun rahatligi geldi :)))

Magnezyum-cinko takviyesine basladim belki iyi gelir zaten bugun 36+0 oldu yani 37 ye girdim aerik dogsada kuvoze girmez onun rahatligi geldi :)))
Çok şükür bugünleri gösterene sıradan gördüğümüz şeyler ne büyük nimetmiş. Eşim diyo ‘millet söylerdi bebeğimiz oldu bi anda oluverdi sanırdık ne uzun yolu zorluğu varmış’

Yaa 1 hafta erken gelmesi bile.cok sey degistiriyor daha yuzunu gormedigimiz bebege nasil baglanip koruyoruz aslinda bu magnezyumlar dogumu cok uzatiyor 40 li haftalara kadar bu yuzden icmek istemiyorum fakat vucudumdaki tum eklemler ve kemikler agriyor yapacak baska birseyim kalmadi

Ben hiç ilaç kullanmıyordum ama kaburga ve pelvik kemiği ağrısından artık iki büklüm olunca magnezyuma başladım. Doktor da her seferinde diyo magnezyuma devam et. Hiç kanına bakalım kan ilacına başlayalım filan demiyor.

Demekki degerlerin normal canim benim kanimda demir dahil tüm vitaminler yerlerde masallah bebis cekmis herseyi legen kemikleri ve mesaneden girip belden cikan agrilar baslayinca birde el.parmaklarimi kapatamaz hale gelince mevbur icicen dedi demir multivitamin d vitamini magnezyum dunyayi kullandim

Halsizligin falan yoksa iyisindir demek

Geçmişolsun canım benimde kramplarım bilek ağrım el parmaklarımı kapatamama güç kaybı başlayınca dr magnezinc verdi faydasını göremedim 3haftadır günde 2 kez osteocare kullanıyorum, rahatım şükür. Magnezyum takviyesinin doğumu geciktirdiğini ilk duyuyorum, şaşırdım.

2.kizimda erken dogum riski var diye dr magnezyum vermisti 40 ta dogdu

2.kizimda erken dogum riski var diye dr magnezyum vermisti 40 ta dogdu
Acaba bu guc kayiplari parmak kapatamamalar sadece magnezyum eksikliginden mi ki

Bana da magnezinc verdi

bana kan icin olan yani ferrumu hic birakmicaksin hatta dogum sonrasida kullanicaz dedi

bana kan icin olan yani ferrumu hic birakmicaksin hatta dogum sonrasida kullanicaz dedi
Ben bu hamileligimde kullanmadım hiç demir ilacı. Ama osteocare, vinalac ve balik yağı kullaniyorum. Benim de derdim iğneler. Doğumdan 3 hafta sonra da kullanıcam

Ilk doğumundan önce bir ameliyat geçirmiştim. O yüzden ilki mecburen sezeryan oldu. Bunda da öyle olacak. Doktorum da sezeryan sonrasi normal doğum istemedi ben de. Boşuna riske atmaya gerek yok hele şu günlerde
Yok cnm gerek yok..saglik sihhatla gelsin kuzucuk.bakalim.bende pazartesi gidince ne gun verecek ne diyecek stresli isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…