Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Muhtemelen kendisi normal doğum planlamıyor...

Ya aramaya dönmedi o da ayrı bi cinsmiş Allahtan önemli bişey olmamış... benim ki arama ve mesajlara dönüyor, ama kendisi riskli doğum uzmanı olup beni de pek riskli görmediği için çok sallamadığını düşünüyorum ...

maşallah az kalmış...

Merhaba bugun yaptığım erken gebelik testim ,bata daha 6 gün var ,yapma sebebim aşırı göğis ağrısı ve sızlaması ? Sizce hayalet bir çizgi varmı yoksa sadece kuruma çizgisimi ? Yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• AC87978C-A8D6-4182-9DEA-15AFF17BAE1E.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 75
  • 589CCB04-E136-4CBF-8873-C9F4B1F38567.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 75
hamile gibisin canım hayırlı olsun değerler erken yükselmiş ki şimdiden çıkmış. benim erken gebelik testinde çıkmamıştı. Adet gününden sonra idrar testinde kesin belli olur.

hamile gibisin canım hayırlı olsun değerler erken yükselmiş ki şimdiden çıkmış. benim erken gebelik testinde çıkmamıştı. Adet gününden sonra idrar testinde kesin belli olur.
İnşallah canım, çok teşekkür ederim ,normalde yapmıycaktım ama göğüs agrısı ve gece ıdarar sureklı cıkma ,acaba dedirtti ,biraz daha bekleyip bir test daha yapacağım

kızlar bana bir el atın
2 gündür hemoroid ağrısı çekiyordum ama had safhada,bu arada kabızlık şikayetim fln yok..
bugün dayanamadim yasağa rağmen gittim hastaneye,genel cerrah muayene etti, bu ay damarlara bebek çok baskı yaptığı icin normal, doğumdan sonra %80 hastada geçiyor kendiliğinden dedi.
Daflon verdi (3 kez 2 tablet) , krem, birde 4 gun agri kesici iğne..
doktorumu aradim zaten ayni hastanede çalışıyorlar dedim böyle böyle, o igneyi kesinlikle dedi yaptirmiosun, daflon da icmesen iyi olur ..
iğneyi yaptirmadim ama ilaca başladım..
gercekten acidan bayilmak diye birşey varmis dayanamiyorum acısına.
3 hafta böyle bekleyemem ki..
daha önce gebelikte daflon kullananiniz oldu mu? netten baktim cogu dr verio gebelere..

Bazı doktorlar ilaca karşı olabiliyor, belki senin doktorun da öyle düşübüyor olabilir. Ama sen acıdan çok rahatsız okuyorsan ve hamilelikte kullanımında sıkıntı yoksa, rahat hissedinceye kadar kullan bence. Daha önce kullanmadım ben ama bu tarz durumlarda bebeğin de strese girmemesi daha sağkıklı bence. Sen acı çekerken, bebek de strese girebilir. Benim kendi düşüncem böyle

Bende de oldu aynı şikayetler. Sadece krem kullandım. Çok ağrım olunca parol aldım. Bi de sık sık yıkadım tazyikli ve sicak suyla. O baya rahatlatiyo tavsiye ederim. Çok pis bi ağrı gerçekten. Çok geçmiş olsun.

Normal dogum olursa ebeler yaptirir. Her doktor girmiyor normal doguma. Sezeryan olacaksa ona gelir doktor. Ama mesela sanci geldi normal giderken aniden sezeryana karar verildi o zaman ne olacak?

Ben bu ishal sebebiyle kilo verdim bu arada malesef.
portakal falan aldirdim esime sıkip icicem vitamin olsun bari.
Midem pek bisi almiyor yiyemiyorum.
Zaten yesemde midemde durmuyor.
Direniyorum tahlil ve serumlarla ugrasmamak icin
Siz musluktan falan su mu ictiniz? Sanki bagirsak enfeksiyonu gibi bu ishal. Karinda agri gaz gurultu falan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…