Bende de oldu aynı şikayetler. Sadece krem kullandım. Çok ağrım olunca parol aldım. Bi de sık sık yıkadım tazyikli ve sicak suyla. O baya rahatlatiyo tavsiye ederim. Çok pis bi ağrı gerçekten. Çok geçmiş olsun.
inan dediklerini sürekli yaptım, parol icmek aklima gelmemisti ama krem ve anestol kullandim 2 gün.sicak suyla yıkama vs hepsini denedim çünkü tarifsiz bir ağrı her yolu deniyor insan,
lokal anestezi ameliyata alalim deseler tamam derim o derece..
Normal dogum olursa ebeler yaptirir. Her doktor girmiyor normal doguma. Sezeryan olacaksa ona gelir doktor. Ama mesela sanci geldi normal giderken aniden sezeryana karar verildi o zaman ne olacak?
Ya doğurtur giderim demesini anlamdm cnm üstüne başa başa normal istyrm dedim .Hastanede bi kadın doğumcu daha var .O girer diye düşündü desem bayramda oda izinli olur bence.Bide epidural istiyorum diyelim onu ebeler nasıl yapacak ki
inan dediklerini sürekli yaptım, parol icmek aklima gelmemisti ama krem ve anestol kullandim 2 gün.sicak suyla yıkama vs hepsini denedim çünkü tarifsiz bir ağrı her yolu deniyor insan,
lokal anestezi ameliyata alalim deseler tamam derim o derece..
2 günde geçmiyor malesef. Dus başlığını direk oraya tut sicak su akarken. masaj gibi oluyor. Sabah akşam anestol kullandım 1 hafta sonra falan hafifledi
Valla uzmanlarin gorusu bu sekilde farkli saatlerde 3 defa hareket etmesi lazim ornegin sabah uyandin hereket etti ogleden sonra hareketlendi aksam hareketlendi gibi ama hic hareket etmiyorsa mutlaka dr una gorunmelisin yada tlf la fikir alabilirsin
Gacur gucur oluyor ses ozellikle agriyla geliyor.
Hayir musluk suyu icmiyoruz.
Ama yikadigim meyveden dahi gecebilir demisti doktor.
Artik temiz suyla yikiyorum yediklerimi
Ama diyelim hadi musluk suyuyla yikadim yedim diye oldu oglum ve esim ishal diil
Onlarda yiyorlar
Ama diyelim hadi musluk suyuyla yikadim yedim diye oldu oglum ve esim ishal diil
Onlarda yiyorlar
canim suan hatirlamiyorum ama aile hekimim degerlerin normal demisti
Valla uzmanlarin gorusu bu sekilde farkli saatlerde 3 defa hareket etmesi lazim ornegin sabah uyandin hereket etti ogleden sonra hareketlendi aksam hareketlendi gibi ama hic hareket etmiyorsa mutlaka dr una gorunmelisin yada tlf la fikir alabilirsin
Canim doktorun bilir tabiki en iyisini ama benim doktorum ferrum icin ozellikle her gittigimde soruyor.
Kullaniyosun dimi o benim icin onemli diyor.
Hani dogumda illa kan kaybi falan olacak ya ona depoluyor gibi anladim.
Vermemesinin bir sebebi var mi sadece senin dr. onu bilemedim.
Bugun cok halsizim kemiklerim agriyor resmen.
Esim biraz masaj yapti azicik omuzlarim rahatladi.
Sanki sona geldikce daha zorlasiyor hersey
Iftar yemeginide cok sukur yapip yedirmek nasip oldu.
Onlar doydu ben doydum icim rahat etti.
Canim doktorun bilir tabiki en iyisini ama benim doktorum ferrum icin ozellikle her gittigimde soruyor.
Kullaniyosun dimi o benim icin onemli diyor.
Hani dogumda illa kan kaybi falan olacak ya ona depoluyor gibi anladim.
Vermemesinin bir sebebi var mi sadece senin dr. onu bilemedim.
Onlarda yiyorlar
canim suan hatirlamiyorum ama aile hekimim degerlerin normal demisti
Benim gebeligin 4-5 aylari civarinda olmustu boyle. Calistigim yerde ya yemekten ya caydan gecti diye dusunuyorum. 1 hafta kadar karin agrisi ishal yogun gaz olmustu
Ya doğurtur giderim demesini anlamdm cnm üstüne başa başa normal istyrm dedim .Hastanede bi kadın doğumcu daha var .O girer diye düşündü desem bayramda oda izinli olur bence.Bide epidural istiyorum diyelim onu ebeler nasıl yapacak ki
Epidural normal dogumu sizin isteginize gore yaparlar mi bilmem. Ben ilk dogumda istedim yapmamislardi. Bayram da olsa doktorun doguma gelmesi lazim. Benim dogumum da bayrama gelebilir
Bugun cok halsizim kemiklerim agriyor resmen.
Esim biraz masaj yapti azicik omuzlarim rahatladi.
Sanki sona geldikce daha zorlasiyor hersey
Iftar yemeginide cok sukur yapip yedirmek nasip oldu.
Onlar doydu ben doydum icim rahat etti.
Bende aynı nineler gibi agrimayan yerim yok esim sagolsun hallediyor herseyi yatatken iyi ama ayaga kalktigim an mesane acisi legen kemigi bel ve bacak agrisi vucut ayaga kalkmayi reddediyir resmen
Emzirme sütyeni alan var mı ben diğer çocuklarda pek memnun kalmamistim sanki penye bady tarzı sütyen kullanmıştım şimdi NBB 3581 modeli hoşuma gitti normalde 80 din şimdi 90 mı alsam gün geçtikçe bazı şeyler unutuluyor
selam kizlar bugun gittim kontrole 2 mayıs icin gun aldik:) suni sanciyla denicez ilk bakalim olmazsa sezeryan. Esimin izne bitmeden dogurmam lazim dedim bu sekilde karar verdik kanala yerlesmis kafasi dedi bide.. bende aşırı çatı ağrısı var acaba ondanmi bilmiyorum
Emzirme sütyeni alan var mı ben diğer çocuklarda pek memnun kalmamistim sanki penye bady tarzı sütyen kullanmıştım şimdi NBB 3581 modeli hoşuma gitti normalde 80 din şimdi 90 mı alsam gün geçtikçe bazı şeyler unutuluyor