pirincinde etkisi gecti sabah basladik yine.
Esim leblebi, soda,gazoz tasiyo adam ne duyduysam tek tek deniyorum ama etkisi geciyor bir sure sonra tekrar basliyo
sastim kaldim.
Korkuyorumda doktorumu arasam mi bilmiyorum.
Ama kizin hareketlerini kontrol ediyorum
Epidural normal dogumu sizin isteginize gore yaparlar mi bilmem. Ben ilk dogumda istedim yapmamislardi. Bayram da olsa doktorun doguma gelmesi lazim. Benim dogumum da bayrama gelebilir
Bende bu hafta doktorumla konuştum normal doğum epidural oluyor mu diye isteğe bağlı dayanamıyorum yapın dersen yaparız dedi birde sordum mesai saatleriniz dışında gelirsem nasıl olacak diye ben geliyorum dedi herkes kendi hastasına geliyor dedi benimde bayram haftasına denk gelicek muhtemelen bakalım artık
selam kizlar bugun gittim kontrole 2 mayıs icin gun aldik:) suni sanciyla denicez ilk bakalim olmazsa sezeryan. Esimin izne bitmeden dogurmam lazim dedim bu sekilde karar verdik kanala yerlesmis kafasi dedi bide.. bende aşırı çatı ağrısı var acaba ondanmi bilmiyorum
Bende bu hafta doktorumla konuştum normal doğum epidural oluyor mu diye isteğe bağlı dayanamıyorum yapın dersen yaparız dedi birde sordum mesai saatleriniz dışında gelirsem nasıl olacak diye ben geliyorum dedi herkes kendi hastasına geliyor dedi benimde bayram haftasına denk gelicek muhtemelen bakalım artık
Bizde pazartesi son kez gidicez bakalım sanırım kan tahlili falan yapacaklar 30 nisana planladık. Yalancı kasılmalar hemen hergün devam ediyor gerçek sancı gibi. Hüngür hüngür ağlatıyor sanki bıçakla alt tarafımı,kasıkları,karnımı deşiyorlar
Bizde pazartesi son kez gidicez bakalım sanırım kan tahlili falan yapacaklar 30 nisana planladık. Yalancı kasılmalar hemen hergün devam ediyor gerçek sancı gibi. Hüngür hüngür ağlatıyor sanki bıçakla alt tarafımı,kasıkları,karnımı deşiyorlar
Bende kizin hareketlerine uyandim.
Bi kasilmalar bi ittirmeler bisiler.
Portakal sıktım ictim vitamin olsun balkıza.
Sahurlicam gibi duruyor alarm kurdum gerci.
Oglanda makat gelisti tersti yani hic böyle bukadar baski hissetmiyordum.
Normal dogum pozisyonunda insan nekadar baski hissediyormus.
Tuhaf geliyor bana.
Hep bir adrenalin.
Oglanda ne rahatmisim yaw onu dusundum
Kızlar siz yine doktorunuza danışın ama bana anestezi uzmanı 5 cm açılmaya kadar epidurale karar vermeniz iyi olur dedi. 4-5 cm açılmada takıyorlar genelde. Ne daha erken ne daha geç. 7-8 cm açılmada epidural isterseniz takmayabilirler çünkü sancılar çok sıklaşıyor hareketsiz kalmak zorlaşıyormuş. Ayrıca zaten doğuma az kalmış oluyor epidural yarım saatte etkisini gösterdiği için bir işlevi de kalmıyor o saatten sonra. Zaten normal doğum yapanlar asıl 7 cmden sonra sancılar çok ağrılı oluyor diyorlar. Dolayısıyla dayanamayacak gibi olursanız bence 4-5 cm de isteyin taksınlar hemen riske atmaya boşa acı çekmeye gerek yok :)
Ayrıca epidural takılırken dişçilerde diş etine yapılan lokal anestezi gibi bir iğneyle uyuşturulduğundan ekstra hiçbir ağrı hissetmeyeceğimi söyledi doktor merak eden olursa :)
Bende kizin hareketlerine uyandim.
Bi kasilmalar bi ittirmeler bisiler.
Portakal sıktım ictim vitamin olsun balkıza.
Sahurlicam gibi duruyor alarm kurdum gerci.
Oglanda makat gelisti tersti yani hic böyle bukadar baski hissetmiyordum.
Normal dogum pozisyonunda insan nekadar baski hissediyormus.
Tuhaf geliyor bana.
Hep bir adrenalin.
Oglanda ne rahatmisim yaw onu dusundum
Bunu bende yasiyorum bas asagi.mesande legen kemigi ve belde agri baski var acaba bebek ittikce rahim agzimi aciliyorki p.tesi dr a gittigimde birsorucam
Epidural normal dogumu sizin isteginize gore yaparlar mi bilmem. Ben ilk dogumda istedim yapmamislardi. Bayram da olsa doktorun doguma gelmesi lazim. Benim dogumum da bayrama gelebilir
Söylüyorlar evet .Benim ki de bayramın ikinci günü . Ben bayramda yokum dedi .Çok saçma ama ya ne olursa olsun gelmeleri lazım. Doğurup gidecek sonuçta
Bunu bende yasiyorum bas asagi.mesande legen kemigi ve belde agri baski var acaba bebek ittikce rahim agzimi aciliyorki p.tesi dr a gittigimde birsorucam
a.s.cnm hayirlisi olsun.az kalmis sag salim gelsin bebeğin
sanci kismi gecince gerisi kolay cnm normal dogum toparlanma acisindan iyi hemen kalkiyorsun toparlaniyorsun.
Söylüyorlar evet .Benim ki de bayramın ikinci günü . Ben bayramda yokum dedi .Çok saçma ama ya ne olursa olsun gelmeleri lazım. Doğurup gidecek sonuçta