Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın
Gunaydinlarrr anneler,bebekler ve gebişleŕ bu ara cok stresliyim belirsizlikler canimi sıkıyor
Stres yapma, hep dua et Allahım hakkında hayırlısını nasip et diye, mübarek günler dualar geri çevrilmez. Senin için en güzelini nasip eder Allah. Bir bakmışsın dönüvermiş senin cimcime

Ilki sezeryandi sanirim senin de o zaman. Benim de oyleydi. Doktor sezeryandan dolayi da fazla baskı ve agri hissedildigini soyledi.

Ben e bebekten aldim 2 tane . 29.9 tl di ustu dantelli destekli desteksiz olarak var hem ucuz hem guzel

Bende de hep su dusunce oluyor acaba dogum kanalina indimi?
Okadar ittirmeye falan.
Hic yasamadim boyle seyler korkuyla bekliyoruz
Aynen zaten dogum kanalina girerse rahim.agzinida acmis oluyor oyle biseu varsa dogumda isimiz daha kolay olur 2 dogum yaptim böylesini hic yasamadim

Ilki sezeryandi sanirim senin de o zaman. Benim de oyleydi. Doktor sezeryandan dolayi da fazla baskı ve agri hissedildigini soyledi.
Bsnim 2 normalim var bu 3.normal olacak ama bu hamileligimde o baskilari ilk kez hissettim cok aciyor canim kasilmalar felaket karnim tas yutmus.gibi

Robot süpürgeniz hangi marka model acaba?

Robot süpürgeniz hangi marka model acaba?
Mi marka sadece süpürge olandan silme özelliği yok. Uygulaması var evi önce tarıyor sonra supurdugu süpürmedigi yerleri gorebiliyorsun istediğin noktaya yollayıp supurtebiliyorsun işi bitince kendi tekrar evine dönüyor dediğim gibi fiyatı biraz yüksek geliyor ama sağladığı kolaylık çok yüksek. Yılbaşı gibi almıştık ozamandan beri evi hiç supurmedik .

Yaa çok teşekkür ederim.

Cnm ben aldım. Nbb ve orkide aldım. Nbb hoşuma gitti kaliteli ve kullanışlı. Normalde 90 kullanıyorum yine 90 aldım. Emzirme sütyeni olduğu için sanırım normal 90lardan bir tık büyük

Benim ilk doğumumda epiduralli oldu 3 cm açılma var iken takılmıştı hastaneye göre değişirmi bilmiyorum tabi ki o konuda konuşmadım doktor sadece dayanamıyorum dersen yaparız dedi

Ben 2.dogumumda epidural istemistim dr um dedi ki bu 2.dogumun cok hizli ilerleyecek bence gerek.yok takarsak sure uzar dedi haklida cikti 5 saatte dogurdum bunda da sordum ayni cevabi aldim daha da kisa surer hic gerek yok diyor

Tecrubeli anneler ya youtubeda bebek bakım videoları izliyorum işte şunu şunu yaparsan bebek rahat uyur şunu şunu yaparsan bebek doyar vs güllük gülistanlık anlatılıyor. Gel gelelim nisan annelerini takip ediyorum herkes emzirme,gaz,uyku,yara bere vs problemlerle boğuşuyor onlar mı yanlış sekilde bakiyor, yanlis uygulama yapıyor, videolar mı çok iyimser anlamadım. Doğum yaklaştıkça gözüm korktu. Okudukça dehşete kapılmaya başladım.

Ah canim benim gercekle anlatilanlar farkli bebekler farkli evet emzirmek dunyanin en guzel duygusu fakat ayni zsmanda kimse ay cok kolay emzirdim dyemez yani alisma sureci her zaman zor oluyor dehsete kapilma o el kadar minik kendine baktiriyor herturlu iki gunde uzman oluyorsun zaten her bebek farkli birinde ise yarayan dgerinde yaramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…