Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Her bebek farkli tabiki.
Kimisi gazli, kiminin sutu hemen gelmiyor ya da yetmiyor, bazi bebek kolik.
Yani her bebege ayni sekilde yaklasamazsin.
O kendi belirleyecek bizde onun durumuna göre yol alacagiz.

Oglum misal gazsiz, kolik olmaya sakin bir bebekti.
Hic öyle sabahlara kadar oturdugumu bilmem.
Gece uyanirdi tabiki emzirir yatirirdim geri.
Ama sabaha kadar durmayan kolik bebeklerde var.
Rabbim saglik versin

Mesela bnm kizim kolikti sutum vatdi cok sukur fakat emzik olarak kullanirdi saat basi emmek isterdi ve ilk 4 ay esim ve ben hic uyumadik gbi bisey surekli hasta gbiydik hatta zombi bile denir aylarca misafr odasinda nerde sizarsak orda kaliyorduk hersey sut demekte degil malesef

yalanci emzik burda cok ise yariyor
yani bende öyle olmustu.
yine alistiracagim.

Benim oğlum 6 ay mızırdanır dururdu. Gece uykusuz kaldığım olurdu, ama kızım da tam tersi 6 ay evde bebek yok gibiydi. Hiç uykusuz kalmadım onda. Bakalım bı hanfendi nasıl olacak, çok merak ediyorum

Ben 1.kizima 4.ayinda saatiyle uyumayi ogretmistim ancaaaak 2.kizim tammmm 1 yasina kadar her gece 12 de uyanir sabah 5 e kadar hiiicccc susmadan aglardi sinir krizleri gecirirdim sebepsiz aglardi ahh ahhh her cocuk farkli bu hamileligim mesela 37.haftaya girdik artik hareketleri azalması lazimdi fakat sanki 25 haftalik gibi bir tekmeler bir hareket sabahkadar oynuyor tekmeliyor belliki kara geceler beni bekler

Onlarca emzik almistim kizima hicbirini almadi resmen oğuruyordu cop oldular simdide aldim avent insallah oglum alir
Canim bende cok emzikler denedimalmadilar sonra eczanede kahverengi tamamen silikon ve anne memesine birebir uyarlanmis bir emzik buldum 2 cocugumda sadece onu emerek alisabildiler ilerde normal emziklere gectik

Canim bende cok emzikler denedimalmadilar sonra eczanede kahverengi tamamen silikon ve anne memesine birebir uyarlanmis bir emzik buldum 2 cocugumda sadece onu emerek alisabildiler ilerde normal emziklere gectik
Bu aldigimi kabul etmezse oglum dedigini deniycem ins canim

Her bebek farklıdır. Aman nasılsa bebek kendi istediğim gibi büyütürüm diye düşünürsün ilk bebeğinde onu yapmıycam bunu yapmıycam dersin sonra bir bakmışsın yapmıycam dediğin herşeyi yapmışsın ve sen onu değil o seni değiştirmiş. Teorikte herşey kolay ve güzel ama uygulamada malesef öyle olmayabiliyor. Tabi belli olmaz bazı bebekler dünyaya uyumlu doğuyor ve senin ekstra çaban gerekmiyor ama bazı bebekler uyumlu doğmuyor ve senin uğraşman gerekiyor uyumu için. Her türlü büyüyor ve sen yaşadığın yorgunlukların hepsini unutuyorsun. Esas olan senin ne kadar rahat olduğun. Rahat anne rahat bebek

Benim ilk doğumumda epiduralli oldu 3 cm açılma var iken takılmıştı hastaneye göre değişirmi bilmiyorum tabi ki o konuda konuşmadım doktor sadece dayanamıyorum dersen yaparız dedi
Canım düğmeli epidural mi taktılar sana. Yani dozu sen mi ayarlıyordun ağrın oldukça ? Bir de ağrı oldu mu epidural takılırken? Doktorum olmayacağını söyledi ama :)

Onlarca emzik almistim kizima hicbirini almadi resmen oğuruyordu cop oldular simdide aldim avent insallah oglum alir
bende nuk, avent aldim. Biri silikon biri kaucuk damakli.
Oglum damakli almamisti denicem damakli almazsa yuvarlak alicam kaucuk

kaucuk galiba dimi onlar kahverengi oluyor benim oglanda onu sevmisti

Canım bende
canım proctolok krem kullanıyorum bende başka iğne ilaç değil sadece krem iki günde rahatlatıyo üzerine oturamıyordum İnan doktorum verdi dün hatta afedersin temizlenirken bir baktım kan ay nasıl korktum kanamam var diye Hemoroit den geliyomuş duş fln yaptım hemen sonra krem sürdüm şimdi rahatım

Son gunleri artik yeri kalmamistir annesi hareketlerini say gunde en az 3 defa farkli saatlerde hareket etmeli
Ya bende 37 haftadayım iki gündür bende çok az hissediyorum böyle kalp atışı gibi titreşim gibi önceden göbeğim hareket ediyordu resmen çok korkuyorum 4 ünde kontrolüm var

Kizlar süt arttirici damla varmis
Hic kullanan oldumu diger cocugunda falan.
Ya da alan var mi.
Ben cok mehtini duydum doktora sorcam.
Yani insAllah sutumuz bol bol olurda yani merak ediyorum gerek olursa almak baabinda

Kızlar bebeklerin en çok aldığı emzik kauçuk emzikler daha yumuşak oluyor. Benim kızımda diğerlerini almadı sadece kauçuk aldı. Ben de nuk kauçuk emzik aldım yine inşallah alırlar malum 2 bebek olacak

damaklimi aldiniz yuvarlak baslik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…