Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
iyi günlerde kullanın.çantanızı yesinler:))

Markayi hatırlamıyorum galiba chiccoydu.emjn degilim eczaneye kaucuk emzik dersen verirler canim

Çok güzel cnm baston dedikleri modellerden mi bu

Çok güzel cnm baston dedikleri modellerden mi bu
Tam baston değil kabin tipi katlanıyor pazar arabası gibi kolu var çekiyorsun.ilkokula giden iki çocuk var okula alis verişe giderken diye bu şekilde aldım.
www.yoyabebek.com adres şimdi baktım da zam gelmiş ben iki ay önce falan aldım.

Canım çok teşekkürler. Evet doktorum da ağrı olmayacak dedi ama tecrübelisin diye yine sorayım dedim :) Merak etme bu sefer ilkinden de kolay geçsin inşallah. Güle oynaya alalım bebişlerimizi kucağımıza :) zaten corona yüzünden çekiyoruz doğumlarımız çok kolay olur inş ben öyle inanıyorum :)

Seninle aynı güne planlamışız
ben de ayni durumdayım o kasılmalar, bıçaklar aynı... özellikle geceleri. Yarım saatte bir çişe gidiyorum. İki gündür yarım oturarak yatabiliyorum. Bütün kontrolümüz vardı 3300 olmuş alalım dersen alalım hadi dedi. Boşuna perşembeye kadar acı çekmene gerek yok dedi..bugün 37+0’dık ama ultrasona göre 38+3 görünüyormuş.
ben eve gideyim dedim doktor da düşün karar verirsen haber ver gel alalım dedi ya da perşembe sabahı sekizde gel sen bilirsin dedi. Bugün anestezi için kan tahlilleri ve corona testi yapıldı bana

Son gecem ama ben eminim yine uyuyamayacağım. Tuvalete kalk, oğlum ve eşim sahura kalkacak onların sesine de uyanırım. Sonra ha sabah oldu ha olacak derken bir bakmışım bebek kucağımda
Yarinmi dogum cnm

Merhaba hangi şehirdesiniz acaba? Doğuma girmeden corona testi yapılacak mı herkese

Canım bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın,Corona testini sen mi yaptırmak istedin yoksa herkese yapılıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…