Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Mesajim yarim kaldi canim bitter cikolata her ihtimale karsi su isitici ve elbise seklinde gecelik sezeryanda bnce olmazsa olmazlar kisiye gore degsir ama ☺
bende bu isiticiyi dusunuyordum.
Kahve mak. vardi aklimda o da bozuldu su kaynatmak icin.
Kantinden sicak su temin edebilirmiyiz acaba? anne caylari icinde ya da rezene icin istiyordum.
Ya da alicam uygun bir mak. evede lazim cunku.

Kantinden sicak su temin edebilirmiyiz acaba? anne caylari icinde ya da rezene icin istiyordum.
Bnmde yok sinbonun en ucuzundan bi tane alicam hastane icin kantine git gel git gel odada elinn altinda olmasi gbi olmaz ki

Mesajim yarim kaldi canim bitter cikolata her ihtimale karsi su isitici ve elbise seklinde gecelik sezeryanda bnce olmazsa olmazlar kisiye gore degsir ama ☺
Sert kahveler iyi geliyormuş baş ağrısı olmaması içinmiş. Evet spinalde iyi geliyor. Nescafenin sade teklilerinden aldım. Sütsüz şekersiz.
Tamam canlarim sagolun ekliyim bitter cikolta evde kahve makinesi var onuda gotureyim

Sert kahveler iyi geliyormuş baş ağrısı olmaması içinmiş. Evet spinalde iyi geliyor. Nescafenin sade teklilerinden aldım. Sütsüz şekersiz.
Tamam canlarim sagolun ekliyim bitter cikolta evde kahve makinesi var onuda gotureyim

Hastanelerin kantininde her sey oluyor ne gerek var ki isiticiya kadar almaya

Geldim kuzum donmemis bebegim 2 mayis cumartesi gununsabah sezeryan olacagim sanci varmiş dr riske atmak istemiyor kilo 3250 olmus boy 50 kusur.dedi.
Hadi hayırlısı, inşallah çok güzel bir şekilde geçer.
moon83 sırayla dogurmaya basliyoruz desene.
Rabbim sağ salim kavusmak nasip etsin.

Ben bu kahve olayini bilmiyorum spinal sonrasi iyi mi geliyor? nescafe mi?
Bende baş ağrısı değil de boyun ve omuz ağrısı oldu. Bunun için de bol su ve sabah akşam kahve dedi anestezi uzmanı 10 gün iç kahveyi dedi.

Yeni sezaryen yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum isiticiyi ben goturmemistim. Ev hastaneye yakındı eşim alıp geldi. Çok işe yaradı kaldığımız süre boyunca kullandık.

Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…