Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar yüksek bel külot alıyorum yanıma ama aklıma bi şey takıldı.
sezaryen de olsa kanama oluyor diye depend falan giyilecek ya hani, sonra da normal ped ve küloda geçilecek. Külot yüksek bel, dikişlere değmeyecek ok. Peki ped dikiş yerine değmiyor mu? Değince acımaz mı ya da zarar vermez mi onu nasıl yapacağız?

Bende perşembe giriyorum sezeryana spinal+epidural kombin aneztezi uygulancak. Bebiş 50 cm 3225 gr. Sabah 8 de. Bugün kan verdim.Son haftam hala 2 kg almışım yaa.Totalde 25 kg oldu Doktor 2 gün sonra dogurcaksin bisey demiyorum artik sana dedi Heyecan var ama hormonlardanmıdır nedir sevinç yerine hüzün var içimde...

Geldim kuzum donmemis bebegim 2 mayis cumartesi gununsabah sezeryan olacagim sanci varmiş dr riske atmak istemiyor kilo 3250 olmus boy 50 kusur.dedi.
Kızını sağlıkla kucağına al inşallah. Maşallah prensese. Çok güzel bir doğumun olsun inşallah

Yeni sezaryen yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum isiticiyi ben goturmemistim. Ev hastaneye yakındı eşim alıp geldi. Çok işe yaradı kaldığımız süre boyunca kullandık.
Aynen bizde getirdik kendi odamizda kahve çay icin

Bende sezeryan oldum 17 nisanda hamile kilotlari var cok rahat oluyor ondan aldim 3 tane hasta bezi kullandim sonra gece pedine gectim dikis yeri daha yukarida oluyor o yuzden ped uzun olsa bile dikise gelmiyor

Aynı saatlerde giriyoruz kombineyi sana önerdiler mi kendin mi istedin? Bana spinal dedi doktorum ama daha anesteziyle görüşmedim gerçi. Tahliller falan yapıldı bana da

Boyun ve omuz agrisi bendede oldu bu seferki dogumda ilkinde olmamisti bunun sebebini hemsire hanim ameliyat esnasinda belden uyuşturulurken kendinizi kasmişsinizdir dedi nescafeyi banada önerdiler birde bol su icmemi

Canım kesi yeri hissizoluyor zaten ve baya bantlı oluyor acımaz. Ben ilk başta depent kullandım hatta evde bile depent kullandım baya rahattı pedle falan uğraşmamıştım

Ayy doğumlar başladı çok heyecanlı sağ salim kucağınıza alın inşallah kuzucukları darısı vakti gelip bekleyenlerin başına inşallah. Bizim daha vaktimiz var mayısın son bebeklerinden oluruz inşallah

Sağlıklı güzel bir doğumun olsun inşallah. Çocuklarımız sağlıklı olsun kilolar verilir Allahın izniyle

Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Saolasın canım, amin inşallah hepimizin evladını
Baya yukarda dikiş yeri oraya gelmesi zor.
Bana ilk gün ayakların hissiz olduğu için hastaneden hasta bezi bağladılar ama ben yürümeye başladıktan sonra depend kullandım çok rahat ediliyor. Eve geçinceye kadar kullanacağım. Evde de kanama azalınca pede geçiş yaparım.

Dimi ya eşime orta boy valizi hastane çantası yapıcam dedim anne bakım çantası varya sırt çantası ona koy yeter o diyor
Ayh benimki de aynı çok bilip yorum yapmalarına hayranım sanki sırt çantasına sığıyor da keyiften valiz sürüklüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…