Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım spinal +epidural e nasıl karar verdin avantajları neymiş benim de ilki spinal sezaryendi. Bunda nasıl olsun karar veremedim.

Kasinti yok fakat tuvalet yaparken herzaman degil usutursem yanlarimda ve kasiklarimda cekilme oluyor idrar rengi.koyu akinti sari ve kokulu ancak dr idrar sonucumu gordugu halde ilac vermedi gerek gormedi demekki

Kasinti yok fakat tuvalet yaparken herzaman degil usutursem yanlarimda ve kasiklarimda cekilme oluyor idrar rengi.koyu akinti sari ve kokulu ancak dr idrar sonucumu gordugu halde ilac vermedi gerek gormedi demekki
En tehlikeli hali kaşıntı , yanma sanırım . Allahım bebeklerimizi korusun

Bisey sorcam cnm.peki bu kahveyi iciyoz cocuk uyuyormu etkileniyormu cocuk

Saglikla kavus inşaallah kuzucuga canım kahve ve bitter i unutma canım
aminn cnm evet onu unutmayayim
Kızlar yarın 8 buçukta sezaryene giriyorum kan falan alındı ..
hadi bakalim.sag salim.sihat le gelsin kuzucuk
seninle ayni haftadayiz cnm boy ayni kiloda 3250 ayni.desen zayifmiydin ben 72 ile hamile kaldim 13 kilo aldim
sagol cnm tskrler
Aynen kok sokturecek bize.esimde.diyor benim kizim nazli cani donmek isterse.doner keyfi nasil isterse

Benim bebiş 3 kilo kaldı neden acaba ,plasenta yaşlanmasindan olabilirmi acaba

Aynı saatlerde giriyoruz kombineyi sana önerdiler mi kendin mi istedin? Bana spinal dedi doktorum ama daha anesteziyle görüşmedim gerçi. Tahliller falan yapıldı bana da
Doktora aneztezi şeklini sordum ne yapılacak diye direkt kendi dedi kombine yapıcaz diye. Ikisi biarada daha iyi oluyormuş. Allah sağlıklı doğumlar versin
Sağlıklı güzel bir doğumun olsun inşallah. Çocuklarımız sağlıklı olsun kilolar verilir Allahın izniyle
Inşallah teşekkür ederim. Yavaş yavaş vericez artık.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım spinal +epidural e nasıl karar verdin avantajları neymiş benim de ilki spinal sezaryendi. Bunda nasıl olsun karar veremedim.
Doktora aneztezi şekline nasıl karar veriliyor ne yapılacak diye sordum oda direkt kombine yapıcaz ağrı sızı çekmiyorsun daha etkili oluyor dedi.
moon83 62kg ile kaldım boyum 172 zayıf sayılırdım. Çok tatlı,hamur işi aşerdim 9 ay yemeyi abarttım ondan birazda Allah sağlıklı doğumlar versin insallah

Kızlar ya surekli agri sanci giriyor her defasinda acaba doğuruyor muyum diyorum ama yok saate bakiyorumhemen duzenli mi diye:)

Geldim kuzum donmemis bebegim 2 mayis cumartesi gununsabah sezeryan olacagim sanci varmiş dr riske atmak istemiyor kilo 3250 olmus boy 50 kusur.dedi.

ayy çok heyecanlandım , çok az kaldı mooncum sezeryan öyle anlatıldığı gibi değil merak etme,ben cok rahat atlatmistim inşallah yine öyle oluruz..

Zayifsan normal cnm boyunda varmiş

ayy çok heyecanlandım , çok az kaldı mooncum sezeryan öyle anlatıldığı gibi değil merak etme,ben cok rahat atlatmistim inşallah yine öyle oluruz..
Kimisi öyle rahat atlatıyor ki maşallah, daha neden sancı çekiyoruz diye soruyorum rahat atlatanlardan oluruz diye umuyorum hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…