Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ayy çok heyecanlandım , çok az kaldı mooncum sezeryan öyle anlatıldığı gibi değil merak etme,ben cok rahat atlatmistim inşallah yine öyle oluruz..
Vallami kuzum bilmiyorum biraz stres yapiyorum ben iki normalden sonra bilmedigim mevzu

Dimi ya eşime orta boy valizi hastane çantası yapıcam dedim anne bakım çantası varya sırt çantası ona koy yeter o diyor
yetmiyo ki.
Ben ancak orta boy valize sigdirdim.
Anne cantasinada caylarimi, makyaj malz., dezenfektanimi falan koydum.
En son sarj aletimi, ayna, toka falan koycam bisiler.

Vallami kuzum bilmiyorum biraz stres yapiyorum ben iki normalden sonra bilmedigim mevzu

ilkinde benim herşey yolundaydi,bebek vaktinde döndü normal doğum icindi planlar anlayacagin..ama gel gör ki genel anestezi sezeryan doğurdum, çünkü hem doğum yaptım hem de sag yumurtaligimdan 9 cm lik bir kist alındı.
yani son dakika farkedilen bir kitle alindi sag yumurtalıgimdan, o dakika anladim ki her şey nasip, gram üzülmedim Allah yardim etti, normal doğum yapanlar yatarken ben koltukta oturmus bebegi emziriyodum..
inşallah hepimiz normali,sezeryani her ne sekilde olursa olsun, kolaylıkla ve en az acıyla doguralim :)

Kimisi öyle rahat atlatıyor ki maşallah, daha neden sancı çekiyoruz diye soruyorum rahat atlatanlardan oluruz diye umuyorum hepimiz

inşallah canım, yanlış hatırlamıyorsam senin ilk bebeğin..ilkinde basina ne gelecegini bilmediginden insan cok stresli oluyor..
bebeğin yüzünü ilk gördüğün an varya, işte o an ne anestezi,ne sonda,ne dikiş ,ne sancı
Allah gücünü veriyor

Birkaç saattir karnım sert düzelmiyor. Bebeğin hareketlerini hissediyorum arada. Bi ara kasılma gibiydi şimdi o da yok. Böyle olan var mı arkadaşlar

Aminnn cnm herseyde bir hayir vardir

Bende oyle yaaa belimden saplaniyor bazen tmm diyorum ama yok hemen duşa giriyorum bazen temizce gidiyim diye
Belirsizlik kötü oluyor valla duş almaya vaktim kalmıcak diye de çok korkuyorum Herkes farklı yaşıyor bir de kimi hemen doğuma giriyor kimisinin açılması olana kadar saatler geçiyor.
Derlerdi bilmezdim, 9 ay geçer de son günler geçmez diye Şimdi yine baskı yapıyor, sızlatıyor. İlla geceleri tutuyor benim

aminnn cnm masallah cok iyi boy kilo.rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…