Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Geldim kuzum donmemis bebegim 2 mayis cumartesi gununsabah sezeryan olacagim sanci varmiş dr riske atmak istemiyor kilo 3250 olmus boy 50 kusur.dedi.
hayırlı olsun canım, o gün sokağa çıkma yasağı var , doktor gelmeyi kabul ettiyse sorun olmaz da senin gitmen sıkıntı olur mu bilemedim.

Sezeryani evet abartili anlatanlar var.
Bilmem bunyeye gore degisir mi.
Bana da hep dediler ki iste dikisli olacaksin her usutmende falan agri yapar.
Hic de yapmadi.
Tamam hastanede biraz agrim oldu (agri kesici veriyorlar) ama 2-3 gune kendim dolanip kendi isimi ufak ufak hallediyordum evde oyle pek agri cekmemistim.
Yani ameliyat bu illa hic agrim olmadi denemez.
Ama Rabbim yardim ediyor.
Cocugunuda emziriyosun, kendi isinide hallediyorsun.
Ben cabuk toparlanmistim oglumda.
Bakalim bu nasil olacak.

Ama ben öyle yatabilen bir tip degilim.
Canim tezdir benim.
Cabuk ayaklanirim gibime geliyor

hayırlı olsun canım, o gün sokağa çıkma yasağı var , doktor gelmeyi kabul ettiyse sorun olmaz da senin gitmen sıkıntı olur mu bilemedim.
Dr da nobetci canim o gün bize izin varmiş dogum icin gidiyorum deyince. Tum.hastalarim geldi dedi osekilde .hic bir sey olmaz dedi dr.tskrler cnm

Aynen cnm bende az bucuk aciya aci demem canim tatli demem hic.sonucta ameliyat illaki agrimiz sizimiz olacak..normaljn farkli sıkıntisi var sezeryanin farkli.muhim olan yavrular sag salimgelsin gerisi gecer.

Dr da nobetci canim o gün bize izin varmiş dogum icin gidiyorum deyince. Tum.hastalarim geldi dedi osekilde .hic bir sey olmaz dedi dr.tskrler cnm
Anladım canım , çok az kalmış çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Anladım canım , çok az kalmış çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin cnm.darisi hepimize sag salim gelsinler bugun acilmayada bakti alttan 2 cm var dedi ama 2.3 .gebelikte.oabilir dedi.arkasi dolu dedi sancida olunca.biraz bu hafta almalim. dedi.yoksa ben 05 05 istiyordum.

Geçen cumartesi kontrolüm vardı. Hastane bi evrak düzenledi, şu tc nolu falanca kişinin şu tarihte kadın doğum bölümünde randevusu vardır diye başhekim imzalı, onu bana yolladılar whatsapptan. Yolda polis durdurdu onu gösterdik sorun olmadı.
en olmadı doğuruyorum numarası da işe yarar herhalde karınlar burunlarda zaten

Ben de 24 nisan gibi dogum olur diye hep icime doguyordu ama bisey olmadi o gun ve hala karnim yukarda benim de.. nasil asagi inecek ki bu cocuklar?
Basi donduyse cnmBende plates topunda zipmak ise yariyor.benimki makat diye ben zıplamiyorum

bizim bura tenha cnm bisey olmaz...olursada hastaneyi oyarim.israrla bisey olmaz dediler.bize cunku.

Amin cnm.darisi hepimize sag salim gelsinler bugun acilmayada bakti alttan 2 cm var dedi ama 2.3 .gebelikte.oabilir dedi.arkasi dolu dedi sancida olunca.biraz bu hafta almalim. dedi.yoksa ben 05 05 istiyordum.
olsun canım hayırlısı böylemiş demek ki ayın 5 ine kadar açılman daha fazla olurdu o açıkla dolaşman riskli olurdu zaten.

olsun canım hayırlısı böylemiş demek ki ayın 5 ine kadar açılman daha fazla olurdu o açıkla dolaşman riskli olurdu zaten.
evet cnm cunku sanci cikmis bana gore sanci yoktu hissetmiyordum ben ama varmiş.
Bu aksam teravih kıldım secde pozisyonuda kanala girmesine çok yardımcı oluyormus bu geceden sonra girmezse daha da girmez aşırı yoruldum hareketsizlkten ne hale gelmişim
allah kabul etsin cnm. h amileliktede zor teravih.bir iki kere daha kilsan tamamdir.

Bu aksam teravih kıldım secde pozisyonuda kanala girmesine çok yardımcı oluyormus bu geceden sonra girmezse daha da girmez aşırı yoruldum hareketsizlkten ne hale gelmişim
Allah kabul etsin, maşallah. Ben 35.0’dan beri oturarak kılıyorum o zamana kadar kuş gibiydim hatta secde pozisyonunda bütün ağrılarım geçiyodu tüy gibi oluyodum.

Allah kabul etsin, maşallah. Ben 35.0’dan beri oturarak kılıyorum o zamana kadar kuş gibiydim hatta secde pozisyonunda bütün ağrılarım geçiyodu tüy gibi oluyodum.
Amin zorlandım baya bi ama yine kılmayı denicem rabbim yardımcımız olsun zor zamana denk geldik yürüyüş yapamamanın sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…