Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hayırlısıyla alın bebeğinizi kucağınıza

Kizlar karnim cok kasiliyor ve altimdan bacaklarima vuran bir agri var 3 4 saatr kivraniyirum sizdede oluyor mu
kuzum nasil oldun bu kadar uzun suren agrim olmadi benim dr a bir sorsan iyi olur.bebek indimi biraz belki yerlesme agrisidir

Bende eller ayaklar uyuşuk şişik bu haftalar .az kaldı sabredicez artık.Rabbim beterinden korusun bunada şükür.Tuz yasak şeker yasak bana ama iradem çok zayıf kendimi tutamıyorum olmuyor habire şeker tuz Rabbim sonumu hayr etsin.Gayret biraz var ama sonu gelmiyor

Basi donduyse cnmBende plates topunda zipmak ise yariyor.benimki makat diye ben zıplamiyorum
Dönmüs canim arada topta zipliyorum ben de ya da kalca hareketleri yapiyorum ise yarar insaallah. Seninle gunlerimiz cok yakindi ama mayis basinda dogum yapicaksin insaallah bakalim benimki ne zaman olacak:) sag salim kucagina alirsin insaallah Rabbim bebislerimizi bize bagislasin :)

AminnnCnm bende sanci cikti alttanda muayene etti yumusama varmis bugun birde makat gelis diye erken alicak.senin normal olcaksa zamani gelince gelir kuzucuk.

Kizlar karnim cok kasiliyor ve altimdan bacaklarima vuran bir agri var 3 4 saatr kivraniyirum sizdede oluyor mu
Bende olmuyor.
Sadece anlik baskı hissediyorum ben.
Takip edin agrinin sıkligini.
Gecmiyorsa sancin baslamis olabilir.
Ama geciyorsa yatinca falan tamamen yalanci sancidir diye dusunuyorum.

Her gece uyuyamayan ben Ramazan girdi zor uyaniyorum sahura Vela havle.
Seytanin isleri
Ayilana kadar bi zaman geciyor.
Cok sukur yine hazirlayip yedirmek nasip oluyor.

Arabamizida aldik buyuk kalem bi o kalmisti.
Bakicam olmadi iade ederim.

Vucut losyonu almayi dusunuyorum mustelanin gerek olur mu onuda bilemiyorum.
Su sut arttirici damla, burun aspiratoru, ates olcer gibi eksiklerim var.
gogus pompasida almadim.
Ates olcer eski model alicam galiba dusunce fiyatlar alirim temassiz.

Merhaba güzel hamis ve anneler. Bebisli günlerden bildiriyorum. Sezaryen ağrılarım henüz geçmedi. Ama daha iyiyim çok şükür. Birilerine belki yardımcı olur diye emzirme sürecimi yazmak istiyorum. Sütüm 4. Gün gelmeye başladı o zamana kadar biberonla besledik Bebeği emzieye
aminnn kuzum
iki gecemi kaldin sen
Yok canım bir gece kaldim

Kızlar benim 4. Gün sütüm gelmeye başladı. göğüs uçlarım normal büyüklükte.elektrikli göğüs pompasiyla sagdim.gogus uçları çok büyüdü bebis almadı.hatta bi tanesi baya ödem oldu. Benim bebiste küçük doğdu ama yine de normal gorunmuyorlardi. Bir gunde sisin inmesini bekledim emzirmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…