Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
suan nasil cnm emzirebiliyormusun

Merhaba güzel anne adayları. Doğuma az kaldı bende bir sancı filan yok şimdilik. Bir sorum var ilk defa anne olacaklar korkmuyor musunuz ? Hayatı tamamen size bağlı olan bir yavru gelecek dünyaya. Ben çok korkuyorum. Birde hiç bilgim yok nasıl olacak bilmiyorum doğum büyütme.

Ilk dogum lohusalik zor geciyor. Bebege yetebilecek miyim, ac mi tok mu, niye agliyor diye hep stres. Yaniniza tecrubeli ve gercekten ise yarayacak biri olmasi lazim

Ilk dogum lohusalik zor geciyor. Bebege yetebilecek miyim, ac mi tok mu, niye agliyor diye hep stres. Yaniniza tecrubeli ve gercekten ise yarayacak biri olmasi lazim
Şimdilik kayınvalide min evindeyim yardımcı olur da ben yine stres yapıyorum.. bir de çok alıştım galiba yalnız olmaya yani aklıma gelen bir yere iki dakika da hazır olup çıkmaya. Bunlar da gidecek kafam karışık

canım Osman Gönülal diye bir doktor var youtube da yenidoğan bakımını anlatıyor, izlemeni tavsiye ederim bir nebze sakinleştiriyor insanı

Benim şimdilik tek korkum doğumum nasıl olacak korkusu Hep diyorum ki gerisini elbet bir şekilde hallederiz, inşallah Bence iyi düşünelim iyi olsun, gerçekten pozitif düşünmek insanı rahatlatıyor. Kötü senaryoları aklımızdan çıkarmak

Inşallah doğum da çok kolay olur. Bende merak ediyorum ve nasıl geçecek diye senaryolar üretiyorum kafamda. iyi düşünmeye çalışıyorum da herhalde ilk diye tecrübe yok diye geriliyorum .

Önce biberona alışan bebekler genelde memeyi reddediyor diye okudum buralarda.Cunku biberonden emmek kolay,memeden çekmek daha zor onun için. O yüzden almamış olabilir mi?

Ben de ilk kez anne olucam. Hamile kaldığımdan beri burda,kitaplarda binlerce şey okudum.Onlarca video izledim.Soruşturdum.Bir sınava hazırlanır gibi sürekli araştırma yaptım Herseyi öğrendiğim halde hala korku var. Sınav yaklaştıkça o kadar çalışmışsındır ama hiçbişey bilmiyorsun gibi gelir ya onun gibi En azından kayinvalide varmış. Ben yalnız olucam.Eşim hiçbişey okuma artık diyor

Bende okudum araştırdım ama uygulama ile teori her zaman farklı oluyor Allah yardımcımız olsun.

Bende olmuyor.
Sadece anlik baskı hissediyorum ben.
Takip edin agrinin sıkligini.
Gecmiyorsa sancin baslamis olabilir.
Ama geciyorsa yatinca falan tamamen yalanci sancidir diye dusunuyorum.
Gecti cnm dogum sancisi oldugunu hic dusunmedim ama enfeksiyon riski felan korkutuyor beni

Camı aciyorum esiyor(hasta olurum diye korkuyorum) kapiyorum yaniyorum napcami sasirdim
askili elbise sezonunu actim.
Sortlarin icine giremedigimden elbiselerle basladim yaz sezonuna.
Esim hasta olcan hasta olcan diye soylendi durdu sabah.
Yaniyorum kimse anlamiyo beni

Yemek temizlik derdin olmaz orada bebeginle ilgilenirsin. Cocuk konusunda da herkes akil verip isine karismazsa rahat olursun

Gunaydiiin doğuma giren arkdaslar sağlıkla kavuşun insaAllah
Benim artık azar azar sancılarım başladı ay sancısı deriz ya ondan hem korku hem heyacan var
Yanıma biraz zemzem suyu alicam sanci anında içince rahatlatıyor.. yürüyüş yapınca eşim bana.surahi hanım.gibi sin diyor
Sen bide beni 40 im çıkınca gör dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…