Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Abartmadan yiyebilirsiniz. Gunde bir kac taneden zarar olmaz diye dusunuyorum.

Doğumum yarına kaldı takviye ise yaramamış .. biraz daha yapalim dediler .. morelim iyice bozuldu ya sancim gelseydi ya da suyum gelseydi bu değerle doğuma girmek ne kadar doğru olacaktı çok morelim bozuldu
bozulmazmı kuzum insan kendini adapte ediyor kafada bitiriyorsun olmayınca tabi bozulur. ama genede üzme canını çünkü önceden önlem alınmaya çalışılmış dediğin gibi doğumda allah korusun sıkıntı olabilirdi. geç olsun güç olmasın ne yapalım canım. yarın kavuşursun inşallah kuzucuğa senin kanın bir toparlansın yemek verdiler mi bari karnını doyursunlar güzelce vişne suyu falanmı içsen şekerin yoksa. kuru üzüm.

Abartmadan yiyebilirsiniz. Gunde bir kac taneden zarar olmaz diye dusunuyorum.
aynen 4-5 ten fazla yiyordum 1 tane yedim bugün birde hurmayı tek sayı yemek lazımmış duydunuz mu böyle bir seş 1-3-5 gibi

bire çek kuzu.) ben nst de 80 gördüm.:)))

Çok şükür 7. Gün emzirmeye başladım canım. Bebis çok zor tuttu göğsümü ama. Biberona alışmıştı.
olsun tutmuş gene pes etmemişsin coğu kişi pes ediyor cnm. biberon kolayına geliyor çeneleri güçsüz diye iyi olmuş memeye alışması maşallahh ona

olsun tutmuş gene pes etmemişsin coğu kişi pes ediyor cnm. biberon kolayına geliyor çeneleri güçsüz diye iyi olmuş memeye alışması maşallahh ona
Ay çok sağ ol canım çok şükür tuttu.cok yoğun mücadele ettim. Kaç kez ağladım.sukurler olsun emzirmeye başladım. Sana da hayırlı doğumlar diliyorum canım. Sağlıklı sıhhatli kucagina alırsın inşallah bebisini rabbim yardımcın olsun.

Bende de tedirginlik var tabi ki. Mesela ya süt içerken soluk borusuna kaçarsa, ya gece ağlamaz da ben uyanıp onu besleyemezsem gibi gibi bir sürü şey var. Ama herkesten duyduğum şey şu ki anne olunca içgüdülerin bebeğine en iyi şekilde bakmanı sağlayacak. Allah yardım eder bize annelik hissi gelecek hiç merak etmeyin. Bir de yanınızda bir büyük varsa başlangıçta iyi olacaktır

AMİN cnm inşallah bakalım cumartesi sabaah bende yavruma kavuşacağım

Aynen ya fotoğraf çekeriz diye o anlarda kötü görünmek istemiyorum çantama da makyaj malzemeleri koydum vakit olmaz hastanede yaparım diye, yapabilirsem tabi Benim en büyük şansım hastanenin bi sokak ötede olması yani kontrollere bile yürüyerek gidiyoruz, o yüzden belki çok telaş olmaz diye umuyorum

Yanımda büyük var yardımcı olur. O hislere de inanıyorum aslında bir şekilde hallolur değil mi. Yakınımda ki insanlara da sormuyorum da hep kötü anılar anlatıyorlar. Inşallah her şey yolunda gider. Sağlıklı olur bebislerimiz

Emzirirken soyle dikkatli olmaliyiz.
Gece koynumuza alip emzirmemeliyiz.
Uyuya kalabiliyoruz.
Bir arkadasimin basina geldi.
Koynuna almis emzirirken uyuyakalmis.
Bebekde emmis emmis genzine kadar dolmus tikanmis.
Morarmis.
O da annelik ic gudusu yine uyanmis bi an fark etmis fark etmeseymis Allah muhafaza.
Hemen acile goturmusler temizlemisler burnunu falan cigerlere kactiysa diyede ciger filmi istemisler.

uykusuzluk vs hepimiz zorlanicaz elbette ama bu gibi seylere dikkat etmemiz gerek.
Yan yatirip hafif sirtina destek koymak ya da reflu yatagi o yoksa besigin yataginin altina bi kitap koyup meyil vermek falan lazim.

Herkese merhabalar doktora gitmek bile o kadar yorucu ki yeni gelebildim. Bebeklerin durumu iyi çok şükür karın çevreleri 1 hafta ve 2 hafta olarak geri ama doktor bunun normal olduğunu söyledi. Kiloları 1750 ve 1500 doktor herhangi bir sorun yok maşallah dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrol olacak. Herşey yolunda giderse 36 + larda gün verecekmiş. O da mayısın sonu yapıyor bayram sonrası inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…