Ya zaten o kadar sacma birgun gecirdim ki anlatamam cok sinirlerim bozuldu bu yetmezmis gbi esimde cumartesi sokaga cikma yasagi var bn nasil alcam sizi hastaneden neden sormadin dye soylenip druyo
Benim kocaminda psikolojisi iyi olmadigi icin laf anlatmak deveye hendek atlatmak derler ya o misal susma hakkimi kullaniyorum artik evdeki herkes benden cok hamile
Kızlar yüksek bel külot alıyorum yanıma ama aklıma bi şey takıldı.
sezaryen de olsa kanama oluyor diye depend falan giyilecek ya hani, sonra da normal ped ve küloda geçilecek. Külot yüksek bel, dikişlere değmeyecek ok. Peki ped dikiş yerine değmiyor mu? Değince acımaz mı ya da zarar vermez mi onu nasıl yapacağız?
Bende annem için e devlet üzerinden doldurdum sadece 3 gün seçilebiliyor bende öyle seçtim mecburen.gelip evden almazlar diye düşündüm geçen hafta başvurdum red edildi.boyle bı denedim oldu.
Doktordan geldim sancim vardi idrar yolu emfeksiyonu varmis acilmam varmi dye cati muaynesi de oldum haftaya cuma sezeryam gunu verdi 3 kilo olmus ona sevindim ama yinede kucuk bebek dedi bogucam bu doktoru en sonunda az kaldi bu arada gorumcem gelmek icin basvurdu sadece 3 gun izim vermisler
O belirtilen 3 gun icinde gelmesi gerek diye hatırlıyorum ben canim. 3 gunde gidip hemen donmeyecek yani.
İlerde donmek istediğinde, ikametgahinin oldugu yere donmek istediğinden e-devlet uzerinden kolayca seyahat izni cikiyormus zaten..asil mesela ikametgah disi yere izin almak zaten..gorumcen nasil aldi izni? Her dogum yapacak olanin yakinina izin veriyorlar mi?
Biz dogumda esimle yalniz olacagiz mesela. Evde de bir çocuğum daha var. Babalara da 1 hafta dogum izni veriliyor sonucta. O yuzden seyahat izni cikmaz ailene diyor esim..bir de babam 65 yasinda :/ o yuzden hic basvurmayi düşünmüyorum ama izin cikiyorsa da ogrenmek istiyordum
Bende oyle cantaya koydum duzlestirici makyaj malzemesi eşim gülüyor ne dersindesin diye napiyim zaten koronadam dolayi cogu seyi yapamadim bari bunu yapiyim dedm:)
O belirtilen 3 gun icinde gelmesi gerek diye hatırlıyorum ben canim. 3 gunde gidip hemen donmeyecek yani.
İlerde donmek istediğinde, ikametgahinin oldugu yere donmek istediğinden e-devlet uzerinden kolayca seyahat izni cikiyormus zaten..asil mesela ikametgah disi yere izin almak zaten..gorumcen nasil aldi izni? Her dogum yapacak olanin yakinina izin veriyorlar mi?
Biz dogumda esimle yalniz olacagiz mesela. Evde de bir çocuğum daha var. Babalara da 1 hafta dogum izni veriliyor sonucta. O yuzden seyahat izni cikmaz ailene diyor esim..bir de babam 65 yasinda :/ o yuzden hic basvurmayi düşünmüyorum ama izin cikiyorsa da ogrenmek istiyordum
Bende annem için e devlet üzerinden doldurdum sadece 3 gün seçilebiliyor bende öyle seçtim mecburen.gelip evden almazlar diye düşündüm geçen hafta başvurdum red edildi.boyle bı denedim oldu.
Emzirirken soyle dikkatli olmaliyiz.
Gece koynumuza alip emzirmemeliyiz.
Uyuya kalabiliyoruz.
Bir arkadasimin basina geldi.
Koynuna almis emzirirken uyuyakalmis.
Bebekde emmis emmis genzine kadar dolmus tikanmis.
Morarmis.
O da annelik ic gudusu yine uyanmis bi an fark etmis fark etmeseymis Allah muhafaza.
Hemen acile goturmusler temizlemisler burnunu falan cigerlere kactiysa diyede ciger filmi istemisler.
uykusuzluk vs hepimiz zorlanicaz elbette ama bu gibi seylere dikkat etmemiz gerek.
Yan yatirip hafif sirtina destek koymak ya da reflu yatagi o yoksa besigin yataginin altina bi kitap koyup meyil vermek falan lazim.
Yine zor bela uyandim.
Ramazan geldi uykuya doyamaz oldum.
Sukur bu gecede sahur hazirlamak nasip oldu.
Camlari acip hazirladim ates basmasindan.
Azcikda ben yedim kız resmen horon tepiyo laz kizi
normal yenidoğan biberonu mu kullandınız? yani şu kolay emmesini sağlayanlardan...
ben aventin anne memesini bırakmasın diye tasarlanmış olanından aldım işe yarar mı gerçi bilemiyorum
Şimdi artık şırınga ile ağzının yan tarafına damla damla sıkıyorlarmis canım hemşire arkadaşım pramature doğan bebeğine öyle yapmış bizi yönlendiren olmadı hiç hastanede. aklımıza gelmedi öyle vermek. Ben saat başı emzirmeye uğraşıyorum hemşire geldi baktı sütüm yok. Denemene gerek yok sütun yok niye alsın bu çocuk göğsünü dedi
Şimdi artık şırınga ile ağzının yan tarafına damla damla sıkıyorlarmis canım hemşire arkadaşım pramature doğan bebeğine öyle yapmış bizi yönlendiren olmadı hiç hastanede. aklımıza gelmedi öyle vermek. Ben saat başı emzirmeye uğraşıyorum hemşire geldi baktı sütüm yok. Denemene gerek yok sütun yok niye alsın bu çocuk göğsünü dedi
Günaydınlar herkese. Şimdi emiyor ama di mi kuzucuk? Benim de ilk başta gelmedi sutum ama hastanede hemşire mama vermeden önce hep mememi tutturmustu. Bebiş çekecek ki süt gelsin.
Kizlar birsey sorucam bu normal mi ayak bilegimin etrafi burkulmus yada kirilmis.gibi şiş hatta sislikler ele geliyor ve uyusmus gibi sanki sisen yerler
Ben 2 hafta önce çorap giymeyi bıraktım bu yüzden. Hatta sadece ayakla4 değil, ellerim yüzüm de çok şiş. Yarın doktora gidip soracam neler yapılabilir diye