Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya zaten o kadar sacma birgun gecirdim ki anlatamam cok sinirlerim bozuldu bu yetmezmis gbi esimde cumartesi sokaga cikma yasagi var bn nasil alcam sizi hastaneden neden sormadin dye soylenip druyo
hastaneden alir niye almasinki cnm dr yazi veriri gerekirse resmini yollarsiniz

Ben ilk sezaryanda eve cikinca da bir sure depend kullanmıştım. Cok rahat gelmisti. Ama sonra pedin rahatsiz ettigini hatirlamiyorum

O belirtilen 3 gun icinde gelmesi gerek diye hatırlıyorum ben canim. 3 gunde gidip hemen donmeyecek yani.

İlerde donmek istediğinde, ikametgahinin oldugu yere donmek istediğinden e-devlet uzerinden kolayca seyahat izni cikiyormus zaten..asil mesela ikametgah disi yere izin almak zaten..gorumcen nasil aldi izni? Her dogum yapacak olanin yakinina izin veriyorlar mi?

Biz dogumda esimle yalniz olacagiz mesela. Evde de bir çocuğum daha var. Babalara da 1 hafta dogum izni veriliyor sonucta. O yuzden seyahat izni cikmaz ailene diyor esim..bir de babam 65 yasinda :/ o yuzden hic basvurmayi düşünmüyorum ama izin cikiyorsa da ogrenmek istiyordum

Henuz alabilmis degil canim e devlet uzerinden ugrasiyor almaya fakat belge gisterip refakatci olucam dyince veriyorlarmis izin kolayca

Bende annem için e devlet üzerinden doldurdum sadece 3 gün seçilebiliyor bende öyle seçtim mecburen.gelip evden almazlar diye düşündüm geçen hafta başvurdum red edildi.boyle bı denedim oldu.
Yani dogru mu 3 gun icinde donmesi mi gerekiyor cnm normal sartlarda hastane zaten 2 gun yatryor ki ama

Allah korusun gerçekten çok dikkatli olmak gerek o konuda. Allah yardımcımız olsun inşallah güzel güzel sağlıkla büyütelim kuzularımızı

Yine zor bela uyandim.
Ramazan geldi uykuya doyamaz oldum.
Sukur bu gecede sahur hazirlamak nasip oldu.
Camlari acip hazirladim ates basmasindan.
Azcikda ben yedim kız resmen horon tepiyo laz kizi

Benimki de aventti canım aynı urun
Şimdi artık şırınga ile ağzının yan tarafına damla damla sıkıyorlarmis canım hemşire arkadaşım pramature doğan bebeğine öyle yapmış bizi yönlendiren olmadı hiç hastanede. aklımıza gelmedi öyle vermek. Ben saat başı emzirmeye uğraşıyorum hemşire geldi baktı sütüm yok. Denemene gerek yok sütun yok niye alsın bu çocuk göğsünü dedi

Günaydınlar herkese. Şimdi emiyor ama di mi kuzucuk? Benim de ilk başta gelmedi sutum ama hastanede hemşire mama vermeden önce hep mememi tutturmustu. Bebiş çekecek ki süt gelsin.

Kizlar birsey sorucam bu normal mi ayak bilegimin etrafi burkulmus yada kirilmis.gibi şiş hatta sislikler ele geliyor ve uyusmus gibi sanki sisen yerler
Ben 2 hafta önce çorap giymeyi bıraktım bu yüzden. Hatta sadece ayakla4 değil, ellerim yüzüm de çok şiş. Yarın doktora gidip soracam neler yapılabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…