özel hastane mi?Kizlar merhabalar yazamadim kusura bakmayın sabah erkenden gittik hastaneye yatis islemleri başladı bos oda yok dendi bekledik saat 8den 10a kadar teknkisilik oda yok dendi bu sefer bende bu virüs ortamında cift kişilik odada kalmam dedim Refakatcilerle 4 kisi olacak o odaya ben bebeğimi sokmam dedim,esimde gelmişken olsun vs dedi ama inat ettim ameloyata girmedim
Doktora söyleyin isterseniz dediler
İndim doktorun odasina kapisindaki sekreteri yogunluktan görüştürmedi direkt siz cikin ben ordaki hemsireleri tekrar arayacağım dedi neyse ciktik
Gene ayni degisen bisey olmadi
Boşalınca haber edelim dediler
Bende esime dedim eve gidelim aradılar aradilar aramazlarsa baska gune artik
Dedi ya kötüleşirsen nolacak vs doktora muayene de olmadın dedim kötü tehlikeli bir durum olsa doktorun haberi vardı beni tutardi
Neyse 1 saat bekledik arabada esim ikna etmeye calisti dinlemedim sonra dedi doktora gidelim bari gün versin sen sekreterle muhatap oldun kendisiyle konusmadin hakliydida
Neyse gittim 10 dk bekletti beni sekreteri girdim yanina dedim hocam ben kendim normal bir ameliyat olsam 5 kişiyle gene kalirim ama bebeğim olacak kalmak istemiyorum oda hemsireleri aradi bos oda yok dediler eger bugun 1 tane tek kişilik oda bosalir yeni hasta yatışı yaparsan tutanagimizi tutariz ben hastayi iptal ediyorum Hastane müdürüne de haber vericem dedi
Bana yarin sabaha gun verdi oda rezerve edeim dedi
gidip kaynanamdan oglani aldik babamlara geldik
Gece 2 den beri ac susuzdum 1 gibi kahvaltı yaptım uyumusum size yazamadim kusura bakmayin
Cok uzun oldu hakinizi helal edin
Evet dr dedi bebek asagi inmiş beklemek tehlikeli olur normal doğum süreci başlarsa dedi canim bide herkes diyor 2. Sezeryan da ilki gibi beklemiyorlar alıyorlar 38 oluncaYaa kötü olmuş o halde oralarda beklemişsin. Devlet hastanesi mi burası canim? O kadar yoğunluk var miymiş keşke doktorun önceden ayarlasaymış. Daha günün de varmış aslında doktor mu dedi erken alalım diye?
okumadan sormustum ozelmis.Yok özel hastane canim ya aynen işte urfada ozel hastane yok resmen ufak bina odalar kısıtlı
Evetözel hastane mi?
Ayy saglıkla kavuşalım inşBenim de aynı gün olacak doğum
okumadan sormustum ozelmis.
Ozelde bu olaya ben kiziyorum tek kisilik olmali yer yoksa ozaman ertelemeli direk size haber verilmeliydi.
Ne sacmalik
Ben olsam bende aynisini yapardim
Hayir hayir gayet haklisin.kesinlikle eşim o kadar cok herkes ayni durumda vs dedi ki acaba ben mi abartıyorum dedim
Madem özel tek kişilik odada kalirim dedim yoksa devlete giderdim
İnsalah cok teşekkür ederim amin hepimiz için yolunda gider herseyHayir hayir gayet haklisin.
Sorumsuzca davranmis hastane.
Ben para odicem okadar tanimadigim biriyle helede su vurus ortaminda ayni oda da kalicam.
Yarin umarim yolunda gider hersey arayin gitmeden sorun
Benim de 2. Sezeryanim olacak. Ama seninki asagi inmisse tabi riske atmak istememistir doktor. Bana 5ine gün verdi 38+4 olacak. Sağlıkla alalım hepimiz bebislerimizi kucagimiza ınsallah.Evet dr dedi bebek asagi inmiş beklemek tehlikeli olur normal doğum süreci başlarsa dedi canim bide herkes diyor 2. Sezeryan da ilki gibi beklemiyorlar alıyorlar 38 olunca
Ona göre ayarlasınlar canim. Sen iyisini yapmissin. Şu ortamda bilmedigin insanlar bi de yeni doğan bebis... önlemini alsınlar bir zahmetYok özel hastane canim ya aynen işte urfada ozel hastane yok resmen ufak bina odalar kısıtlı
Benim dogumum 5 mayıs da canım. Bekliyorum heyecanla@peynirsiz dogum yaptı çok konuşamadık ama saglıkla evlatlarıyla eve geçmiş.
Evet canım 37+2 olmuş oluyorum. Şimdi 36+4 deyim 5 gün içinde sürpriz yapmazlarsa tabii. Ama iyi hissediyorum kendimi dogum öncesi enerji gelirmiş ya öyle oldu sanırımAyy çok heyecanlı37 dolunca mı olacak doğum? Çok sevindim peynirsiz adına. Darısı bekleyen herkese inşallah
Ay canim benim ne güzel yazmışsın walla dpgru diyorsun biz bilmedigimiz icin iste tahmin edebiliyoruz 1 hafta felanBebeğini kucağına aldığın anda herşey içgüdüsel olarak, yapılabilir olacak senin için. 1 hafta demişsin ya gülümsedim canım benim :) o saniye sen anne olacaksın ve yavruna en iyi en mükemmel bakabilecek kişi meydana çıkacak. her ilk doğum bir bebekle beraber bir anne de dünyaya getirir. o saniyeden sonra asla öncesi gibi olmayacaksın :) çooookk daha muhteşem bir şeye dönüşeceksin; ANNE olacaksın. hiç bir şey için endişe etme, senden daha iyi kimse bakamaz ona, kimse senden daha fazla düşünemez onu.
5 mayisa.baya bebis oldu sanirim.sag salim gelsin kuzucugun.aynen cok kotu bir donemdeyiz.insallah duzelir eskisi gibi olur hersey.bende 2 normalden sonra spinal olacagim yazini gorunce olumlu yazilar okuyunca bir nebze ferahliyor insan bende simdi kahve ve bitter cikolata.alacagimkızlar selam. benim de doğum tarihim belli oldu. 05.05.2020yani önümüzdeki salı. ikinci sezeryanım olacak ve spinal istedim. spinali bilmediği için tedirginlik yaşayan birkaç arkadaş okudum, korkmayın. ben ilk doğumumda mecburi sezeryan oldum spinal anestezi ile. sonrasında pek ağrı yaşamadım. ama uzun süre kafein dozunu ve içtiğiniz su miktarını arttırmak gerekiyor,birkaç ay.eğer az su içer ve az kafein tüketirseniz sırt ağrısı başlıyor zaten, anlıyorsunuz. hemen peşpeşe 2 3 bardak su için, bir de üstüne güzel bir nescafe oh ağrı sızı kalmaz.
ikinci doğumum olmasına rağmen fena heyecanlı ve stresliyim. erken doğum riskinden dolayı, 2 aydır hazır olan çantalarımı tekrar tekrar kontrol ettimayrıca eşim hariç hiç kimse hastanede olamayacak, gece de büyük ihtimalle yalnız kalacam, bu da stres yapıyor bende. çok kötü bir döneme denk geldik, Allah yardımcımız olsun.
Evet canim ilk oğlum da 19 aylik 32.Haftadan itibaren korona yüzünden idari izinle evdeydik Kaldirip indirdiğim cok oldu dr kucağına aldığın için asagi inmiştir dediBenim de 2. Sezeryanim olacak. Ama seninki asagi inmisse tabi riske atmak istememistir doktor. Bana 5ine gün verdi 38+4 olacak. Sağlıkla alalım hepimiz bebislerimizi kucagimiza ınsallah.
Ona göre ayarlasınlar canim. Sen iyisini yapmissin. Şu ortamda bilmedigin insanlar bi de yeni doğan bebis... önlemini alsınlar bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?