Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Az kalsın doğuruyordun desene

Herkes e iyi akşamlar bende bugün ani gelen sancıyla doguma alındım doğum yaptım bebeğim dünyaya adapte olamadı tam oksiJen sıkıntı yasadigi için vermediler bana yarın belli olacak

haftası gayet iyi canım hic meraklanma, bir arkadaşım planlanan gününde doğum yapmisti ona rağmen doğar doğmaz gec ağladığı icin 1 gece küvezde kalmıştı.
hic endişelenme ve stres yapma ki sütün gelsin .. en kısa sürede kavuşacaksınız inşallah

Herkes e iyi akşamlar bende bugün ani gelen sancıyla doguma alındım doğum yaptım bebeğim dünyaya adapte olamadı tam oksiJen sıkıntı yasadigi için vermediler bana yarın belli olacak

sakın stres yapma canım, rutin şeyler bunlar. tedbir amaçlı küvezde kalması emin ol çok iyi bir şey. sen stres yapıp bebeğini sütünden etme.. hayırlı ve sağlıklı günlerde büyüteceksin bebeğini

Maşallah ya darısı bana inşallah benim de kanım iyi şükür doktorum her kontrolde bakıyor kan idrara

gecmis olsun cnm allah allah niye bulamadilar kum falan yok demi cnm.sende

Aaa kuzum haftasi iyi masallah duzelir solunumu merak etme. Rabbimm bebisine sifa versin hemen kollarina gelsin

İnşallah en kısa zamanda bebeğin yanında olur. Allah analı babalı büyütsün Şafi adıyla şifa versin. Çok stres yapmayın ki hem sütünüz gelsin hem de bebeğin yanına geldiğinde annesini mutlu hissetsin.

40 50 civari cikiyor sanci bol fakat cok duzensiz oyuzden dr taburcu etti acilmada baslamamis sadece bebegin kafasi kanala yerlesmis
B iraz daha beklesin yavrun ya.bende 80 cikmisti 40 50 de vardi.dogum.pozisyonu almis insallah bir iki hafta.daha dursun bebegin

B iraz daha beklesin yavrun ya.bende 80 cikmisti 40 50 de vardi.dogum.pozisyonu almis insallah bir iki hafta.daha dursun bebegin
Ya dr dogsada sorun.olmaz dedi ama kalsin biraz daha o sancilari yasamaya hazir degilmisim bugun onu anladim

Ya dr dogsada sorun.olmaz dedi ama kalsin biraz daha o sancilari yasamaya hazir degilmisim bugun onu anladim
beklesin ortam kötü.38 39 iyidir sonrasida cekilmez yani varisleri sordunmu cnm

Seyahat izni alacak anneler ne yapti acabaciktimi izinler

Iyigecler Arkadaslar seyehat izni alan varmi varsa sureci anlatabilirmisiniz bende biraz zor durumdayim nasil olcak hc blmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…