Kizlar saat 2 de gittigim hastaneden suanda dondum yatis yapildi sancilar fazla cikinca dunyanin tahlili yapildi 3 defa nst ye baglandim kafasi kanala yerlesmis ama mesaneden girip belden cikan agrinin sebebi bulunamadi idrar kan hepsi temiz duzensiz olmakla beraber sancim gözüktü siklasinca gel dedi dr ve taburcu ettiler
Herkes e iyi akşamlar bende bugün ani gelen sancıyla doguma alındım doğum yaptım bebeğim dünyaya adapte olamadı tam oksiJen sıkıntı yasadigi için vermediler bana yarın belli olacak
haftası gayet iyi canım hic meraklanma, bir arkadaşım planlanan gününde doğum yapmisti ona rağmen doğar doğmaz gec ağladığı icin 1 gece küvezde kalmıştı.
hic endişelenme ve stres yapma ki sütün gelsin .. en kısa sürede kavuşacaksınız inşallah
Herkes e iyi akşamlar bende bugün ani gelen sancıyla doguma alındım doğum yaptım bebeğim dünyaya adapte olamadı tam oksiJen sıkıntı yasadigi için vermediler bana yarın belli olacak
sakın stres yapma canım, rutin şeyler bunlar. tedbir amaçlı küvezde kalması emin ol çok iyi bir şey. sen stres yapıp bebeğini sütünden etme.. hayırlı ve sağlıklı günlerde büyüteceksin bebeğini
Evet canım 37+2 olmuş oluyorum. Şimdi 36+4 deyim 5 gün içinde sürpriz yapmazlarsa tabii. Ama iyi hissediyorum kendimi dogum öncesi enerji gelirmiş ya öyle oldu sanırım kan degerşm bile şu yaşıma kadar görmediğim kadar yükselmiş 13.6 olmuş Dr gayet iyi çünkü ikiz de daha çok kanama olucak dedi.
Kizlar saat 2 de gittigim hastaneden suanda dondum yatis yapildi sancilar fazla cikinca dunyanin tahlili yapildi 3 defa nst ye baglandim kafasi kanala yerlesmis ama mesaneden girip belden cikan agrinin sebebi bulunamadi idrar kan hepsi temiz duzensiz olmakla beraber sancim gözüktü siklasinca gel dedi dr ve taburcu ettiler
İnşallah en kısa zamanda bebeğin yanında olur. Allah analı babalı büyütsün Şafi adıyla şifa versin. Çok stres yapmayın ki hem sütünüz gelsin hem de bebeğin yanına geldiğinde annesini mutlu hissetsin.