Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sordum sislikleride sordum sislikler icin tansiyon yukselmedikce korkma.dedi varislerede kucukmus bukadari sorun olmaz dedi
Oh iyi bari gecer onlarda.aynen sua na bizim icin tansiyon onemli

Iyigecler Arkadaslar seyehat izni alan varmi varsa sureci anlatabilirmisiniz bende biraz zor durumdayim nasil olcak hc blmiom
Benim annemler geldi izmirden 15 gun oldu kaymakamlikta seyahet masalari kurulmustu oraya basvurmuslardi ertesi gun izin cikti kendi ozel.arabalariyla geldiler ama.simdi o.masalar kalkmis internetten basv uru varmis sadece diye duydum.kaymakamliga bir.sorun istersenizaaa

Mazeret olarak dogumumi gosterdiler acaba.benmkiler kendileri gelemez esimde burdan izin alip getirecek ama seyht izin mazeretleri belli maddeler dogm dahil degl.deyp duruyolar

Mazeret olarak dogumumi gosterdiler acaba.benmkiler kendileri gelemez esimde burdan izin alip getirecek ama seyht izin mazeretleri belli maddeler dogm dahil degl.deyp duruyolar
Evet orda babam dilekce doldurmus dogum diye belirtmis ama internette o.madde varmi bilmiyorum

Evet orda babam dilekce doldurmus dogum diye belirtmis ama internette o.madde varmi bilmiyorum
Cok tesekkur ederim cevabn icin insalah bsuler yapablriz tabi 15 gun once brz dha rahatti ortamda 1 haziranda dogm yapcam allah nsp ederse.o donemde sokaga ckma yasagi falan konslio o yuzdn smdiden basmzn caresne bakalm dedk ama hayrlisi..rabbm hepmze hayrli dogmlar nasp etsn

Herkes e iyi akşamlar bende bugün ani gelen sancıyla doguma alındım doğum yaptım bebeğim dünyaya adapte olamadı tam oksiJen sıkıntı yasadigi için vermediler bana yarın belli olacak
Bebeğin hoşgeldi, Allah analı babalı büyütsün. Yarın inşallah sağlıkla kavuşursunuz

Malesef 2020 nin en kıllı anneleri olduk
Sorma tatlım ya ne şanş varmış bizdede bende acaba makine ile kısaltsam mi dedim ama bilemiyorum valla göbeğinizide alıyormusunuz benim seyrek seyrek var göbeğimdede normalde insanların bacaklarında çok olur benimde belimle kalçamda var

Kızlar refakatçi kim kalacak yanınızda ben eşim ile gidip alıp geleceğim Allah nasip ederse yavrumu annemi götüremem evde ananem babam var rahatsız riske atamam kayınvalidem kalp tansiyon şeker hepsi var riske atamam ama korkuyorum da biz halledemezsek diye Allah hepimizin yardımcısı olsun

bizde de durumlar öyle. sadece ben ve eşim olacağız. ameliyat sonrası zorlanacagım kesin ama ne yapalım. zor bir döneme denk geldik..

Allah razı olsun ağladı ama oksijen sorunu yaşıyor ah ne zormus

Allah razı olsun ağladı ama oksijen sorunu yaşıyor ah ne zormus

sakın sakın bu moda girme.. ben o hatayı yaptım ilk doğumda, sütümden oldum. o şu an en güvenli yerde annesi.. içini ferah tut lütfen. gerçekten ama gerçekten çok iyi olacak

sakın sakın bu moda girme.. ben o hatayı yaptım ilk doğumda, sütümden oldum. o şu an en güvenli yerde annesi.. içini ferah tut lütfen. gerçekten ama gerçekten çok iyi olacak
Çok teşekkur ederim aşırı zormuş insan tutamıyor kendini Ramazan ayının suyunun hürmetine geçecek insallah Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla alsın herkes kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…