Benim annemler geldi izmirden 15 gun oldu kaymakamlikta seyahet masalari kurulmustu oraya basvurmuslardi ertesi gun izin cikti kendi ozel.arabalariyla geldiler ama.simdi o.masalar kalkmis internetten basv uru varmis sadece diye duydum.kaymakamliga bir.sorun istersenizaaa
Benim annemler geldi izmirden 15 gun oldu kaymakamlikta seyahet masalari kurulmustu oraya basvurmuslardi ertesi gun izin cikti kendi ozel.arabalariyla geldiler ama.simdi o.masalar kalkmis internetten basv uru varmis sadece diye duydum.kaymakamliga bir.sorun istersenizaaa
Mazeret olarak dogumumi gosterdiler acaba.benmkiler kendileri gelemez esimde burdan izin alip getirecek ama seyht izin mazeretleri belli maddeler dogm dahil degl.deyp duruyolar
Mazeret olarak dogumumi gosterdiler acaba.benmkiler kendileri gelemez esimde burdan izin alip getirecek ama seyht izin mazeretleri belli maddeler dogm dahil degl.deyp duruyolar
Herkes e iyi akşamlar bende bugün ani gelen sancıyla doguma alındım doğum yaptım bebeğim dünyaya adapte olamadı tam oksiJen sıkıntı yasadigi için vermediler bana yarın belli olacak
Sorma tatlım ya ne şanş varmış bizdede bende acaba makine ile kısaltsam mi dedim ama bilemiyorum valla göbeğinizide alıyormusunuz benim seyrek seyrek var göbeğimdede normalde insanların bacaklarında çok olur benimde belimle kalçamda var
Kızlar refakatçi kim kalacak yanınızda ben eşim ile gidip alıp geleceğim Allah nasip ederse yavrumu annemi götüremem evde ananem babam var rahatsız riske atamam kayınvalidem kalp tansiyon şeker hepsi var riske atamam ama korkuyorum da biz halledemezsek diye Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar refakatçi kim kalacak yanınızda ben eşim ile gidip alıp geleceğim Allah nasip ederse yavrumu annemi götüremem evde ananem babam var rahatsız riske atamam kayınvalidem kalp tansiyon şeker hepsi var riske atamam ama korkuyorum da biz halledemezsek diye Allah hepimizin yardımcısı olsun
haftası gayet iyi canım hic meraklanma, bir arkadaşım planlanan gününde doğum yapmisti ona rağmen doğar doğmaz gec ağladığı icin 1 gece küvezde kalmıştı.
hic endişelenme ve stres yapma ki sütün gelsin .. en kısa sürede kavuşacaksınız inşallah
sakın stres yapma canım, rutin şeyler bunlar. tedbir amaçlı küvezde kalması emin ol çok iyi bir şey. sen stres yapıp bebeğini sütünden etme.. hayırlı ve sağlıklı günlerde büyüteceksin bebeğini
İnşallah en kısa zamanda bebeğin yanında olur. Allah analı babalı büyütsün Şafi adıyla şifa versin. Çok stres yapmayın ki hem sütünüz gelsin hem de bebeğin yanına geldiğinde annesini mutlu hissetsin.
sakın sakın bu moda girme.. ben o hatayı yaptım ilk doğumda, sütümden oldum. o şu an en güvenli yerde annesi.. içini ferah tut lütfen. gerçekten ama gerçekten çok iyi olacak
sakın sakın bu moda girme.. ben o hatayı yaptım ilk doğumda, sütümden oldum. o şu an en güvenli yerde annesi.. içini ferah tut lütfen. gerçekten ama gerçekten çok iyi olacak
Çok teşekkur ederim aşırı zormuş insan tutamıyor kendini Ramazan ayının suyunun hürmetine geçecek insallah Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla alsın herkes kucağına