Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İnşallah doğum nasıl oldu, nasıl geçti? Anlattın mı görmedim kaçırmış olabilirm forumda
Yok anlatmamıstım spinal sezaryen oldu çok korkarak titreyerek girdim ama onu gördüğüm an dünya durdu sanki ben ömrümde böyle bi mutluluk yasamadım ameliyat güzel ve kısa sürdü sonrası biraz sancılı ama hepsine değiyor

Doğuran butun arkadaslarin gözüaydin olsun. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin.
Bir kac saat sonra bende doguma girecegim insAllah.
Doguracak olan arkadaslarda sağ salim kavussunlar.
iyiki burasi vardi ve endisemizi, huznumuzu, mutlulugumuzu paylastik.
moon83 ayrica tesekkurler canim sana liste yaptin ugrastin hep cevap verdin hakkini helal et.
Herkese hayirli sahurlar olsun.

Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin csnim karar verdin mi spinale ☺

Helal olsun kuzum ne demek..kavusmana saatler kaldi saķın stres yapma ra hat bir dogumun olsun ki spinalde oluyor ama sonra biraz agrin olacak o da geciyor evlatlar icin herseye deger.gelsin prensesimiz❤

4 farkli kisinin uzerinden basvuru yapildi heosindede agir hastalik secildi canim belge istiyorlar agir hastalik icin bizdede tek dogum belgesi var dogum agir hastalik olmuyor vesaire gbi sebeplerle izin cikmiyor
Ben seçtim birde Dr un verdiği dilekçeyi ekledim izin çıktı.ilk başta nereye gidecek TC kimlik no var oraya kendiminkini seçtim.sinrada aile bireylerinin TC kimlik,doğum tarihi, istenen kısım var ben orayı eşim ve çocuklarin bilgilerini yazdım.fazla kişiye izin istiyormuş gibi ilkinde reddedildi.sonra ikinciye sadece annem. Ve benim bilgilerimi girdim kabul oldu.3 günlük seçim yapıyorsun mecburen.oda gidiş dönüş tarihi değilmiş.3 gün içinde şehirden çıkma tarihiymis.bizim 4.5.20-6.5.20 seçmiştim az zaman aldık ne yapacağız diye düşünürken zaten çıkış yapılınca 14 gün diğer şehirde kalma mecburiyeti varmış.anbem İstanbul dan Tekirdağ a geldi.

Eklentiler

• IMG_20200507_085223.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 68
Ben ikizler olmasını hiç istemiyorum doktora söyleyecem 20 mayısta al diyecem zaten 20 Mayıs kına gunumdu 22 mayısta evlendigimiz gündü 20 de dogarsa 22 de evlilik yil donumunde evimize döneriz inşallah
Ben de ikizler olmasini istemiyorum. Ilk dogum normaldi bunda planli sezeryani doktora soracagim ama 20 mayis da erken gibi geliyor. Daha 38 hafta dolmamis oluyor

Sağlıkla gelsin kuzucuk mutluluk getirsin tüm aileye bizimle de paylaş hikayeni

Birazdan kontrole gideceğim ben de bakalım bizimkiler neler yapıyor sayelerinde 2 oda 1 salon ben baya zorlanıyorum artık

Ben de ikizler olmasini istemiyorum. Ilk dogum normaldi bunda planli sezeryani doktora soracagim ama 20 mayis da erken gibi geliyor. Daha 38 hafta dolmamis oluyor
Oğlum 27 mayıs doğumlu yani ikizler maşallah farklı bir huyu var ama ben seviyorum. Kızım da 2 haziran tahmini doğum tarihi ama sezaryen olacağı için doktor 20 mayısta alalım dedi. Ben de kızım da boğa olsun bir eve iki ikizler fazla gelir diye düşündüm açıkçası iyi oldu böyle hem tarih de güzel 20.05.2020 38+1 olcak

İkizler burcu tanıdığım herkes birbirinden değişik ya hiçbiri birbirine benzemiyor. Tek bir ortak yönleri varsa konuşkan olup, gezmeyi tozmayı sevmeleri... Bu da kötü bir şey değil bence. Mesela ikizler erkeği çapkın falan derler etrafımdakiler hep evli, barklı mülayim evlerinde mutlu olan tipler...

Evet hem de bayramdan once kurtulmus olacaksiniz. Ben boga burcuyum biraz istah disinda kendimden memnunum acikcasi

Aynen canım oğlumun maşallahı var hiç susmaz çok hareketli gezsin hep hiç kucak falan istemez bağımsızlığına çok düşkün şimdiden kendisi karar vermek istiyor her şeye bir de ağlarken bakıyorsun gülmeye başlıyor ve maşallah çok güler yüzlü mutlu

Evet hem de bayramdan once kurtulmus olacaksiniz. Ben boga burcuyum biraz istah disinda kendimden memnunum acikcasi
Aynen canım bayramda kucağımda olacak hayırlısıyla seninki bayram sonuna mı kalır artık aramızda 4 gün var normalde

Bence doktorunu degistir

Dogum yapan herkesi tebrik ediyorum bende git gel hicbir belirti yok

Ben ilk kizimda egitimlere katılmıştım. Hastane ve hemsire ekibi asiri emzirme yanlisiydi. 20-30 dk en az bir memeden emsin diyorlar. Ki yenidogan surekli emerken uyuklar. Surekli onu rahatsiz edip uyandirip aktif emmeye devam etmesini sagliyordum. Artik bir memeden ne yaparsam yapayim emmezse oburune geciyordum. Oburunden de en az 15 dk emiyordu. Ondan daha az emiyordu yani. Bir de ilk emzirmeye basladigim saatten 2 saat sonra yeniden bir emzirme seansi basliyordu. O zaman son emzirdigim memeden basliyordum. Hem hafif sariligi oldugu icin bunu yaptim, hem de bebek gercekten cok emmek istiyordu. Bir de sutumu hic goremiyordum, az oldugunu dusunuyordum. Mesela hic susamiyordum. Ama bence bu sekilde emzirince sutum artti ve emzirme dakikalari kisaldi. 3 aylik oldugunda artik bebek 5, 10 dkda memeleri bosaltiyordu. Ayrica asiri susuyordum. Bir de bebek cok kilo almıştı.

Yanınızda birisi yoksa ama bu sekilde gercekten zahmetli. Aralarda wc ye gidecek zaman zor buluyordum. Ama bebek buyudukce gercekten rahatliyorsunuz.

Bizim hastane doguma kimseyi almiyor. Babayi bile almiyor. Odada ise sadece bir kisi refakatci kalabiliyor.. Hani ben hemsirelerden fotoğraf cekmelerini rica etmeyi düşünüyorum. Ona izin varsa eger

Kuzular doktoru aradım tansiyonumun yüksek olduğunu söyledim hastaneye çağırdı acaba doğuma alırmı 39 haftadayım korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…