Dediğin gibi tedbir amaçlı yapıldığını ben de duydum. Iyi de birşey. Ben özelde doğum yapıcam, test olacaksın demediler henüz. Ama yapılmasını isterdim.
Canim ben yarim esimle test vermeye gidicem dogum yapacagim hastaneye. Anneden ve refakatvisinden yatis yapilmadan once test sonucu isteniyor benim hastanemde. Bize de bugun soylendi ama uygulama hosuma gitti en azindan onlem alinmis olmasi icimi rahatlatti
Kuzular doktoru aradım tansiyonumun yüksek olduğunu söyledim hastaneye çağırdı acaba doğuma alırmı 39 haftadayım korktum
Ben dogum yaptim suan agrim var yazicam toparlaninca kizlar darisi dogumu bekleyenlerin basina
Muhtemelen bayram sonuna kalir. Hele doktor normali bekleyelim derse bu ayin sonunu bulur. Ikizler olacak buyuk ihtimalleAynen canım bayramda kucağımda olacak hayırlısıyla seninki bayram sonuna mı kalır artık aramızda 4 gün var normalde
Benim de yarın büyük gün artık. Yarına kadar geldi geldi, gelmedi büyük ihtimal sezeryan. Doktor suni derse istemicem , beklemekten yoruldum artık çünküYok anlatmamıstım spinal sezaryen oldu çok korkarak titreyerek girdim ama onu gördüğüm an dünya durdu sanki ben ömrümde böyle bi mutluluk yasamadım ameliyat güzel ve kısa sürdü sonrası biraz sancılı ama hepsine değiyor
Gözünüz aydınBen dogum yaptim suan agrim var yazicam toparlaninca kizlar darisi dogumu bekleyenlerin basina
Ay masallah cnm bekliyorum yazini.rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin.insallah agri kesici igne yaptir mutlaka bol su ic cnm.Ben dogum yaptim suan agrim var yazicam toparlaninca kizlar darisi dogumu bekleyenlerin basina
Bizim de istanbul dan Keşan a gelecekler inş izin alabilirizBen seçtim birde Dr un verdiği dilekçeyi ekledim izin çıktı.ilk başta nereye gidecek TC kimlik no var oraya kendiminkini seçtim.sinrada aile bireylerinin TC kimlik,doğum tarihi, istenen kısım var ben orayı eşim ve çocuklarin bilgilerini yazdım.fazla kişiye izin istiyormuş gibi ilkinde reddedildi.sonra ikinciye sadece annem. Ve benim bilgilerimi girdim kabul oldu.3 günlük seçim yapıyorsun mecburen.oda gidiş dönüş tarihi değilmiş.3 gün içinde şehirden çıkma tarihiymis.bizim 4.5.20-6.5.20 seçmiştim az zaman aldık ne yapacağız diye düşünürken zaten çıkış yapılınca 14 gün diğer şehirde kalma mecburiyeti varmış.anbem İstanbul dan Tekirdağ a geldi.
aynen benim oglum ikizler bana cok duskun mesela bana hergun der annem sen ne guzel annesin seni uzay kadar cok seviyorum.ilerde esine boyle sozler soyler.evi cok seviyor.cok geveze birde ilgi cok seviyorİkizler burcu tanıdığım herkes birbirinden değişik ya hiçbiri birbirine benzemiyor. Tek bir ortak yönleri varsa konuşkan olup, gezmeyi tozmayı sevmeleri... Bu da kötü bir şey değil bence. Mesela ikizler erkeği çapkın falan derler etrafımdakiler hep evli, barklı mülayim evlerinde mutlu olan tipler...
Cnm esyalarini gotur haftan iyi korkma zamani da gelmis artikKuzular doktoru aradım tansiyonumun yüksek olduğunu söyledim hastaneye çağırdı acaba doğuma alırmı 39 haftadayım korktum
Ama benim ultrasona göre 39 hafta son adete göre 37 flnaynen benim oglum ikizler bana cok duskun mesela bana hergun der annem sen ne guzel annesin seni uzay kadar cok seviyorum.ilerde esine boyle sozler soyler.evi cok seviyor.cok geveze birde ilgi cok seviyor
Cnm esyalarini gotur haftan iyi korkma zamani da gelmis artik
Ben iki oglumda suni aldim.cnm acilman varsa isteyebilirsin ama yoksa zaten sezeryan yaparlar.gec olsun guc olmasin saglikla g elsinBenim de yarın büyük gün artık. Yarına kadar geldi geldi, gelmedi büyük ihtimal sezeryan. Doktor suni derse istemicem , beklemekten yoruldum artık çünküSuni işe de yaramayabilir bi de, açılma olmazsa yine boşuna beklemiş olcaz. Artık beklemekten bihal olduk Ben çok rahattım ta ki bugüne kadar Korku heyecan hepsi bir arada, günü geldi artık
Bebek gelisimi ondeydi demi ozaman 38 i beklesin tansiyonu kontrol altina almaniz lazim cnmAma benim ultrasona göre 39 hafta son adete göre 37 fln
Korku heyecan bnm ivinde en duygusal gun bugun yarin buyuk gun bnm icinde ayni bedende son gunumuz oglumlaBenim de yarın büyük gün artık. Yarına kadar geldi geldi, gelmedi büyük ihtimal sezeryan. Doktor suni derse istemicem , beklemekten yoruldum artık çünküSuni işe de yaramayabilir bi de, açılma olmazsa yine boşuna beklemiş olcaz. Artık beklemekten bihal olduk Ben çok rahattım ta ki bugüne kadar Korku heyecan hepsi bir arada, günü geldi artık
Sağlıkla büyütün inşallah minik prensesiBen dogum yaptim suan agrim var yazicam toparlaninca kizlar darisi dogumu bekleyenlerin basina
Doğuran butun arkadaslarin gözüaydin olsun. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin.
Bir kac saat sonra bende doguma girecegim insAllah.
Doguracak olan arkadaslarda sağ salim kavussunlar.
iyiki burasi vardi ve endisemizi, huznumuzu, mutlulugumuzu paylastik.
moon83 ayrica tesekkurler canim sana liste yaptin ugrastin hep cevap verdin hakkini helal et.
Herkese hayirli sahurlar olsun.
Dogru söylüyorsun ama çevremdeki arkadaşlarımdan ikizler burcu olanların anneleri tercih etme durumun varsa ikizler olmasın diyolar 30 lu yaşlarda arkadaşlarım hala ele avuca gelmezler arkadaş olarak mükemmeller ama evlat olarak biraz yorucu tempolu hayat ikizlerimde baya yoruldum bunda birax dinleneyim bende malum yaslandim 35 yaşındayim saka bi yana tabii ilk olarak sağlıklı olmasi doktor sağlığı için 22 sen sonra derse ikizler olacak diye diretmem ama gönlüm boğa dan yanaCanım bence burca göre bebeği hazır olmadan dünyaya getirme doktor versin tarihini. Şahsen ben terazi burcu olarak ikizlerle boğaya göre çok daha iyi anlaşıyorum. Boğanın da çok iyi yönleri var ama her burcun kötü özellikleri de var. Boğalar sakin olur evet ama aynı zamanda inatçı ve tembel olur mesela. İkizlerin de dengesizlikleri olur ama çok sosyal ve aktif olurlar. Maceracı, gezmeyi seven, her ortama adapte olabilen insanlar ikizler genelde. Çok yetenekli de olurlar, yerli yabancı ünlülerin yarısı ikizler burcu zaten. Ayrıca zeki de olurlar.
Benim bebeğim ya ucundan boğa ya da ucundan ikizler olacak. Eşim de ben de hava burcuyuz. İkizler de hava burcu ve uyumumuz çok iyi olacak ikizler olursa. Ama boğa da olsa olur hiç takılma burçlara. Benim annemle eşimin annesi aynı burç, ikisi de görüp görebileceğin en farklı iki karakter. Çevre, yetiştirme tarzı vs burçtan çok etkiliyor çocuğu.
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah Rabbim hayırlı olsunBen dogum yaptim suan agrim var yazicam toparlaninca kizlar darisi dogumu bekleyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?