Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Dediğin gibi tedbir amaçlı yapıldığını ben de duydum. Iyi de birşey. Ben özelde doğum yapıcam, test olacaksın demediler henüz. Ama yapılmasını isterdim.

Evet az önce yapıldı burundan suruntu şeklinde alınıyor.. sebebi hem hastaneyi personeli korumak,hem de ben genel anestezi ile olacağım sezeryani kovid olan kisilere anestezi vermek sakincaliymis..

bence refekatcilere de yapilmali zaten, ama eşime yapmadılar..

Kuzular doktoru aradım tansiyonumun yüksek olduğunu söyledim hastaneye çağırdı acaba doğuma alırmı 39 haftadayım korktum

Önce kontrol eder canım korkma. Belki evdeki tansiyon ölçümünde sıkıntı vardır. İdrar testi yapar protein kaçağı var mı diye. İnşallah gönlüne göre olur. Yükselmeye devam eder ve düşmezse sezeryana alabilir çünkü gebelik zehirlenmesi bebeğe ve anneye zarar veren bir durum malesef

Aynen canım bayramda kucağımda olacak hayırlısıyla seninki bayram sonuna mı kalır artık aramızda 4 gün var normalde
Muhtemelen bayram sonuna kalir. Hele doktor normali bekleyelim derse bu ayin sonunu bulur. Ikizler olacak buyuk ihtimalle

Benim de yarın büyük gün artık. Yarına kadar geldi geldi, gelmedi büyük ihtimal sezeryan. Doktor suni derse istemicem , beklemekten yoruldum artık çünkü Suni işe de yaramayabilir bi de, açılma olmazsa yine boşuna beklemiş olcaz. Artık beklemekten bihal olduk Ben çok rahattım ta ki bugüne kadar Korku heyecan hepsi bir arada, günü geldi artık

Bizim de istanbul dan Keşan a gelecekler inş izin alabiliriz

aynen benim oglum ikizler bana cok duskun mesela bana hergun der annem sen ne guzel annesin seni uzay kadar cok seviyorum.ilerde esine boyle sozler soyler.evi cok seviyor.cok geveze birde ilgi cok seviyor
Kuzular doktoru aradım tansiyonumun yüksek olduğunu söyledim hastaneye çağırdı acaba doğuma alırmı 39 haftadayım korktum
Cnm esyalarini gotur haftan iyi korkma zamani da gelmis artik

Ama benim ultrasona göre 39 hafta son adete göre 37 fln

Ben iki oglumda suni aldim.cnm acilman varsa isteyebilirsin ama yoksa zaten sezeryan yaparlar.gec olsun guc olmasin saglikla g elsin

Korku heyecan bnm ivinde en duygusal gun bugun yarin buyuk gun bnm icinde ayni bedende son gunumuz oglumla

Dogru söylüyorsun ama çevremdeki arkadaşlarımdan ikizler burcu olanların anneleri tercih etme durumun varsa ikizler olmasın diyolar 30 lu yaşlarda arkadaşlarım hala ele avuca gelmezler arkadaş olarak mükemmeller ama evlat olarak biraz yorucu tempolu hayat ikizlerimde baya yoruldum bunda birax dinleneyim bende malum yaslandim 35 yaşındayim saka bi yana tabii ilk olarak sağlıklı olmasi doktor sağlığı için 22 sen sonra derse ikizler olacak diye diretmem ama gönlüm boğa dan yana

Kızlar sabah yatisim yapildi 10.30 da ameliyathaneye alindim.
Hemsireler falan spinal ol hemen agrin olmaz aksama yemek yersin falan diyip iyice gazladilar.
Dedim denemek istiyorum zaten ama panik yaparsam? hafif uyuturlar korkma dediler
Sagolsun hepside iyi ilgi alaka falan .
Hersey guzeldi Tansiyonum vs
Sonra spinale gectik insan kendini kasiyor ister istemez anestezi dr. surekli uyardi kimildama kimildama ama reflex.
uyustu bacaklarim doktorum geldi.
Kesiyi atti o ittirme kaktirmadan haric yanma hissettim ben karnimda
Hani sanki yaraya tuz atarsin yanar ya.
Dedim benim karnim yaniyo aciyo.
Doktor durdu tamam lellicim biraktim dedi.
Hafif sersemlettiler beni uyudum yani malesef goremedim bebegimi o an.
Bunyeden bunyeye degisir mi bilmem ama spinal bana göre diilmis.
Ama ameliyathanede islem bitince kendime gelmistim odaya falan cikmadan.
Bebegimi sordum hemen.

Cok sukur 3kilo 30gr cık minnos.
Cok bal cok
Hemsire gelip gidip yanaklarini sıkasım geliyor diyor.
Zorla emziriyoruz uyuyor aglamiyor öyle
Aldi mememi ilk yarim saat guzel emdi dura dura
Demin yine zorla uyandirmaya calistik emsin diye almadi mememi.
Simdi yine denicez..

Esim geldi odaya gordu eve yolladim oruclu oruclu kantinlerde bekliyo odada uzun durmasina musade etmediler.

Benim agrilarim basladi igne yapildi.
Ama hala agrim var nasil ayaga kalkarim bilmem.
6 da sondayi alip ayaga kaldircaklarmis karnima bastiriyorlar gelip gidip ama cok aciyo o kan pihtilari temizlensin diye dediler icinde kalmasin.

corba ictim.
3lt su
1 kola
ve nescafe iceceksin dedi doktorum odaya geldi.

Bir de ben tuplerimide baglattim.
Rabbim evlatlarima uzun omur saglik versin.
Olmayana nasip etsin.
yas aldikca zor oluyormus onu anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…