Bunyeyle alakali spinal olmamis uyusma olmamis bende oldun spinal hissetmedim mesela rahat dim ama sonra illaki agri oluyor hickorkmayin bir sekilde gelecek kuzular ama en guzeli normal dogum
Evet herkesin tecrübesi farklı oluyor doğru Piyango gibi bi şey, kolay geçerse ne güzel.
Keşke normal başlasa , ben de çok istiyorum ama son gecemiz kaldı işte. Belirsizlik gerdi iyice
Tabi bünye meselesidir, sadece ihtimaller korkutuyor insanı. Ya benimki de zor olursa diye
inşallah senin de ağrılar geçer bi an önce rahat rahat ilgilenirsin bebişinle
Kızlar kontrolden geldim çatı muayenesi yaptılar ilk kendimi kastim ama açıkçası hicbirsey hissetmedim suyu kilosu yolunda dedi hiç sancı çıkmadı daha gelmeyi düşünmüyor sanırım
Haftaya tekrar çağırdı 39 oluyor bakalım belki bu hafta doğar
Her hafta gittiğinizde çatı muayenesi yapıyorlar mı?
Ben de pazartesi sezeryan olacağım spinal. Sağ salim atlatmana sevindim canım gözün aydın çok da geçmiş olsun Bende de hafif panik var ama doktorum bana güven gerekirse sedasyonla uyuturuz genel anestezi yapıp entübe etmek istemiyorum dedi uyuduğunda bişey hissetmemiş olmann içimi rahatlattı umarım ben de yapabilirim bişey hissetmem
Arada girip okuyorum neler oluyor diye Pıt pıt doğuruyoruz rabbim herkesi sağlıkla kavuştursun
Tabi bünye meselesidir, sadece ihtimaller korkutuyor insanı. Ya benimki de zor olursa diye ☹
inşallah senin de ağrılar geçer bi an önce rahat rahat ilgilenirsin bebişinle
Vallahi içim dışım hurma oldu zaten Son dakikaya kadar denicem bir umut Ben henüz açılma olup olmadığını bilmiyorum ama günlerdir baskı ve kasılmalardan sonra belki olmuştur biraz. Yarınki muayenemde belli olur. Belirsizlik o kadar kötü ki, ne şekilde doğum yapıcam bilmiyorm, o da geriyor insanı biraz
Bende kasilmalar ve agrilar cok siddetli belime falan vuruyor dun tuşe muayenesi yaptilar okadar kasilmaya baskiya hurmaya ve hareket ragmen 1 parmak bile acilma olmadigi gibi yasadigim agrilar nst de bile cikmadi şok oldum
Bende kasilmalar ve agrilar cok siddetli belime falan vuruyor dun tuşe muayenesi yaptilar okadar kasilmaya baskiya hurmaya ve hareket ragmen 1 parmak bile acilma olmadigi gibi yasadigim agrilar nst de bile cikmadi şok oldum
Büyük ihtimal benimki de öyle olacak. Şu ana kadr benm de nst lerimde sancı çıkmadı hiç. Yarın tekrar girdiğimde durum nedir bakalım, yarın sabah olmaz artık bana
Büyük ihtimal benimki de öyle olacak. Şu ana kadr benm de nst lerimde sancı çıkmadı hiç. Yarın tekrar girdiğimde durum nedir bakalım, yarın sabah olmaz artık bana
Benim catim oldukca musaitmis cok genis nazar degmesin dedi hatta ama yine de kilo almasini istemiyor bebegin. Peki seninki kanala yerlesmis mi yani yerlesmis olsa bir umudum olacak ama o bile yok benimkinde
Ahududu yapragi cayini ogrendim az once esimi aradim.aktarlara bakicak bulmasi pek kolay degilmis bulursa alicak o da sanci gelmesini sagliyormus bulabilirse hurma ve cayi kombo yapicam a bide hint yagini duydum ama o biraz riskli goze almak lazim suan icin almicam acelem yok ama bi ilerleme de olmasi lazim
Canmm oncelkle hayrli olsn allah analo babali buyutsn darisi benm gibi bekleyenlere olsun.yasadgnin aynisni ben 2014 te kizimda yasadm bi heycanla gorcem die beklerken yanma falan hssetmye basladm midem bulandi bagrdm hatta kufr etmisim acidan sizn yaptigibz sezryenin falan die ozel hastaneydi yine.onlarda 10 dk uyuttular beni kendime geldgmde bebis fln ckmsti cok uzldm ona ben drwkt kokumu alsin istiodumm bundada spinal istiom bi unt belki ole olmaz i hastanenin anestezi doktoru iyi degl diolardi smdi baska sehrdeym belki bu iyidr die bebegmn her anini gormek istiorm tabi ama nasip.insallah bolca sutun olur skntsz emzrrsin.hepmz ole olurz insallahh
Kızlar kontrolden geldim çatı muayenesi yaptılar ilk kendimi kastim ama açıkçası hicbirsey hissetmedim suyu kilosu yolunda dedi hiç sancı çıkmadı daha gelmeyi düşünmüyor sanırım
Haftaya tekrar çağırdı 39 oluyor bakalım belki bu hafta doğar
Her hafta gittiğinizde çatı muayenesi yapıyorlar mı?
Canmm oncelkle hayrli olsn allah analo babali buyutsn darisi benm gibi bekleyenlere olsun.yasadgnin aynisni ben 2014 te kizimda yasadm bi heycanla gorcem die beklerken yanma falan hssetmye basladm midem bulandi bagrdm hatta kufr etmisim acidan sizn yaptigibz sezryenin falan die ozel hastaneydi yine.onlarda 10 dk uyuttular beni kendime geldgmde bebis fln ckmsti cok uzldm ona ben drwkt kokumu alsin istiodumm bundada spinal istiom bi unt belki ole olmaz i hastanenin anestezi doktoru iyi degl diolardi smdi baska sehrdeym belki bu iyidr die bebegmn her anini gormek istiorm tabi ama nasip.insallah bolca sutun olur skntsz emzrrsin.hepmz ole olurz insallahh