Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Allahim ya niye basliyorlarki kesmeye uyusmadan yaoff insallah bu sefer sorun olmaz cnm
Insallahh ozellkle uyaricam ise yararsaa
[/QUOTE]
ya gercekden yani abartmiyorum inanin hissetmesem hissettim demem ama o igneyi vurupda kesmeye baslamalari 5dk icinde oldu.
Ben bacagimi hissediyorum diyorum oynatiyorum uyusur uyusmustur sana öyle geliyor dediler.
Nitekim gercekden o kesiyide yanmayida hissettim.
Yok sen baski ittirme hissediyosun diyorlar.
Tam uyusmadan basladilar.
Tamam bir sicaklik bir karincalanma oldu ama 5-7dk daha beklenmeliydiki tam uyusma olsun
Bebek etkilenmesin isi degil bu amaclari doguran coktu sadece bnm doktorum 6 sezeryan 3 normali vardi.
Diger doktorunda varmis bi okadar.
Keselim cikaralim hesabi kasap gibiler.
Odalar ful dolu.

Daha ben ameliyathaneden cikmadan oteki geldi genel istiyor diye konusmaya basladilar.
sesleri duyuyorum odamdan bu katda oda kalmadi alt katda oda kalmadi falan doktorlar hemsireler plan yapiyorlar.
serumum bitiyor kat hemsiresi ortada yok normal dogum var oraya gitmistim k.bakmayin diyor.
Hemsire karnimi bacagimi silerken bir an once silim otekine yetisim cabasinda.
Birine sesimi yukselttim.
Siz silmeyin canimi yakiyosunuz verin bezi ben silerim dedim.
Sustu ses cikaramadi.
Hep kosturuyorlar.

ya gercekden yani abartmiyorum inanin hissetmesem hissettim demem ama o igneyi vurupda kesmeye baslamalari 5dk icinde oldu.
Ben bacagimi hissediyorum diyorum oynatiyorum uyusur uyusmustur sana öyle geliyor dediler.
Tamam bir sicaklik bir karincalanma oldu ama 5-7dk daha beklenmeliydiki tam uyusma olsun
Bebek etkilenmesin isi degil bu amaclari doguran coktu sadece bnm doktorum 6 sezeryan 3 normali vardi.
Odalar ful dolu.

Daha ben ameliyathaneden cikmadan oteki geldi genel istiyor diye konusmaya basladilar.
sesleri duyuyorum odamdan bu katda oda kalmadi alt katda oda kalmadi falan doktorlar hemsireler plan yapiyorlar.
serumum bitiyor kat hemsiresi ortada yok normal dogum var oraya gitmistim k.bakmayin diyor.
Sustu ses cikaramadi.
Hep kosturuyorlar.
[/QUOTE]

Devlet hastanesi mi özel hastane mi canım. Çok kötüymüş gerçekten hakkıyla hizmet veremeyeceklerse o kadar kişiyi neden aynı gün doğuma alıyorlarsa. Çok ilginç gerçekten hastaneler ya

Devlet hastanesi mi özel hastane mi canım. Çok kötüymüş gerçekten hakkıyla hizmet veremeyeceklerse o kadar kişiyi neden aynı gün doğuma alıyorlarsa. Çok ilginç gerçekten hastaneler ya
[/QUOTE]
özel ama fiyat uygun
Aslinda guzel davrananlarda oldu ama vardiya degistiler.
mesela bebek hemsireleri cok tatli yardim odakli hasta bakicilarida öyle.
Ama kat hemsirelerini sevmedim.
cabucak halledelim modundalar

özel ama fiyat uygun
Aslinda guzel davrananlarda oldu ama vardiya degistiler.
mesela bebek hemsireleri cok tatli yardim odakli hasta bakicilarida öyle.
Ama kat hemsirelerini sevmedim.
cabucak halledelim modundalar
[/QUOTE]

Anladım canım her yerde çıkıyor gerçekten işini sevmeyerek yapan insanlar. Halbuki zaten yapacak yani mutlu olarak yapsa karşısındakini kötü etkilemese ne olur ki ne kaybeder. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Uzak sayilmayiz

Hala uyku yok bende saçımı filan yaptım kafa dağıtmaya çalısıyorum kayınvalidemle annem geldi sohbet etmeye çalısıyorlar ben başka işlerle uğraşıyorum bi garip haldeyim
Ya ben de uyuyordum sancıyla uyandım, geçer yine yatarım dedim. 3 tane yarım saat arayla adet sancısı gibi sancım oldu. 4.yü bekliyorum Son dakikada gelmeye mi karar verdi nedir Eşim de uyuyor, sıklaşırsa uyandırırsın dedi yattı

Ya inan ben de boyleyim surekli squat yapiyorum tuvalet pozisyonu ev girgirlama topta ziplama gun icinde temizlik vs o kadar komik bir döngü oldu ki bide yoruldugumla kaliyorum hic kanala inmis gibi degil bu cocuk hurma desen hergun yiyorum ama artik adacayi icmeye de basliycam umut fakirin ekmegi ben seyi merak ettim cocuk hic kanala girmeden acilma da olmadan suni verseler dogum baslar mi? Doktorum sanki oyle biseyler dedi pazartesi bir suni deneriz dedi ama ben o an kanal isine moralim bozuldugu icin anlayamadim sonradan aklima geldi

Benim 37. Haftada gittigimde kanala yerlesmisti canım 3 haftadır orda bekliyor kuzumçok sevdi heralde kanal projesi yapıyor

Ne mutlu sana yakindir o zaman gelmesi,bizimkide iceriyi cok sevdi galiba hiic cikasi yok beyefendinin siz neler yaptiniz da kanala girdi acaba ya da ben neyi yanlis yapıyorum bilmiyorum

Odalar ful dolu.

Sustu ses cikaramadi.
Hep kosturuyorlar.
[/QUOTE]
Haklisin onlarn is olarak gordgu sey neticede neyseki kurtldun allah merhamet versin sezryn ck bska bsey bence

Yani 2.dogumumda acilmam yoktu dr suni vericem sezaryene donebilir kabul ediyormusun dedi ettim sezaryene donmedi dogurdum

Yani 2.dogumumda acilmam yoktu dr suni vericem sezaryene donebilir kabul ediyormusun dedi ettim sezaryene donmedi dogurdum
Yaa cok sevindim bir umut oldu bana çünkü sezaryen oncesi herseyi denemek istiyorum tabii yine de gerek kalmaz insaallah..

Ne mutlu sana yakindir o zaman gelmesi,bizimkide iceriyi cok sevdi galiba hiic cikasi yok beyefendinin siz neler yaptiniz da kanala girdi acaba ya da ben neyi yanlis yapıyorum bilmiyorum
Bugun yine adet sancisi gibi geceden beri basladi ara ara geliyor bakalim devami gelecek mi. Acikcasi kanala insin diye bisey yapmadim ama evde hic oturmuyorum desem oyle. 6 yasinda oglum var onunla oyna mutfak camasir temizlik derken surekli hareket halindeyim. Kanala 1 gunde inebilir oglumda kontrole gitmistim doktor henuz inmemis dedi nstde de sanci yoktu ama ertesi gun dogurdum☺belli olmaz yani o gece ütü yapmıştım belki etkilemistir.

Merhaba kızla 5 Mayıs'a hastaneye yattım gece 3 de doğum yaptım 1 gün sonra sarılık diye bebeğini kuveze koydular salgindan dolayı yanına koymuyorlar ben evde o hastanede bugün inşallah kavusacam

Sancılar durmadı sabaha kadar, acile geldik. Açılmama baktılar. Çok az bi açılma varmış. Yatış yapıyoruz. Çok korkuyorum açılmaya bakarken de kastım biraz canım yandı
İnşallah sorumsuz olarak kucağına almisindir canım bende hareket azaldı diye acile kontrole gittim suyu azalmış dediler şunu sancı verdiler açılma yoktu hiç gündüz 2 de yatış yapıldı gece 3 Rabbim kavuşturdu . Allah'ın izniyle sende güzel rahat olur

Ya bu kanala inme olayi beni cok gerdi acikcasi internette dogumdan 2 ya da 4hafta once iner yaziyor o yuzden cok umutsuzdum ama bu yazdiklarin moral oldu sagol canim ben de butun gun genel anlamda ayaktayim aslında ama nedense inmedi gitti bu cocuk neyse bakalim pazartesi belli olacak hersey ya suni sanci verilecek ya da cumaya kadar bekleticem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…