insAllahInşallah çıkarsın canım ilk günler zor geçiyor malesef ama toparlanacaksın inşallah
Insallahh ozellkle uyaricam ise yararsaaAllahim ya niye basliyorlarki kesmeye uyusmadan yaoff insallah bu sefer sorun olmaz cnm
Ben de aynı durumdaym
ya gercekden yani abartmiyorum inanin hissetmesem hissettim demem ama o igneyi vurupda kesmeye baslamalari 5dk icinde oldu.Insallahh ozellkle uyaricam ise yararsaa
ya gercekden yani abartmiyorum inanin hissetmesem hissettim demem ama o igneyi vurupda kesmeye baslamalari 5dk icinde oldu.
Ben bacagimi hissediyorum diyorum oynatiyorum uyusur uyusmustur sana öyle geliyor dediler.
Nitekim gercekden o kesiyide yanmayida hissettim.
Yok sen baski ittirme hissediyosun diyorlar.
Tam uyusmadan basladilar.
Tamam bir sicaklik bir karincalanma oldu ama 5-7dk daha beklenmeliydiki tam uyusma olsun
Bebek etkilenmesin isi degil bu amaclari doguran coktu sadece bnm doktorum 6 sezeryan 3 normali vardi.
Diger doktorunda varmis bi okadar.
Keselim cikaralim hesabi kasap gibiler.
Odalar ful dolu.
Daha ben ameliyathaneden cikmadan oteki geldi genel istiyor diye konusmaya basladilar.
sesleri duyuyorum odamdan bu katda oda kalmadi alt katda oda kalmadi falan doktorlar hemsireler plan yapiyorlar.
serumum bitiyor kat hemsiresi ortada yok normal dogum var oraya gitmistim k.bakmayin diyor.
Hemsire karnimi bacagimi silerken bir an once silim otekine yetisim cabasinda.
Birine sesimi yukselttim.
Siz silmeyin canimi yakiyosunuz verin bezi ben silerim dedim.
Sustu ses cikaramadi.
Hep kosturuyorlar.
Hala uyku yok bende saçımı filan yaptım kafa dağıtmaya çalısıyorum kayınvalidemle annem geldi sohbet etmeye çalısıyorlar ben başka işlerle uğraşıyorum bi garip haldeyimBen de aynı durumdaym
özel ama fiyat uygunDevlet hastanesi mi özel hastane mi canım. Çok kötüymüş gerçekten hakkıyla hizmet veremeyeceklerse o kadar kişiyi neden aynı gün doğuma alıyorlarsa. Çok ilginç gerçekten hastaneler ya
Uzak sayilmayizBen de corona nedeniyle doctolib üzerinden online yaptım kursları ebeyle :) Evet benim de aklıma yatıyor uyguladıkları bir çok yöntem. Bir de buradaki bebekler daha sakin daha huzurlu gibi sanki :) çocuklar da aşırı sık hastalanmıyor erken 3 yaşında okul zorunlu olmasına rağmen. Maşallah tecrübelisiniz ne güzel. 75 paristeyim ben de.
Ya ben de uyuyordum sancıyla uyandım, geçer yine yatarım dedim. 3 tane yarım saat arayla adet sancısı gibi sancım oldu. 4.yü bekliyorumHala uyku yok bende saçımı filan yaptım kafa dağıtmaya çalısıyorum kayınvalidemle annem geldi sohbet etmeye çalısıyorlar ben başka işlerle uğraşıyorum bi garip haldeyim
Ya inan ben de boyleyim surekli squat yapiyorum tuvalet pozisyonu ev girgirlama topta ziplama gun icinde temizlik vs o kadar komik bir döngü oldu ki bide yoruldugumla kaliyorum hic kanala inmis gibi degil bu cocukYa ahahah gecen gunde konusmustuk bunu bende devamli dr dayim.git gel bisey yok ne kanala indi ne acilma var icim disim hurma oldu haril hurul ev isi yapiyorum falan ama yok yani deliricem artik diger dogumlarimda da boyle oldu sonunda yedim suniyi bir umut iste bugunku hurmayi 1 pakete cikarmayi hedefliyorum aldim koca kaseye yikadim koydum gidip gelip yiyorum:)))))))))))
Benim 37. Haftada gittigimde kanala yerlesmisti canım 3 haftadır orda bekliyor kuzumçok sevdi heralde kanal projesi yapıyor
ya gercekden yani abartmiyorum inanin hissetmesem hissettim demem ama o igneyi vurupda kesmeye baslamalari 5dk icinde oldu.Insallahh ozellkle uyaricam ise yararsaa
Yani 2.dogumumda acilmam yoktu dr suni vericem sezaryene donebilir kabul ediyormusun dedi ettim sezaryene donmedi dogurdumYa inan ben de boyleyim surekli squat yapiyorum tuvalet pozisyonu ev girgirlama topta ziplama gun icinde temizlik vs o kadar komik bir döngü oldu ki bide yoruldugumla kaliyorum hic kanala inmis gibi degil bu cocukhurma desen hergun yiyorum ama artik adacayi icmeye de basliycam umut fakirin ekmegi ben seyi merak ettim cocuk hic kanala girmeden acilma da olmadan suni verseler dogum baslar mi? Doktorum sanki oyle biseyler dedi pazartesi bir suni deneriz dedi ama ben o an kanal isine moralim bozuldugu icin anlayamadim sonradan aklima geldi
Yaa cok sevindim bir umut oldu bana çünkü sezaryen oncesi herseyi denemek istiyorum tabii yine de gerek kalmaz insaallah..Yani 2.dogumumda acilmam yoktu dr suni vericem sezaryene donebilir kabul ediyormusun dedi ettim sezaryene donmedi dogurdum
Bugun yine adet sancisi gibi geceden beri basladi ara ara geliyor bakalim devami gelecek mi. Acikcasi kanala insin diye bisey yapmadim ama evde hic oturmuyorum desem oyle. 6 yasinda oglum var onunla oyna mutfak camasir temizlik derken surekli hareket halindeyim. Kanala 1 gunde inebilir oglumda kontrole gitmistim doktor henuz inmemis dedi nstde de sanci yoktu ama ertesi gun dogurdum☺belli olmaz yani o gece ütü yapmıştım belki etkilemistir.Ne mutlu sana yakindir o zaman gelmesi,bizimkide iceriyi cok sevdi galiba hiic cikasi yok beyefendinin siz neler yaptiniz da kanala girdi acaba ya da ben neyi yanlis yapıyorum bilmiyorum
İnşallah sorumsuz olarak kucağına almisindir canım bende hareket azaldı diye acile kontrole gittim suyu azalmış dediler şunu sancı verdiler açılma yoktu hiç gündüz 2 de yatış yapıldı gece 3 Rabbim kavuşturdu . Allah'ın izniyle sende güzel rahat olurSancılar durmadı sabaha kadar, acile geldik. Açılmama baktılar. Çok az bi açılma varmış. Yatış yapıyoruz. Çok korkuyorumaçılmaya bakarken de kastım biraz canım yandı
Ya bu kanala inme olayi beni cok gerdi acikcasi internette dogumdan 2 ya da 4hafta once iner yaziyor o yuzden cok umutsuzdum ama bu yazdiklarin moral oldu sagol canimBugun yine adet sancisi gibi geceden beri basladi ara ara geliyor bakalim devami gelecek mi. Acikcasi kanala insin diye bisey yapmadim ama evde hic oturmuyorum desem oyle. 6 yasinda oglum var onunla oyna mutfak camasir temizlik derken surekli hareket halindeyim. Kanala 1 gunde inebilir oglumda kontrole gitmistim doktor henuz inmemis dedi nstde de sanci yoktu ama ertesi gun dogurdum☺belli olmaz yani o gece ütü yapmıştım belki etkilemistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?